Moulinex IM 1230 Inicio 30 Vasaló

Moulinex - Típus: Gőzölős vasaló, Vasalótalp anyaga: Rozsdamentes acél, Vezeték nélküli: Nem, Vízkapacitás: 200 ml, Teljesítmény: 1800 W, Vízkőmentesítő: Van, Vízspriccelés: Igen, Függőleges gőzölés: Igen, Öntisztítás: Van, Anti-Drip rendszer: Nincs, Automatikus kikapcsolás: Nincs, Gőzlöket: 70 g/perc, Gőznyomás: 20 g/perc Tovább
15 éves az Auchan - töltsd le a május 30-ig érvényes kuponfüzetet!15 éves az Auchan - töltsd le a május 30-ig érvényes kuponfüzetet!
Minden vélemény - Moulinex IM 1230 Inicio 30
2 hete
SERES ÉVA a terméket itt vásárolta: electropark.hu

Az áruház ajánlotta. Kedvező ár. Testvéremnek is Moulinex vasalója van, elégedett vele.

Előnyök:

Könnyű vele vasalni Egyszerű használata.

Hátrányok:

Gőzölő funkció nem a legtökéletesebb.

Attis a terméket itt vásárolta: nehagyjaki.hu

Ismerősöm ezt a típust használja. Megbízható, jó minőségű terméknek ismerte.
A piacon a legjobb áron volt és azonnal alérhető volt az áruházban.

Előnyök:

Gyorsan felmelegszik. Hatékonyan és könnyen vasal. Csapvízzel is használható. Könnyen tisztítható és jól néz ki.

Hátrányok:

Nem tudok ilyen funkciót.

Zs.I. a terméket itt vásárolta: bemutatoterem.net

Megbízható gyártó, megfelelő teljesítmény, jó desing, megfizethető.
Az 1. kérdéscsoport hiányos, de mivel enélkül nem küldi el a válaszom, bejelöltem (ugyanis én nem használom).
(Mivel nincs \\\\\\\"Megjegyzés\\\\\\\", ide írom: az 1. pontból hiányoltam: \\\\\\\"Másnak vásároltam, de tudok véleményt mondani róla\\\\\\\"; hol a 9-ik kérdés?)

Előnyök:

Vásárlás után derült ki (számomra), hogy függőlegesen is vasal.

Hátrányok:

Egyenlőre nem találtam.