Összes vélemény
Vizi Rózsa

Szeretnék segítséget kérni a Microsoft LifeCam VX-1000 Webkamera használatával kapcsolatban. Már egy ideje használom msn-en, eddig nem volt gondom vele. Amióta megjelent az msn legújabb verziója, nem tudom használni, ha videóhívást kezdeményezek, a gép állandóan ledob. Az eszközökben a beállításoknál látom a saját képem, de amikor hívást kezdeményeznék, akkor ledob. A net sebességét ellenőriztem, azzal minden rendben van.
Laci

Szerintem ez egy kitünő kamera! Nagyon szép éles és színhű a képe és kristálytiszta a mikrofon hangja! Beszédhang esetén legalábbis nem is kell jobb!
Előnyök:
Szép, színhelyes kép, jó mikrofon. Nincsennek + csatik mikrofonnak, minden kommunikáció USB porton történik.
Hátrányok:
Drivertelepítést igényel
Nem a legolcsóbb
Deap

Nagy János

kistaska
Ulrich

érdekes ez a webkamera, mert valamikor jó a képminősége, valamikor meg szaggat vagy pixeles és homályos. Skypehoz vettem, és MSN-re ezt a Microsoft LifeCam csodát. sokáig azt hittem a netem miatt szaggat, de mostmár biztos vagyok benne, hogy a camera a ludas.kipróbáltam mindenféle beállítást, de nem segített semmit. könnyű a kezelése, jó programok vannak hozzá egyébként.. de sajna a fő cél hibádzik, bár nem volt drága, többet vártam volna..