Sapphire Radeon HD3850 512MB 256bit DDR3 PCI-E Videokártya

Csatolófelület: PCI-Express, Video chipset: ATI Radeon, Hűtés típusa: Aktív hűtés, Grafikus chip sebessége: 525 MHz, Grafikus memória sebessége: 666 MHz, Memória mérete: 512 MB, Memória típusa: DDR3, Memória sávszélesség: 256 bit, DirectX: 10.1, OpenGL: 2, NVIDIA SLI: Nem, ATI CrossFire: Igen Tovább
Licitálj a termékre a aukciós oldalon!
Minden vélemény - Sapphire Radeon HD3850 512MB 256bit DDR3 PCI-E
feriman
Jó ez a videokártya, kellően erős, erősebb nem is nagyon kell, csak még mellé egy jó processzor. A gyári hűtője rendkívül hangos, ezt érdemesebb ( még akár garanciavesztés esetén is ) minél hamarabb lecserélni, mert rendkívül zavaró, és idegesítő hangja van, főleg, mikor még fel is pörög. Melegedni az alap hűtőnél olyan 70 fokig szokott, de ott a hangerő már brutális. 512MB vagy 256MB? Nos, nekem mindkettő volt, és azt kell mondjam, semmi különbség nincs köztük, kivéve az árát. Csak parasztvakítás, hogy 512MB-os kell. Nem kell, elég ide a 256MB-os is. Összességében minden jó, kivétel a gyári hűtő.
Krisz
Nagyon jó válasz volt az AMD-től az R670-es GPU az Nvidia G92-esére. Újra felívelőben van a Radeonok korszaka szerintem. Egyre jobb kártyákat csinálnak a 2xxx-es generáció óta. Nemrég vettem énis egy Radeon HD3850-est. A 3xxx-es család óta az xx50-es a PRO, a xx70-es pedig az XT jelölés helyét vette át. Tehát úgy is vehetjük, hogy ez egy 3800 PRO kártya. Sapphire mindig minőségi kártyákat gyártott, Radeonoknál csak ezt vettem, esetleg Asus-t. A hűtés teljesítménye kifogástalan, és emellett még a zajszintet is sikerült alacsonyan tartani. Maradéktalanul elégedett vagyok a kártya ár/érték arányával.
andrás
nagyon fasza kis grafó kari