Szerelmes SMS versek, sorok – mobil szerelmes vallomás Valentin napra

Szerelmes SMS verset rengetegen küldenek, hogy éppen Valentin nap van-e, vagy már elmúlt február 14-e, az nem is fontos. Hiszen a szerelem bármikor és bárhonnan terem. Aki szeret szerelmes verset küldeni, de a hagyományos magyar és világirodalmi líránál jobban szereti a szerelmes sms-t, az az alábbi sms és idézet gyűjteményből (szinte folklór) válogathat:

Extra rövid szerelmes sms-ek

Szeretnélek úgy, ahogy csak lehet, érted tenném, és mindig csak veled.

Szerelmes szívem érted eped, a világon mindent megadnék neked.

Te vagy szívem kuglófjának egyetlen szem aranymazsolája.

Minden vágyam együtt lenni veled, csókolni a szád, nézni a szemed

Éjjel-nappal azon leszek, hogy egyszer újra veled legyek.

Csak veled látom szépnek a napot, csak téged szeretlek, remélem tudod.

Feladok érted mindent. Leszel cserébe te a mindenem?

Játékos szerelmes sms versek

Hét csodája van a világnak, hat földrész, öt sarka van a pentagonnak, négy levele a lóherének, három óceán, két szemünk van, de belőled csak egyetlenegy van.

Van 25 másodperced, hogy írj nekem. Ebből 15 van hátra. Ha az SMS-ed nem ér ide 10 másodpercen belül, amiből 8 már le is telt, jössz nekem ezer puszival és egy fagyival.

Szeretlek téged, akár Shreket Fiona, kérlek téged szépen, ne küldjél pokolra.

Szerelmes torta receptje: 10 db csók, 5 dkg simogatás, 6 csipet szerelem, 1 érett banán, 2 friss tojás, 15 perc keverés, egy leheletnyi sóhaj, ízlés szerint tejszínhab. Na megcsináljuk?

Szerettem volna valami szépet, intelligenst, és szexit küldeni, de sajnos nem fértem rá a kijelzőre!

Sokat gondolkoztam a kettőnk kapcsolatán. Arra jutottam, hogy ne legyen köztünk semmi… Se ruha, se levegő!

Ezt az SMS-t annak küldd tovább, akit szeretsz, vagy utálsz, vagy mindkettő. És most gondolkozz el azon, hogy te miért kaptad!

Jobban szeretlek, mint tegnap szerettelek, de kevésbé mint ahogy holnap foglak szeretni.

Keresek egy tökéletes pihe-puha párnát. Azt hiszem, valahol a tiéd mellett vár rám.

Cukor? Csoki? Netán méz? A fenébe! Nem jut eszembe semmi, ami mint Te, oly édes.

Megpróbáltalak levegőnek nézni, de rájöttem, levegő nélkül nem tudok élni.

Távolról vágyakozó szerelmes sms versek

Este, ha kigyúlnak a fénylő csillagok, úgy fáj, hogy te ott és én itt vagyok. Felsír bennem a hozzád hívó vágy és rólad álmodom át az egész éjszakát.

A távolság csak kérkedő ellenfeled, ha igazán tudsz szeretni, legyőzheted. A fegyver a képzelet, idézd fel Őt s itt van veled. A szívedben és lelkedben ott a szerelmesed.

Féltelek! Ha tehetném vigyáznám minden léptedet. Vigyáznék rád, akár egy angyal. Te vagy, ki hiányzik, mikor ébred a hajnal!

Néha rám gondolsz és tudod, hogy messze vagyok. Csak bízzál bennem, mert én is rád gondolok. Utam bármerre is vezet, az én szívem mindig csak téged szeret.

Mióta megismertelek, azóta szeretlek, rabul ejtett ragyogása csillogó szemednek. Messze vagy tőlem, de nem vagyok árva, mert itt vagy velem, a szívembe zárva.

Gyűlölöm a napot, mert érinthet téged. Gyűlölöm a holdat, mert veled lehet éjjel. Gyűlölöm a vizet, mert ajkadhoz érhet. Elmondani nem lehet, úgy szeretlek téged.

Hosszabb szerelmes sms versek, versikék

“Hogyan tudnék élni nélküled? Hisz rólad szól az élet. Nem történhet semmi sem veled, míg létezem, és érzek.”
(Demjén Ferenc)

Gyönyörű álmot láttam az éjjel; a csillag szeretkezett a holdfénnyel. De aztán rájöttem nem álom, ez tény… Én voltam a csillag Te voltál a fény!

Pici erdő pici nyuszi, pici szádra pici puszi. Egy bűnöm van, nem nagy vétek, 2 szó csak: Szeretlek Téged!

Te vagy a nap, mely lenyugszik este. Te vagy a hold, az éjszaka teste. Te vagy a csillag, mely a szemembe ragyog. Tudd meg, hogy szeretlek nagyon.

Átölel a gyönyör, eléget a mámor, azt kívánom tőled, légy az enyém százszor. Ha idebújsz mellém, el nem engedlek, mert én téged örökké szeretlek.

Hosszú álom az élet, valaki rosszat álmodik, s valaki szépet. Én azt szeretném, ha mi együtt álmodnánk valami szépet, s a mi álmunk soha nem érne véget.

Te vagy az egyetlen ki örömöt okoz, nélküled az élet egy bezárt doboz. Várom a percet, mikor újra látlak, és a dobozból kitörnek a titkos vágyak.

Úgy szeretnék sokszor vándorfelhő lenni, suttogó széllel, hozzád elrepülni. Szép szemedbe nézni, csókolni a szádat, s veled tölteni hosszú éjszakákat.

El szeretném mondani, hogy szeretlek téged, eszemben vagy, bárhová is nézek. Szeretnék a szemedbe mélyen belenézni, és elmondani neked, nélküled nem érdemes élni.

Miért nem hiszed el, hogy nem szeretek mást? Miért nem hiszed el nekem ezt a vallomást? Ha nekem születtél, miért nem vagy az enyém? Ha nem nekem születtél, miért születtem én?

Sohase gondoltam, hogy ilyen szép az élet, mióta ismerlek csak azóta élek. Szívem szíveddel lágyan összedobban, szeretlek napról-napra, jobban és jobban.

Remélem valóság lesz minden édes remény, mely ott él a szívünk rejtekén. Az élet és a remény tárt karokkal vár, s hogy szép lesz-e, az csak rajtunk áll.

Csak egy percig szeress, míg elmondom imádlak. Csak egy óráig szeress, míg megsúgom, kívánlak. Szeress egy napig, míg csókolni tudlak. Szeress egy életen át, és én mindig szeretni foglak.
Ha este lefekszel és kinézel az ablakon, keresd az égen a legszebb csillagot. S ha azokra gondolsz, akik téged szeretnek, gondolj majd rám is, mert én is szeretlek.

Csókod festi kékre az eget, szemed színétől zöldülnek a fák. Nélküled üres minden képkeret és világtalan az egész világ.

Tenger partján a víz és homok, így együtt szép e két dolog. Együtt vannak, ölelkeznek, minden percben szeretkeznek. Álmomban én homok lettem, s a tenger vízében rád leltem.

Valakit megszeretni egy perc is elég, valakit elfelejteni egy élet is kevés. Legyen az élet bármilyen mostoha, szeretni megtanít, de feledni soha.

Ne titkold el, mi szívedben él, nem kell, hogy szebb, s jobb legyél. Nem hatnak rám gyönyörű szavak, csak mutasd meg nekem önmagad.

Küldtem egy angyalt, hogy vigyázzon rád. De visszajött és azt mondta, hogy az angyalok nem vigyáznak egymásra.

Szükségem van a napra, a csillagokra, a holdra és rád. A napra nappal, a holdra és a csillagokra éjszaka, Rád meg örökké.

Mióta veled vagyok mindig csak álmodom, ilyen még nem volt soha e világon. Két testben egy lélek, oly közel, s oly távol. A két lélek felsóhajt, s közel lesz a távol.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.