Clarion NX503E

Clarion NX503E

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!
Legutolsó ismert ár (2017. 06. 11.): 199 990 Ft

Hasonló tulajdonságokkal rendelkező további termékeink

További Clarion termékek: Clarion Autó-multimédia

Termékleírás
Lemez lejátszásVan
Méret2 DIN
Kijelző mérete6.2"
ÉrintőképernyőIgen
Maximális teljesítmény4 x 50 W
AUX bemenetVan
RCA kimenetVan
DivX támogatásVan
GPSVan
USB csatlakozóVan
BluetoothVan
KártyaolvasóVan
RádióVan
TávirányítóNincs

Támogatott lemezformátumok

CD lejátszásVan
DVD lejátszásVan

Támogatott audio kodekek

MP3Van
WMAVan

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Alkalmazások, térképek, zene, információk és még sok más

Smart Access – előrelátó vezetés

A Smart Access felhőalapú szolgáltatásplatform lehetővé teszi, hogy okostelefonjával a szolgáltatások, információk és tevékenységek széles körét érje el autójából. Mivel az információk folyamatosan frissülnek, biztos lehet abban, hogy a rendszer mindig a legújabb és legaktuálisabb információkat szolgáltatja. A zenét és a közösségi portálokat is felölelő tartalmak okostelefonon egyszerűen elérhetők az autós használatra optimalizált alkalmazásokkal.

Okostelefon-csatlakozás

Amint a járművébe ül, az Android- és iPhone®-funkciókat egy nagy, 6,2 hüvelykes érintőképernyőn keresztül érheti el. A Smart Access alkalmazás segítségével egyszerűen letöltheti okostelefonjára az optimalizált alkalmazásokat. Ezután csak csatlakoztatnia kell az okostelefonját, és az alkalmazásokat az érintőképernyőn használhatja.  

Kiváló alkalmazások akadálymentes autós használatra optimalizálva

A Smart Access lehetővé teszi, hogy akadálymentesen használja az autós környezetre optimalizált kedvenc alkalmazásait a járművében. Ez akkor is javítja a vezetési biztonságot, amikor olyan fontos információk között keres, mint például az időjárás, a hírek, az internetes rádió és az olyan közösségi portálok, mint a Twitter vagy a Facebook®.
Az érintésalapú vezérléssel az irányítás egyszerűbb mint valaha

Pillanatok alatt elsajátíthatja a vezérlést az érintőképernyővel, amely a már ismerős okostelefon-képernyőkhöz hasonlóan támogatja az érintésalapú kézmozdulatok használatát. A funkciók animált ikonjai különböző helyekre húzhatók. Az új felület használatával egy teljesen új szórakoztatási stílusban lehet része.

Többérintéses működtetés az intuitív nagyításhoz és kicsinyítéshez

A fejegység érintőképernyője a kézmozdulatokra ugyanúgy reagál, mint ahogy egy okostelefon képernyője tenné. Az érintésalapú működtetés mellett a kibővített vezérlés már a kétujjas nagyítást is támogatja. A nagyításhoz csúsztassa szét, a kicsinyítéshez pedig csúsztassa össze az ujjait.  

Ez nagyszerűen alkalmazható térképek stb. tanulmányozásakor.

Bluetooth a kihangosított kommunikációhoz és a sztereó hangátvitelhez

A beépített Bluetooth, amely a különféle mobiltelefonok széles körével kompatibilis, biztosítja a kihangosított telefonkommunikációt. A beépített mikrofon és telefonkönyv elérése lehetővé teszi, hogy telefonálhasson vezetés közben. Bármilyen Bluetooth-eszközön tárolt zenét vezeték nélküli kapcsolaton keresztül játszhat le, legyen szó mobiltelefonról vagy hordozható zenelejátszóról.
A DVD-kompatibilitásnak köszönhetően számos képanyagból válogathat

Az üzletekben vásárolt és a kölcsönzött DVD lemezeken kívül immár otthon írt DivX DVD lemezeket is megtekinthet az eszközön. A kompatibilis, videokamerával vagy okostelefonnal készített videofájlok tárolhatók DVD-R lemezen, és a fejegységen megtekinthetők. Testre szabhatja szórakoztatását!

GPS-navigáció gazdag grafikával és kiemelkedő funkcióválasztékkal

A fejegység része a beépített autósnavigáció egyszerű célbevitellel, navigációs hangutasításokkal, választható útvonalakkal – vagyis mindennel, amire szüksége lehet ahhoz, hogy gyorsan és hatékonyan érhesse el úti célját. A készülék adatbázisát előre feltöltöttük számos érdekes hellyel, köztük nemzeti parkokkal, éttermekkel, benzinkutakkal és még sok minden mással.
 • Térképgrafika - Valósághűen megjelenített 3D térképek, ismerős kinézetű 2D térképek és még sok más. A rendszer automatikusan az aktuális helyzetben leghasznosabb megjelenítési stílusra vált.  
 • 3D nevezetességek - Hasonlóan néz ki, mint a papíralapú térképek, ismerős megjelenést és a helyek közötti távolságok jobb átláthatóságát nyújtja.
 • 2D térkép - Hasonlóan néz ki, mint a papíralapú térképek, ismerős megjelenést és a helyek közötti távolságok jobb átláthatóságát nyújtja.
 • Sávinformációk és útjelző táblák - Ez a képernyő az aktuális útvonal információit jeleníti meg, és az ezen megjelenő mezőket a rendszer a vezetés során folyamatosan frissíti. A mezőkre koppintva további részletek jeleníthetők meg.
 • Éjszakai/nappali üzemmód - A térkép fényereje és színsémája az autó lámpáinak felkapcsolásakor automatikusan úgy módosul, hogy maximális láthatóságot garantálhasson csillogás vagy a szeme megerőltetése nélkül.
 • microSD-kártyanyílás a frissítésekhez - A térképfrissítéseket a microSD-kártyanyílás segítségével importálhatja a rendszerbe. Keresse fel számítógépén a Clarion webhelyét, mentse az adatokat egy microSD-kártyára, majd ezt helyezze be a fejegység elülső kártyanyílásába. Egy pillanat alatt készen van!
 • Legfrissebb térkép garancia (LTG) - A készülék tulajdonosa külön webhelyünkről letöltheti a legfrissebb térképeket. A készülék első GPS-jelvétele utáni 30 napon belül az első letöltés ingyenes. Ez biztosítja, hogy Ön a legfrissebb adatokat tartalmazó térképpel rendelkezzen az útvonaltervezéshez és navigáláshoz. Megjegyzés: A letöltés előtt regisztrálnia kell a terméket a https://clarion. naviextras. com/shop/portal címen.
 • Navigációs menü (29 nyelv) - angol, bolgár, cseh, dán, észt, finn, flamand, francia, görög, holland, horvát, katalán, lengyel, lett, litván, magyar, német, norvég, olasz, orosz, portugál, román, spanyol, svéd, szerb, szlovák, szlovén, török, ukrán 
 • Teljes térképlefedettség - Albánia, Andorra, Ausztria, Belgium, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Cseh Köztársaság, Dánia, Egyesült Királyság (7 számjegyű irányítószámok), Észtország, Fehéroroszország, Finnország, Franciaország, Gibraltár, Görögország, Hollandia, Horvátország, Írország, Izland, Koszovó, Lengyelország, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Macedónia, Magyarország, Málta, Moldova, Monaco, Montenegró, Németország, Norvégia, Olaszország, Oroszország, Portugália, Románia, San Marino, Spanyolország, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Svájc, Svédország, Törökország, Ukrajna és Vatikán
 • Részleges térképlefedettség - Bulgária, Horvátország, Lettország, Románia, Törökország, Ukrajna 
 • Csak főútvonalak - Albánia, Bosznia-Hercegovina, Fehéroroszország, Macedónia, Moldova, Montenegró, Szerbia 
 • Navigációs hangutasítás (36 nyelv) - angol (egyesült királyságbeli/amerikai), bolgár, cseh, dán, észt, finn, flamand, francia, görög, holland, horvát, indonéz, japán, katalán, kínai (kantoni/mandarin), koreai, lengyel, lett, litván, magyar, német, norvég, olasz, orosz, portugál, román, spanyol, svéd, szerb, szlovák, szlovén, thai, török, ukrán
„Intelligent Tune saját fejlesztésű hangtechnológia

A Clarion saját fejlesztésű hangtechnológiái ideális zenehallgatási környezetet alakítanak ki autójában. Az énekhang-kiemeléssel a kívánt autóüléshez „irányíthatók az énekhangok, a hanghelyreállító technológia révén visszaállítható az eredeti hangminőség a tömörített hangadatok esetében, a virtuális mélykiemelés pedig mélysugárzó nélkül is erőteljes mélyhangokat biztosít, hogy csak néhányat említsünk az izgalmas hangtechnológiai újdonságok közül.

 • Az énekhang-kiemelés technológia dinamikus énekhangot és valós színpadi hangzást biztosít - Van, aki úgy szeret zenét hallgatni az autóban, hogy az énekhangok a vezetőülés előtt vagy éppenséggel a műszerfal közepén szólalnak meg. Az énekhang-kiemelés technológia a forráshanganyag középső frekvenciatartományának (ebben rögzítik az énekhangokat) kinyerésével és a hangerő szimmetriájának módosításával lehetővé teszi az énekhangok bármely irányba (közelebb vagy távolabb, balra vagy jobbra) történő „áthelyezését. Ezáltal az énekhangok pozíciója a hangminőség vagy a hanghűség romlása nélkül tetszőlegesen szabályozható.
 • A hanghelyreállító technológia segítségével visszaállíthatók a hangadatok tömörítése során elveszett hangelemek - A tömörített hangadatok, például az MP3- és a WMA-fájlok kódolása során a magas frekvenciájú hangelemek – cserébe a kisebb fájlméretért – elvesznek. A hanghelyreállító technológia segítségével e magas frekvenciájú hangelemek az eredetivel közel azonos állapotba állíthatók vissza, ezáltal javul a hangminőség lejátszás közben.
 • A virtuális mélykiemelés erőteljes mélyhangokat biztosít, akár egy külön mélysugárzó - A kis hangszórók általában gyenge mélyhangzást nyújtanak a méretbeli korlátaik miatt. A virtuális mélykiemelés technológia az akusztikus pszichológián alapul, és ennek segítségével a mélyhangok harmonikus elemei hozzáadódnak a jelhez azon mélytartomány felerősítéséhez, amit a hangszóró fizikailag nem tudna előállítani. A hallgató a kis méretű hangszórókból is erőteljes mélyhangokat hall, majdnem mintha egy külön mélysugárzót szerelt volna be.  
 • Hat móddal rendelkező „grafikus hangszínszabályzó a különböző hangzási ízléseknek megfelelésért - A grafikus hangszínszabályzó lenyűgöző mélységű és minőségű hangzásvilágot teremt az autóban. Hat módot kínál – BASS. B/HIGH. B/ACOUSTIC/IMPACT/SMOOTH/FLAT – amelyek lehetővé teszik a hangszín egyszerű beállítását a hallgatott zene műfajának megfelelően. Speciális hangszínszabályzó képességekkel is rendelkezik, amellyel a hangzást ízlése szerint finomhangolhatja.  
 • A hangerő-kiegyenlítés automatikusan beállítja a hangerőt - Ahogy a zenei adathordozók és tartalmak egyre sokszínűbbé válnak, és az emberek különböző forrásokból beszerzett fájlokat játszanak le, a hangerőt gyakran szabályozni kell a rögzítési hangerőszintek különbségeinek megfelelően. A hangerő-kiegyenlítési technológia automatikusan beállítja az optimális hangerőt a különböző helyzeteknek megfelelően, mint például amikor a zeneszámok között vált, vagy ha a tévéműsor után egy reklám következik. A technológia olyan funkcióval is rendelkezik, amely a járműsebességnek megfelelően szabályozza a hangerőt, hogy a vezető beavatkozása nélkül leküzdje a közúti zajt, ezzel a vezetési biztonságot javítva.
A 4 V/6 csatornás hang-előkimenet könnyű bővítést és fejlesztést tesz lehetővé

A három pár, egyenként 2 csatornás RCA-kimenet lehetővé teszi, hogy külső erősítők csatlakoztatásával erőteljesebb, kifinomultabb hangrendszert hozzon létre. Ráadásul a 4 voltos kimenet tiszta, jó minőségű jelet biztosít a teljes hangrendszer számára.

Távvezérlő: külön megvásárolható Így is ismerheti: NX 503 E, NX 503E, NX503 E
Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^