Gigabyte Radeon HD4850 512MB 256bit DDR3 PCI-E R485-512H Videokártya

Gigabyte - Csatolófelület: PCI-Express, Video chipset: ATI Radeon, Hűtés típusa: Aktív hűtés, Grafikus chip sebessége: 625 MHz, Grafikus memória sebessége: 940 MHz, Memória mérete: 512 MB, Memória típusa: DDR3, Memória sávszélesség: 256 bit, VGA (D-sub): Nincs, DVI: Van, HDMI: Nincs, DisplayPort: Nincs, DirectX: 10.1, OpenGL: 2.1, NVIDIA... Tovább

Vélemények - Gigabyte Radeon HD4850 512MB 256bit DDR3 PCI-E R485-512H

Nem tetszik Tetszik
1 2 3 4 5
Vélemény elküldése

totenkopf83
Nekem ilyen van. csak ajánlani tudom. játéknál is nagyon jó. élményindexe is 7.3 szóval kiváló :)
Árpád
A Gigabye alaplapok nagyon tökéletesen működnek, akkor miért ne működne egy ilyen videókártya is tökéletes. Ismerve a Gigabyte termékeket én megelőlegezek neki bizalmat, és mihelyt megfogom tudni venni, akkor meg is veszem, s kipróbálom, és tudom hogy nem fogok csalódni benne
Jombress
Drága és itt az árukeresőn az OC változat erősebb és olcsóbb.
Hátrányok:

Drága és itt az árukeresőn az OC változat erősebb és olcsóbb.

Videók - Gigabyte Radeon HD4850 512MB 256bit DDR3 PCI-E R485-512H

Küldj be te is videót!

Gigabyte Radeon HD4850 512MB
videó beküldéséhez másold be a YouTube-ról a beküldeni kívánt videó internetcímét.