GIGABYTE Radeon HD6670 1GB 128bit DDR3 PCI-E GV-R667D3-1GI Videokártya

Gigabyte - Csatolófelület: PCI-Express, Video chipset: ATI Radeon, Hűtés típusa: Aktív hűtés, Grafikus chip sebessége: 800 MHz, Grafikus memória sebessége: 1600 MHz, Memória mérete: 1024 MB, Memória típusa: DDR3, Memória sávszélesség: 128 bit, 3D támogatás: Nincs, Maximális felbontás: 2560 x 1600 pixel, RAMDAC: 400 MHz, DirectX: 11,... Tovább
15 éves az Auchan - töltsd le a május 30-ig érvényes kuponfüzetet!15 éves az Auchan - töltsd le a május 30-ig érvényes kuponfüzetet!
Minden vélemény - GIGABYTE Radeon HD6670 1GB 128bit DDR3 PCI-E GV-R667D3-1GI
Gábor a terméket itt vásárolta: zonacomputers.hu

A számítógéphez jobban értő kollégám ajánlotta, a munkahelyen is ő tart karban gépeket, és otthon is ilyet használ, na akkor nekem is jó lesz , új TV-hez kellett, a HDMI csatlakozás miatt. Két kártyáról küldött át linket, kis áreltéréssel, a drágábbat választottam, amit a kolléga is használ, a gyereki játékait is jól bírja: -).

Előnyök:

Amire nekem kell, bőven megfelel, de többet tud.

Hátrányok:

Ilyenről nem tudok beszámolni.

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: users.hu

Az árhoz képest jó terméket kaphassak és ez szerencsére sikerült is : ). Nagyon jó ebben az ár kategóriában, ajánlom másoknak is.

Előnyök:

Ár/érték arányban kiváló. Minőséget nyújt olcsó áron.

Hátrányok:

nincs

Dr. Bognár János a terméket itt vásárolta: edigital.hu

Az ára.

Előnyök:

Az elvárásomnak megfelelően működik.

Hátrányok:

Sermmi.