MSI NX8400GS 256MB 64bit DDR2 PCI-E N8400GS-D256H Videokártya

MSI - Csatolófelület: PCI-Express, Video chipset: NVIDIA GeForce, Hűtés típusa: Aktív hűtés, Grafikus chip sebessége: 450 MHz, Grafikus memória sebessége: 800 MHz, Memória mérete: 256 MB, Memória típusa: DDR2, Memória sávszélesség: 64 bit, VGA (D-sub): Van, DVI: Van, HDMI: Nincs, DisplayPort: Nincs, DirectX: 10, OpenGL: 2, NVIDIA... Tovább
Licitálj a termékre a aukciós oldalon!
Minden vélemény - MSI NX8400GS 256MB 64bit DDR2 PCI-E N8400GS-D256H
Farkas Rudolf
nagyon jó király
Szabó Tamás
Most újítottam a gépembe elemeket, és ekkor jött szóba ez az MSI GF 8400GS. Jó áron van, és nincs gyárilag felhúzva, szerintem egy jól átgondolt koncepció terméke. A 256 mb még mindig elég a maga ddr2-es memóriájával... Ami fontos volt nekem, hogy PCI-E-s legyen, és vigye a mostani 3D-s játékokat :).. Ezen felül néha használom videó utómunkára.. Ajánlom mindenkinek, akinek egy elfogadható árú videókártya kell..
Szabó Zsolt
nem mai darab, de mindenhez elég a 256MB DDR2-es, ha nem vagyunk nagy játékosak. én az ára miatt vettem meg, de tudtam mire képes. jobb, mint az ugyanilyen árban lévő Ati-k.. még az MSI GF 8600GT érdekelt, de úgy gondoltam, hogy nem használnám ki, ahogy ez utóbb ki is derült.. lazán meghajtja a Vistát is, így egy darabig még biztosan jó lesz..
csori
Nagyon jó, és venni is fogok.
Kányási Sándor
hol vnnak ilyen üzletek