XFX GF 9600GT 512MB 256bit DDR3 PCI-E PV-T96G-YNF3 Videokártya

Csatolófelület: PCI-Express, Video chipset: NVIDIA GeForce, Hűtés típusa: Aktív hűtés, Grafikus chip sebessége: 670 MHz, Grafikus memória sebessége: 2000 MHz, Memória mérete: 512 MB, Memória típusa: DDR3, Memória sávszélesség: 256 bit, DirectX: 10, OpenGL: 3, NVIDIA SLI: Igen, ATI CrossFire: Nem Tovább

Vélemények - XFX GF 9600GT 512MB 256bit DDR3 PCI-E PV-T96G-YNF3

1 2 3 4 5
Vélemény elküldése

Összes vélemény

HerrHejjas
Nemrég vettem egy ilyen videókártyát, mivel egy uj konfighoz új vidikari is illik pláne a mai feltételeknek megfelelő. Habár mindenhol emlegetik teszteken hoyg bekapcsolásnál elég hangos, meg kell nyugtatnom a népet. Menet közben is hangos:D. Játékokat eléggé szépen birja, 22"os monitoron kevés játék van ami nem megy a monitor fulllos felbontásán. dobozában sok hasznos tartalék található, bár hiányoltam a régi időkben szokbványos demo játékokat:(. de sebaj van más megoldás is. ezért az árért ilyen videokártyát kapni lassan már nevetséges. 5* ajánlom mindenkinek

Videók - XFX GF 9600GT 512MB 256bit DDR3 PCI-E PV-T96G-YNF3

Küldj be te is videót!

XFX GF 9600GT 512MB 256bit
videó beküldéséhez másold be a YouTube-ról a beküldeni kívánt videó internetcímét.