Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

További ajánlataink

 

NETATMO Presence Outdoor Camera (noc01-eu)

Újévi akciós ajánlatok!

89 900 Ft
+ 1 200 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
autosnavi.hu
 

Netatmo PRESENCE

99 900 Ft
Egy héten belül
irány a bolt »
autohifioutlet.hu
 

Netatmo PRESENCE

99 900 Ft
Egy héten belül
irány a bolt »
hifi.hu
 

Netatmo Presence megfigyelő IP kamera

Minden termékünk hivatalos magyar garanciával!

99 990 Ft
Ingyenes kiszállítás
Raktáron
irány a bolt »
digitalko.hu
 

Netatmo Presence Wi-Fi IP kamera /NOC01-EU/

Ország Boltja 2017 Minőségi díj I. helyezett
99 990 Ft
+ 990 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
aqua.hu
 

Netatmo PRESENCE Outdoor Camera (9989)

99 990 Ft
Ingyenes kiszállítás
Egy héten belül
irány a bolt »
avplanet.hu
 

NETATMO Presence Intelligens SMART kültéri kamera (PRESENCE)

Ország Boltja 2017 Népszerűségi díj I. helyezett
99 990 Ft
Ingyenes kiszállítás
Raktáron
irány a bolt »
edigital.hu
 

Netatmo Presence okos kültéri kamera

100.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes kiszállítás

99 990 Ft
+ 999 Ft szállítási díj
3 napon belül
irány a bolt »
avbox.hu
 

Netatmo Presence (NOC01-EU)

99 990 Ft
Ingyenes kiszállítás
Részletek a boltban
irány a bolt »
icentre.hu
 

Netatmo Presence (noc01-eu)

99 990 Ft
+ 990 Ft szállítási díj
3 napon belül
irány a bolt »
informateka.hu
 

Netatmo Presence

99 990 Ft
Ingyenes kiszállítás
Részletek a boltban
irány a bolt »
audiovilag.hu
 

NETATMO PRESENCE kültéri biztonsági kamera

Hivatalos hazai forgalmazótól, gyártói garanciával!

Ország Boltja 2017 Minőségi díj I. helyezett
103 999 Ft
Ingyenes kiszállítás
Raktáron
irány a bolt »
mediamarkt.hu
 

Netatmo Presence vízálló kültéri FullHD éjjellátó wireless kamera alakfelismeréssel (WiFi)

18 éves tapasztalat, óriási raktárkészlet ,1 napos szállítás

109 990 Ft
Ingyenes kiszállítás
Részletek a boltban
irány a bolt »
speedshop.hu
Termékleírás
 A Netatmo, a forradalmi intelligens otthon termékeket gyártó cég, amely úttörő, intuitív és gyönyörűen megtervezett konzumer elektronikai termékeket fejleszt, a mai napon bejelentette, a Presence kültéri biztonsági kamerát, ami mostantól már elérhető. A forradalmi mély-tanulási algoritmusával a Presence felismeri és jelentéseket küld az emberekről, az autókról és az állatokról, amelyek megfordulnak az otthonunkon kívül, a kert területén.

Kihelyezve a házon kívülre, a Presence valós időben érzékeli, ha valaki megjelenik az otthonunk körül, ha egy autó bejön az utcáról, vagy ha egy kisállat bevándorol az udvarra. Értelmezi amit lát, és értesíti a felhasználót, ha valami újat érzékel a megfigyelt területen.
Kültéri biztonsági kamera intelligens, erőteljes funkciókkal:- Az értesítések és a felvételek testreszabhatóak- Az integrált lámpa világít éjszaka. Az infravörös LED lehetővé teszi a diszkrét megfigyelést - A kamera IFTTT kompatibilis- A videó tárolása ingyenes

A Presence jobb kültéri biztonságot nyújt
A Presence forradalmi mély-tanulási algoritmusa kifejezetten úgy lett tervezve, hogy érzékelje az embereket, autókat és állatokat. A kamera lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy azonnal tudja, mi történik a házon kívül és tájékoztatja őt hasznos bejelentésekkel: "Személyt látott", "Autót látott" vagy "Állatot látott. "
Az algoritmus képes érzékelni és megkülönböztetni a különböző képeket, ennek a segítségével a felhasználó biztonságban érezheti magát abban az esetben, ha fenyegető bűncselekmény van a környéken. Figyelmezteti a felhasználót, ha valami baj van a nyaraló körül, vagy figyelmeztet, ha a egy csomag érkezett, de nincs senki, aki átvegye azt.
"A Presence egy új lépés a konzumer biztonsági kamerák területén. Ellentétben a felügyeleti rendszerekkel, melyek humán elemzést igényelnek, a Presence érti, hogy mi történik a házon kívül, és előfizetés nélkül működik. A kamera azonnal érzékeli a szokatlan helyzeteket és elküldi az értesítéseket a felhasználó okostelefonjára. A Presence nyugalmat biztosít a felhasználók számára: valós időben figyelmeztet, ha egy betörés történik, ha behatoló van, vagy anyagi kár történik", magyarázza Fred Potter, a Netatmo alapítója és vezérigazgatója.
A Presence értesíti arról, ami fontos
A Presence jelentései és a felvételei teljesen testre szabhatóak. A felhasználó dönti el, hogy miként legyen értesítve, vagy miként legyen rögzítve, ha a Presence észlel egy személyt, egy autót, vagy egy állatot, így csak akkor figyelmeztet, ha az szükséges.
A Presence rendelkezik a Riasztási-Zóna funkcióval is, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy kiválasszon adott zónákat a riasztások érzékelésére és részletes értesítést küldjön ezekről. Az udvar, ingatlan kapu, garázskapu, vagy egyéb más területeket a felhasználó határozza meg. A felhasználók legfeljebb négy Riasztási-Zónát jelölhetnek ki.
A Time-Lapse funkció összegyűjti az elmúlt 24 órában a kamera által filmre vett anyagot egy percben sűrítve. A Time-Lapse egy rövid filmet készít a képek alapján, amit minden percben megörökít. A felhasználó megnézheti gyorsított felvételen az elmúlt 24 órában készített képeket, és gyorsan láthatja, mi történt a lakáson kívül, a garázsban vagy az udvaron.
A Presence védelmet nyújt nappal és éjjel is
Éjjel diszkrét megfigyelés és rögzítés is lehetséges a Presence erőteljes infravörös éjjellátó funkciójának köszönhetően. Ugyancsak tartalmaz egy integrált intelligens fényforrást, amely képes felismerni és elriasztani a nem kívánt látogatókat, illetve megvilágítja az utat, amikor sötét van. Ezen felül, be lehet manuálisan is kapcsolni az App segítségével.
A Presence IFTTT kompatibilis
A Presence kompatibilis az IFTTT-vel, azzal a platformmal, amely lehetővé teszi azt, hogy több száz szolgáltatást össze lehessen csatlakoztatni. Az IFTTT-vel a felhasználó csatlakoztatja a Netatmo Security App-ról az adatokat - amely szabályozza a Presence-et - más készülékekkel, alkalmazásokkal és szolgáltatásokkal.

Ezek majd egyszerűen használják a "ha ez, akkor az" beállításokat, a "Receptek" különböző aspektusait a csatlakoztatott otthon automatizálására és ellenőrzésére. Például egy IFTTT felhasználó azt tudja mondani, hogy "ha Presence autót érzékel az én autó behajtómról, akkor nyissa ki a csatlakoztatott garázskapumat. " Egyéb praktikus Receptek között lehet például, "Ha Presence észlel egy állatot a kertben, akkor kapcsolja ki a locsoló rendszert", és "ha a Presence-t leválasztják a WiFi-ről, akkor küldjön egy értesítést. "
Adatrögzítés, ami minden igényt kielégít
A Presence helyben, egy belső micro SD kártyán tárolja a videókat. A felhasználó választhat, hogy áttranszferálja azokat a Dropbox fiókra vagy a személyes FTP szerverére.
A Presence az általa felvett videókat automatikusan menti a felhasználó Dropbox fiókjába. A Netatmo Security App-hoz való hozzáférésnél a felhasználó választhat különböző beállítások közül, hogy automatikusan rögzítse a videókat a Dropbox-ba: egy személy, egy autó, vagy egy állat észlelésekor.
Mindkét helyről, a Welcome-ról és a Dropbox alkalmazásból is ellenőrizhetik a felvételeket bárhonnan, még akkor is, ha a kamera nincs csatlakoztatva.
A tárolás teljesen ingyenes, és nem merülnek fel további előfizetési díjak, vagy költségek. Az adatátvitel a kameráról a felhasználó okostelefonjára biztosítva van egy end-to-end banki szintű titkosítással, amely garantálja a legmagasabb szintű védelmet.
Egyszerű DIY installáció és erőteljes csatlakozás
A Presence DIY telepítése egyszerű: a kamera csak leváltja a meglévő kültéri lámpát. A Presence Wi-Fi-n keresztül csatlakozik az otthoni internetre.

Az alkalmazás elérhető okostelefonról, tabletről, PC-ről, Mac-ről, vagy Apple Watch-ról. A felhasználó a kijelzőn keresztül streamelheti az élő videót arról, hogy mi történik a ház körül. Az idővonal képernyő megjeleníti a múltbeli eseményeket, és lehetővé teszi, hogy a felhasználó ellenőrizze akár a korábbi videókat is.
Az iOS 10 frissítéssel a Presence megmutatja az összes eseményt a felhasználó iPhone-jának fő képernyőjén. A felhasználónak nem kellfeloldania a telefont vagy megnyitni a Netatmo Security App-ot ahhoz, hogy tudja, mi történik a házon kívül.
A Presence egy hatásos kültéri kamera, egyszerű dizájnnal
A Presence egy Full HD kültéri kamera, amely lenyűgöző képeket készít bármilyen fényviszonyok mellett. A kiterjedt 100°-os látómezővel és soha nem látott 20m-es érzékelési tartománnyal kivételes lefedettséget biztosít.
A Presence teljesen időjárásálló, ellenáll a napnak, jégnek, esőnek és a szélnek. Gyönyörű karcsú és minimalista dizájn alumínium készülékházban kiemelkedő szilárdsággal és tartóssággal.

 
Technikai jellemzők:
Mély-tanulási algoritmus, ami felismerni az embereket, az autókat és az állatokat Integrált intelligens fényforrás 1080p Full HD videók
Kiterjedt 100°-os látómező Távoli érzékelés, akár 20m / 65ft 4MP CMOS érzékelő Pinch-to-zoom a videóhoz, hogy minden részlet látható legyen Integrált mikrofon
Elérhetőség és kompatibilitás

Hatékony infravörös éjjellátó mód Helyi micro SD kártya lehetséges video rögzítéssel, a Dropbox-on és a személyes FTP-n keresztül End-to-end banki szintű titkosítás Egyszerű DIY installáció: egy meglévő kültéri lámpa helyére installálható Wi-Fi kapcsolat Teljesen időjárásálló

A Netatmo Security App teljesen ingyenes. Kompatibilis az iOS9 operációs rendszerrel rendelkező (és újabb) iPhone-okkal, valamint az Android 4.3-al (és újabbal).
A Netatmo Security App vezérli a Presence-t; a Welcome beltéri biztonsági kamerát arcfelismerővel; és a Tag-okat, a vízálló biztonsági érzékelőket az ajtókhoz és ablakokhoz.
A Presence web-App elérhető PC-re és Mac-re is.
A Netatmo-ról
A Netatmo egy forradalmian új intelligens otthon eszközöket gyártó cég, amely úttörő, intuitív és gyönyörűen megtervezett termékeket fejleszt, melyek kapcsolódnak fogyasztói elektronikákhoz. A valóban okos, innovatív Netatmo termékek biztosítják a zökkenőmentes élményt, melyek hozzásegítik a felhasználókat egy biztonságosabb, egészségesebb és kényelmesebb otthonhoz.
A Netatmo valamennyi termékéhez gondosan megtervezi a mechanikát, az elektronikát és a beágyazott szoftvert a legmagasabb színvonalon. A Netatmo létrehozza a mobil és webes

alkalmazásokat is, amelyek segítségével teljes mértékben kikanázhatóak a bennük rejlő lehetőségek.
2012 óta a Netatmo tizenegy eszközt és tartozékot adott ki, melyek négy kategóriába sorolhatók:
Időjárás - A Személyi Meteorológiai Állomás és annak tartozékai. A Personal Weather Station lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy nyomon kövessék, hogy mi történik a beltéri és kültéri környezetben.
Energia - Az okos termosztát és az intelligens radiátor szelepek. Mindkét terméket Philippe Starck tervezte. Ezek lehetővé teszik, hogy a felhasználók 37%-kal kevesebb energiát használjanak fel az otthonuk fűtésére.
Biztonság - A biztonsági kamerák, a Welcome és a Presence, valamint azok tartozékai. A Welcome egy beltéri biztonsági kamera arcfelismerő technológiával. A Presence egy kültéri biztonsági kamera, amely felismeri és jelentést küld az emberekről, autókról és állatokról.

Légfrissítés - Egészséges Otthon edző. A Healthy Home Coach egy intelligens beltéri klíma monitor, amely segít a beltéri környezet javításán.  Outdoor security camera with people, car and animal recognition
 
Méret: 50x200x110 mm
Egyetlen darab tartós alumínium borítás.
Nagyon ellenálló UV védett műanyag és üveg.
Időjárásálló: IP66
Videó szenzor: 4MP
Látómező: 100 °
Felbontás: akár 1920x1080
LED világítás: 12 W, szabályozható.
IR éjjellátó: érzékelés 15 m-ig
Free App - Nincs előfizetési díj.
App elérhető: App Store / Google Play.
Ingyenes hozzáférés a kamerához az interneten.
Vezeték nélküli: Wi-Fi 802.11 b / g / n (2.4G)
Adattárolás - MicroSD kártyával akár 32 GB
WiFi hálózat nagy sebességű internet-kapcsolat szükséges. Nyilvános hotspot nem támogatott.
Legalább Android 4.3 szükséges.
Webapp rendelkezésre álló két legújabb változata: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.