Igazából mi már egy ideje használjuk ugyanezt a camerát. Mi nagyon meg vagyunk elégedve vele.
Jó a kép minősége, a hang, kényelmes, nem kell a mikrofonnal szórakozni. Nekünk nagyon bevált.
Szerintem nincs hátránya.

Olcsó, de márkás, használható webkamerát kerestem. A réginek letört a tartója, így az is szempont volt, hogy strapabíró legyen.
Könnyű volt telepíteni, szép képet ad, a mikrofonja is tökéletesen működik.
Eddig nem találtam ilyet.

A logi oldaláról szedjük le a szoftverét mert az kell, a pc csak felismeri, ennyi.
Vaskos kézi könyve van, de minek... : S
Olcsó, jó hang nappal megfelelő kép.
A súlya miatt (nehezék) jól le lehet tenni, fektetni crt-re.
Estétől már lámpát kell kapcsolni mert egyre zajosabb a kép és alig látni vmi!
Fix fókuszos sajna.
A lilát nálam inkább kéknek látni.
5 Mpix-es képeket is készít szoftveresen de semmi különös nincs benne uolyan mint a kisebb felbontásúak semmi extra minőség...

ár érték arány
Jó minőség. Logitech-kel nem lehet nagyon félre nyúlni. Skype-on használom és minden ismerősöm, akivel video beszélgetést folytatok csak dicséri.
nincs

Működő, használható webkamera készülékre volt szükség, amely képes kép és hang átvitel alap szintű megvalósítására.
Tökéletes készülék, nem nyújt többet az áránál, de kevesebbet sem, hibátlan. Kevés fényben is értékelhető képet készít és továbbít, bár ilyenkor kicsit akadozó a kép, ami normális.
Ellenben ha elég fény van és a kamera szoftver megfelelően van ehhez beállítva, szép folyamatos képet tud biztosítani, természetesen megfelelő minőségű internet kapcsolatok mellett.
A beépített mikrofon az őrülten érzékeny és a teljesen süket között szabadon állítható, ezzel sincs gond. Bagóért egy jó webkamera!
Nem találtam hibát benne.