Philips - Típus: Gőzölős vasaló, Vasalótalp anyaga: Rozsdamentes acél, Vezeték nélküli: Nem, Vízkapacitás: 300 ml, Teljesítmény: 2400 W, Vízkőmentesítő: Van, Vízspriccelés: Igen, Függőleges gőzölés: Igen, Öntisztítás: Nincs, Anti-Drip rendszer: Van, Automatikus kikapcsolás: Nincs, Súly: 1600 g, Gőzlöket: 120 g/perc,... Tovább
Tchibo Itt az új Tchibo stranddivat, hogy nyáron is tökéletes formában légy!
Minden vélemény - Philips GC3630
Barka a terméket itt vásárolta: ematrix.hu
Ár/érték
Elvárásoknak megfelel
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Megfelelő gőzölő teljesítmény, megfelelő hosszúságú vezeték, tapadásmentes talp, tetszetős külső.

Előnyök:

Gőzteljesítménye kiváló, a nyomásérzékelős plusz gőzölős funkciót csak itthon vettem észre, és nagyon kellemes meglepetés volt. Kicsit tartok tőle, hogy hosszú távon a "rugós" rész nem lesz-e sérülékenyebb, remélem nem.
A hosszú kábelnek köszönhetően végre nem kell hosszabbítóval bajlódnom vasaláskor, azt hiszem ezt az élményt csak az érti, aki maga is vasal. :)
És hát természetesen gyönyörű, de hát ez fotó alapján is kiderülhet bárki számára.

Hátrányok:

Egyelőre semmi ilyesmit nem fedeztem fel.

Anonim
A vasaló szépen vasal, jól gőzöl, de a készülék műanyag részei silány anyagból készültek. Használat közben recseg-ropog a kemény könnyen pattanó anyag. Csalódott vagyok, mert nem elég olcsó ehhez a minőséghez.