Gainward GF 9600GT 1GB 256bit DDR3 PCI-E BP9600GT-1024-HDMI-DD Videokártya

Csatolófelület: PCI-Express, Video chipset: NVIDIA GeForce, Hűtés típusa: Aktív hűtés, Grafikus chip sebessége: 650 MHz, Grafikus memória sebessége: 1000 MHz, Memória mérete: 1024 MB, Memória típusa: DDR3, Memória sávszélesség: 256 bit, DirectX: 9.0, OpenGL: 2, NVIDIA SLI: Igen, ATI CrossFire: Nem Tovább

Vélemények - Gainward GF 9600GT 1GB 256bit DDR3 PCI-E BP9600GT-1024-HDMI-DD

(8)
8 vélemény
Írj véleményt!
Nem tetszik Tetszik
1 2 3 4 5
Vélemény elküldése

Kovi
zerrik08-nak!! Jó kari,szó se róla, de radeon 4830 is elveri, nem hogy a 4850!!!!
Előnyök:

van

Hátrányok:

nemtudom

Prison85
Nekem ilyenem van, 2 hónapja vettem. Előző karim egy Gigabyte 8600GT volt. Nagyon elégedett voltam vele így maradtam az Nvidiánál. Ezért a pénzért szerintem ez a legjobb vétel. Nem egy mai modell, de a mostani játékokat is simán viszi, ha megfelelő konfigba építed. Én jelenleg a Battlefield Bad company 2 BETA verzióját játszom vele majdnem teljes beállítások mellett, de ez csak a gyenge procim miatt nincs maxon (AMD X2 4600+).
Előnyök:

Még mindig állja a sarat az új játékokkal szemben is. Csendes és elég vadul néz ki a hatalmas termete miatt így az ismerőseim mindig megnézik.

Hátrányok:

Ami egyben szép benne, az az egyik nagy hátránya is: a nagysága. Elég hosszú és így más csatlakozók fölé lóg (nálam az ATA csati használhatatlan emiatt). Bekapcsoláskor hangos. Az ok, hogy 100%-on pörög a venti egészen addig míg be nem tölt a Windows és a kártya illesztőprogramja. Onnantól kezdve teljesen hangtalanul végzi a munkáját. Energiaellátáshoz nálam 2 tápcsatit is felemésztett. Ha kevés energiát kap, akkor az Nvidia driver diszkréten figyelmeztet, hogy adj még neki, különben kárt tehet az egész gépedben.

Ghost_Grey
Szerintetek ez a Gainward Gf 9600GT 1GB HOGY MENNE EGY AMD PHENOM II X4 945 3Ghz-en?
Előnyök:

Minden

Hátrányok:

semmi

Ghost_Grey
Ilyen olcsón jobbat úgysem találsz!!
Előnyök:

Olcsó szép gyors!

Hátrányok:

nincs talán ha... mégsem vagy... ja azse:D

zerrik08
Én is ezt fogom megrendelni, nagyon jónak tűnik olcsó és legalább olyan jó, mint a Radeon 4850
Zooli
Tök jó kártya, asszem majd meg is veszem :D
Hondageri_94
Igaz h király kari de ennél gyorsabb nincs félreértés ne essék !!!:)))))) Ráadásul GOLDEN SAMPLE!!!!!!!
Én is ilyet vettem :))))) Csak ajánlani tudom:)))))))
Hondageri_94
Rokadt jó kari de ennél gyorsabb verzió is van . xDDD

Videók - Gainward GF 9600GT 1GB 256bit DDR3 PCI-E BP9600GT-1024-HDMI-DD

Küldj be te is videót!

Gainward GF 9600GT 1GB 256bit
videó beküldéséhez másold be a YouTube-ról a beküldeni kívánt videó internetcímét.