Minden vélemény - Singer 8280 Classic
A termék vásárlója
a terméket itt vásárolta: electropark.hu

Ár/érték
Elvárásoknak megfelel
A termék kiválasztásának fő szempontjai:
Régi gépem cseréje és mivel a családban már van ilyen típusú varrógép és bevált.
Előnyök:
Még oly régen nem használom, hogy megbízható véleményt mondjak, így csak családtagjaim jó véleményével tudok szolgálni.
Hátrányok:
----
Tóth Gábor
a terméket itt vásárolta: bemutatoterem.net

Kertészné Sztakó Anett

Szuper gép!
Karácsonyra kaptam ajándékba, de már csak az üres doboz lesz becsomagolva a fa alá, mert annyira megszerettem, pedig soha életemben nem varrtam még géppel!
Előnyök:
Könnyű kezelni, kompakt, sok-sok hasznos funkció, kezdő létemre könnyen rájöttem hogyan működik!
Csúcsszuper gép!
Hátrányok:
HA EGYSZER ELKEZDEK VARRNI NINCS KEDVEM ABBAHAGYNI!!!
Jozsi

A nagyszülőknek karácsonyra vásároltunk egy egy ilyen varrógépet, mivel mind a két nagyi szeret varrni, és úgy gondoltuk a feleségemmel hogy egy ilyen varrógéppel nagyon meg lehetne őket lepni. Nem is volt rossz választás mind a ketten nagyon örültek hogy itt az ideje már lecserélni a régi lábbal hajtós varrógépet, igaz azóta is emlegetik hogy azt mennyire megszokták de hogy ez a modern varrógéppel milyen könnyen lehet dolgozni. A nagyszülők nagyon megvannak elégedve vele, azt mondják hogy kitűnő.