Rózsaszín laptop táska

January 27th, 2009

Rózsaszín laptop táska – hmmm, geek és romantikus, cicás egyszerre. Nem hangzik rosszul!

Nézzük, milyen rózsaszín laptop, vagy netbook táskákat tudunk ajánlani az Árukereső jelenlegi áruházkínálatából (vesd össze az árakat).

Hama rózsaszín laptop táska: ideális a notebookokhoz (15,4-es képátmérőig) és netbookokhoz, egyszerre elgáns és nőies, az ára pedig viszonylag szerény. Nagyon klassz Valentin napi ajándék, de bármilyen ünnepre is jó szívvel javasoljuk azoknak a férfiaknak, akik valami hasznos és szép ajándékot szeretnének szerelmüknek adni.

Hama rózsaszín laptop notebook táska

Hama rózsaszín laptop notebook táska

Igen helyes ez a Belkin rózsaszín laptop táska is, talán egy kicsit szögletesebb, robosztusabb és sportosabb, mint a Hama notebook tatyija, de ez is nagyon szép és praktikus meglepetés nők számára.

Belkin rózsaszín laptop táska

Belkin rózsaszín laptop táska

Élénkebb pink a Trust designja és halványabb nőiesebb a Golla virágmintás rózsaszín laptop táskája:

Golla rózsaszín laptop táska

Golla rózsaszín laptop táska

Ha még továbbszeretnénk spékelni a dolgot, akkor egy kissé eldugottabb helyen bele is hímeztethetjük a nevét, vagy valami kedves szöveget. Vagy megpakolhatjuk az igazán belevaló rózsaszín dolgokkal:

rózsaszín gps

Piros hordozható merevlemez

January 27th, 2009

Nekem egy piros hordozható merevlemezem van (WD egyébként és nagyon szeretem – kitaláltátok? Igen, nő vagyok és direkt pirosat kerestem, nem unalmas, komor feketét, kb. 3 üzletet is végigjártam, hogy megnézzem a pontos színárnyalatokat – aztán megvettem online… ahol a legolcsóbb…). Neked megspóroljuk ezt a felesleges túrát, ha éppen piros merevlemezt keresel magadnak, vagy a barátnődnek, az asszonynak, stb.

Piros Transcend külső merevlemez

Piros Transcend külső merevlemez

Piros hordozható külső merevlemezek

Ha piros színű hard disket keresel, akkor nem lesz nehéz dolgod:

Piros Transcend márkájú hordozható harddisk

Piros Western Digital márkájú külső merevlemez

Piros Seagate márkájú külső HDD

Piros Verbatim márkájú hordozható merevlemez

Piros Iomega márkájú külső merevlemez

Reméljük, megtalálod a legjobb piros külső merevlemezt az árukereső árösszehasonlító oldalán (a termékpaletta és az áruházak kínálata folyamatosan változik).

Miért jó egy hordozható merevlemez?

Teljesen telepakoltam a laptopomat fotókkal, videófelvételekkel, mindenféle rettentően fontos pdf-fel meg keynote-tal, filmmel, és persze sajnáltam volna letörölni őket. CD-re kiírni unalmas és vesződséges, de akkor még nem tudtam, hogy létezik egy olyan dolog, hogy ‘külső hordozható merevlemez” – az egyik legremekebb elgondolás. Végül is egy “bőröndnyi adatot” tudsz igen pici helyen magaddal hordozni, vagy otthon tárolni. Olyan mint egy gigantikus pendrive (mármint a kapacitása, nem a fizikai mérete) és iszonyatosan jó, hasznos, pláne azoknak, akik hajlamosak nem kidobni a dolgokat (mert még jó lesz valamire), vagy például sokat utaznak és nem fér a gépükre (vagy online tárolóra nem akarják feltenni) a sok fontos adat, stb.

Mindenkinek ajánlom a külső merevlemezt (most már nem ritka a TB változat a piacon). De elsősorban azoknak a fiúknak, férfiaknak hívnám fel a figyelmét a piros merevlemezekre, akik örömet szeretnének szerezni kicsit geek barátnőjüknek, feleségüknek, anyukájuknak – és értelmes, tartós ajándékkal. Kiváló ajándékötlet Valentin napra, anyák napjára, születésnapra, karácsonyra vagy csak úgy. :)

További kapcsolódó piros geek ajándékok, ajándékötletek:

Piros netbook, piros laptop gépek

Piros számítógépes, lézeres és optikai egerek

Piros színű zenelejátszók: mp3 és mp4 lejátszók piros színben

Piros számítógép egér, lézeres és optikai egér vörös színben

January 27th, 2009

Egy piros kisegér, szolid ajándék, de rendkívül praktikus egy számítógépes egér és ha piros, netán élénk vörös, akkor már nem is olyan kis alamuszi kellék az asztalon. Bár az otthoni PC helyett egyre inkább laptopokon és netbookokon dolgozunk, az egér valahogy itt maradt velünk (pláne ha valaki kímélni szeretné a laptopját és egy külső egérrel meghosszabbítani a touchpad élettartamát)

Piros számítógépes egér

Hálistennek van miből válogatni, itt a gyártók és a forgalmazók már sokkal többféle piros termékkel jelennek meg, mint a laptop vagy az mp3, mp4 lejátszók terén.

Razer proclick piros egér

Razer proclick piros egér

Válogathatunk az ismertebb és a kevésbé ismert egér márkák közül:

Genius piros egér

Perixx Perimice piros egér

Samsung piros egér

Razer proclick piros egér

stb.

További kapcsolódó piros termékek az Árukereső árösszehasonlító oldalon:

Piros laptop, vörös netbook választék

Piros mp3, piros mp4 lejtászó (és fülhallgató)

Piros külső merevlemez

Piros Mp3 és piros mp4 lejátszók

January 27th, 2009

Diszkréten érzéki és szép mp3 vagy mp4 lejátszó nagyszerű ajándékötlet, ha nőknek szeretnénk örömet okozni. (persze vannak férfiak is akik szeretik az élénkebb színeket, de többnyire talán a nők szeretnek piros, vörös holmikat maguknál tartani, magukon hordani, így a gyártók is sokszor nőies designhoz illesztik a vörös színt)

Arra azért figyeljünk, hogy bár a nők kb. 99%-a szereti a piros színt valamilyen formában (lehet, hogy ruhában nem, de konyhai vagy lakberendezési tárgyakon igen), nem biztos, hogy minden nő egyaránt örül valaminek csak azért mert piros.

piros mp3 lejátszó Sony 1GB vagy 2GB

piros mp3 lejátszó Sony 1GB vagy 2GB

Piros mp3, piros mp4 lejátszók

Lejátszók közül a Sony piros mp3 lejátszóját ajánljuk, 1 és 2 gigás verzióban kapható, vagy további piros mp4-es termékeket (a cyber karórától kezdve a hagyományos mp4 lejátszókig). Maximális zene élmény, zenével nem lehet nem örömet szerezni.

Piros mp3 lejtászó tokok

Ha már van a kedvesednek, feleségednek egy megbízható mp3 lejátszója, akkor lehet, hogy egyszerűbb ha csak egy hozzáillő piros tokot keresel. Vagy esetleg egy hozzáillő piros fejhallgatót mint ez.

piros mp4 lejátszó cyber óra

piros mp4 lejátszó cyber óra

További piros és vörös termékek, geek ajándékötletek nemcsak Valentin napra

Piros laptopok, piros netbookok

Piros és vörös színű hordozható HDD merevlemezek

Piros egér: számítógépes egerek piros & vörös színben

Hasonlítsd össze a piros geek kütyük és számítógépes kiegészítők árait, hogy a legjobb áron vedd meg a legjobb terméket.

Piros laptopok, netbookok/ notebookok és tokok

January 24th, 2009

Imádom a piros színt, és ha az apple előjött volna egy gyönyörű (matt) bordó-vörös macbookkal, akkor egyértelműen az lenne most az első laptopom, nem az a helyes kis fehér macbook notebook, amit két éve vettem (szintúgy izgalommal, de kb. -40%-os színélménnyel). Akár plusz 10-20,000Ft-ot is rááldoztam volna egy szexi meggyvörös laptopra (nem, nem akartam ráhuzatni színréteget). A lényeg a lényeg, tökéletesen megértem, ha valaki kifejezetten piros, vörös színben keres laptopot. Nézzük mi kapható a magyar webáruházakban, mennyiért (árösszehasonlító oldalunkon gyorsan összevetheted az árakat)

Vörös laptop, piros notebook

DELL piros laptopok

Dell Studio 1537 Core2Duo T9400 FreeDOS piros laptop

Dell Studio 1537 Core2Duo T9400 FreeDOS piros laptop

Nagyjából ugyanaz a piros (halványpiros, kicsit rózsaszínbe, lazacosba hajló színárnyalat)

Vörös, piros színű netbook

Lenovo piros IdeaPad netbook

Lenovo vörös laptop netbook

Lenovo vörös laptop netbook

Nagyon eltalálta a Lenovo ezt a piros színt, nagyon szép női laptop, netbook, szexi, kis helyen is elfér, kávézáshoz és üzleti megbeszéléshez is remek. Az Intel Atom procija biztosítja a gyorsaságot, 160GB memória és windows XP. Klassz!

Asus piros laptopok, EEE PC

Sajnos a többi gyártóra és/ vagy webáruházra még nem igazán jellemző a laptopok vörös, piros színű árnyalatban való forgalmazása, pedig pont a kicsi laptopok, avagy netbookok azok, amit egyre szívesebben csúsztatnak nők is a retiküljükbe (iskolába, napi tennivalókhoz, ügyintézéshez, stb.)

Reméljük, hamarosan tovább gazdagodik a piac piros laptopokkal (szerintem alapvetően női, de persze ezzel nem akarok megbántani férfi vásárlókat)

A piros laptopok nagyszerű ajándékok lehetnek bármilyen ünnepi alkalomra, akár a romantika és szerelem ünnepének kinevezett Valentin napra, akár házassági évfordulóra, születésnapra, érettségi ajándékként, stb.

Kapcsolódó geek ajándékok, ajándéköteltek – piros színben (mert nemcsak a rúzs számít, vagy az pont nem…)

Piros optikai és lézeres számítógépes egér

Piros külső hordozható merevlemez (Gb és TB)

Piros mp3, vagy mp4 lejátszó

Erotikus versek, érzéki vers idézetek – pajzán gondolatok Valentin napon

January 23rd, 2009

A szerelmes versek é az erotika kedvelőinek emeltünk ki három erotikusabb, pajzánabb verset a Valentin napi ajánlatok közül. Mindhárom Faludy György fordítása, és mindhárom az erogén zónákat érintő angol klasszikus líra remekműve. További szerelmesverseket, könyveket itt ajánlunk, és további érzéki, izgató és egyben fantasztikusan jó erotikus játékfilmeket pedig itt gyűjtöttünk össze.


A venyige

Azt álmodtam éjjel, hogy testem
átváltozott: szőlőtő lettem,
rügyet neveltem, lombot, szárat,
s beleptem velük Lúciámat,
indáimmal combját és pöttöm
lábát is átöleltem többször,
majd sok mohó, de lágy kacsommal
hátulját is magához fontam,
koszorúnak sok zöldessárga
fürtöt aggattam homlokára,
míg úgy állt mellettem a drága
lány, mint venyigék közt mezítlen,
fiatal, ittas bacchus isten.
Csavarodó indákkal közben
kezét-lábát is megkötöztem,
hogy zsákmányommá lett a rablány
minden testrésze: s mikor aztán
levéllel fedtem ama részét,
mit másnak nem mutat a szépség,
kirázott a gyors kéj, s egyszerre
nem voltam többé puha, szende,
jámbor venyige: sokat akaró
vesszőm felállt, mint a szőlőkaró.

Robert Herrick (Faludy György fordítása )

Elégia a vetkőzésről

Jöjj, hölgyem, jöjj és vetkőzz le velem,
vágy kínoz, mikor nem szeretkezem.
S mint harcos, ha ellenségre talál:
lándzsám megfájdul, mert nem döf, csak áll.
Öved délkörét oldozd meg hamar:
minden tájnál szebb földövet takar.
Pruszlidat vesd le, olyan feszesen
tapad; más nem lát bele, de nekem
hadd suttogja a susogó selyem
esése, hogy most lefekszel velem.
Fűződre régtől féltékeny vagyok,
de megnyugtató, mikor kikapcsolod.
Oly szép vagy, ha ruhád leengeded:
kibukkanó nap nyári kert felett.
Cipődet rúgd le gyorsan; várja lágy
talpadat nászi templomunk, az ágy.
S le fejdíszed filigrán, csupa fény
hálójával; hajad szebb diadém.
Ily fehér ingben égi angyalok
szállnak a földre; magaddal hozod
azt, mit Mohamed Paradicsoma
ígér nekünk, örök gyönyört, noha
a kísértet is vászoningben jár,
de főleg égnek nem a hajam áll.

Engedd szabaddá szeretőd kezét,
hadd nyúljon alád, mögéd és közéd.
Amerikám! Frissen fölfedezett
földem, melyet bejárok, fölfedek,
aranybányám, országom, hol mohó
kényúr vagyok, egyeduralkodó,
s boldog pionír, miközben sötét
kincseskamrádon ujjam a pöcsét.

A lélek úgy teljes, ha testtelen,
s a test akkor egész, ha meztelen.
Az ékszer nem kell, az csak elvakít,
mintha Atlanta kincseket hajít,
s a bolond férfi szeme ottragad
gyöngyön, gyémánton, mert azt látja csak,
ami képkeret, könyvön díszkötés,
amatőr-öröm. De ennyi kevés.
Nyak, arc, derék, kar, láb, comb, csípő, mell:
a szeretőnek a nő teste kell.
A bűn nem bűn, és itt nem incseleg
az ördög sem. Engedd le ingedet.
Tárd szét magad, ne félj tőlem, ahogy
föléd hajlok. Gondold: bábád vagyok.

Mezítelenül is gondoskodom rólad,
vagy nem elég egy férfi takarónak?

John Donne ( Faludy György fordítása)

hemperegjünk, míg édességed s vad
erőm egyetlen, görgő gombolyag,
aztán nyergeljünk és a kéj lován
vágtázzunk be az élet kapuján,
s mivel megállítani az Időt
lehetetlen, kergessük mi meg őt.

Andrew Marwell (Faludy György fordítása)

A versek, verseskötetek és a filmek árát könnyen összehasonlíthatod valamennyi webáruház kínálatában, amely az Árukereső árösszehasonlító oldalon szerepel.

Szerelmes idézetek, versidézetek, versek

January 23rd, 2009

Szerelmes idézetek, versidézetek, amiket ajándékkísérő kártyára, üdvözlőkártyára írhatunk, sms-ben küldhetünk, vagy épp a szerelmes romantikus ajándékra is vésethetünk.

A legszebb szerelmes idézetek, amik mélyen beletaláltak a szerelem szépségébe, lázba, örömbe és fájdalomba.

Szerelem, love, szerelmes szavak, versek, idézetek

Szerelem, love, szerelmes szavak, versek, idézetek

Shakespeare híres 75. szonettjéből bármelyik sort kiemelhetjük, annyira gyönyörű és örökérvényű

Shakespeare: LXXV. Szonett

Az vagy nekem, mint testnek a kenyér
s tavaszi zápor fűszere a földnek;
lelkem miattad örök harcban él,
mint a fösvény, kit pénze gondja öl meg;
csupa fény és boldogság büszke elmém,
majd fél: az idő ellop, eltemet;
csak az enyém légy, néha azt szeretném,
majd, hogy a világ lássa kincsemet;
arcod varázsa csordultig betölt
s egy pillantásodért is sorvadok;
nincs más, nem is akarok más gyönyört,
csak amit tőled kaptam s még kapok.
Koldus-szegény királyi gazdagon
részeg vagyok és mindig szomjazom.

(Szabó Lőrinc fordítása)

József Attila: Óda

Szeretlek, mint anyját a gyermek,
mint mélyüket a hallgatag vermek,
szeretlek, mint a fényt a termek,
mint lángot a lélek, test a nyugalmat!
Szeretlek, mint élni szeretnek
halandók, amíg meg nem halnak.

Minden mosolyod, mozdulatod, szavad,
õrzöm, mint hulló tárgyakat a föld.
Elmémbe, mint a fémbe a savak,
ösztöneimmel belemartalak,
te kedves, szép alak,
lényed ott minden lényeget kitölt.

József Attila: Kedvesem

Bizony a szirmok összeborulnak este.
Nem akartalak megcsókolni se,
Csak hogy kicsit itt érezzelek mellettem,
Mint kisgyerek az édesanyját.
A vackorfa a beojtott ággal összenő,
Én is jobb vagyok, hogy beojtottál csókjaiddal,
Én kedvesem,
És szebb is vagyok, miként az éjszaka
A számlálhatatlan csillagoktól.
Meleg vagy: esőt hozó tavaszi szél,
Mely fogócskára tanítja a gyerekeket
És fölkelti a sáros füveket.
Régóta várt mellem bozontos rengetegje,
Hol éhesen, meg félfagyottan
Indulatok aggancsos csapata öklelődött
És most, íme,
Békén legelgeti liliomszavaidat
Meg a violákat.
Mert megjöttél, hisz meg kellett jönnöd,
Én kedvesem.

József Attila: Amit szívedbe rejtesz

Amit szivedbe rejtesz,
szemednek tárd ki azt;
amit szemeddel sejtesz,
sziveddel várd ki azt.
A szerelembe – mondják -
belehal, aki él.
De úgy kell a boldogság,
mint egy falat kenyér.

(ebben annyi az irodalmi érdekesség, hogy József Attila Freud 80.- születésnapjára írta – pedig tagadhatatlan, hogy ma már az egyik legszebb magyar szerelmes versként olvassuk)

Christopher Marlowe: Szerelem első látásra

A habozás csak a szerelem árnya;
ki szeretett valaha, s nem első látásra?

Percy Bysshe Shelley: A szerelem filozófiája

A hegy csókolva tör égbe,
habot hab ölel, szorít, átfog;
egymást ringatva, becézve
hajlonganak a virágok;
a földet a nap sugara,
a hold a tengereket:
minden csókol… – S te soha
engemet?

(Szabó Lőrinc fordítása)

Platón: Csillagok

Csillagokat nézel, szép csillagom. Ég ha lehetnék,
két szemedet nézném csillagom ezreivel.
(Szabó Lőrinc fordítása)

Catullus: Éljünk Lesbia

Adj hát csókot ezerszer, és ha adtál,
adj még százszor, utána ezret adj és
százat s újra csak ezret, újra százat.
Aztán majd, ha sok ezreket cseréltünk,
akkor összezavarjuk, elfelejtjük
számukat; ne akadjon egy gonosz se,
sok csókunk aki tudja és irigyli.

(Devecseri Gábor fordítása)

Charles d’Orléans: Ballada

….
Ajánlás

Boldogabb nem lesz senkisem
annak a napnak hajnalán,
ha szépségedet nézhetem
a két szememnek ablakán.

(Vas István fordítása)

Juhász Gyula: Szerelem?

Én nem tudom mi ez, de jó nagyon,
Fájása édes, hadd fájjon, hagyom.
Ha balgaság, ha tévedés, legyen
Ha szerelem, bocsájtsd ezt meg nekem!

Radnóti Miklós: Két karodban

Két karodban ringatózom csöndesen.
Két karomban ringatózol csöndesen.
Két karodban gyermek vagyok hallgatag.
Két karomban gyermek vagy te hallgatlak.

Két karodban átölelsz te ha félek.
Két karommal átölellek s nem félek.
Két karodban nem ijeszt majd a halál nagy csöndje sem.
Két karodban a halálon, mint egy álmon átesem.

Ady Endre: Mert engem szeretsz
Áldott csodáknak
Tükre a szemed,
Mert engem nézett.
Te vagy a bölcse,
Mesterasszonya
Az ölelésnek.
Áldott ezerszer
Az asszonyságod,
Mert engem nézett,
Mert engem látott.
S mert nagyon szeretsz:
Nagyon szeretlek
S mert engem szeretsz:
Te vagy az Asszony,
Te vagy a legszebb.

Ady Endre: Tüzes seb vagyok

Tüzes, sajgó seb vagyok, égek,
Kínoz a fény és kínoz a harmat,
Téged akarlak, eljöttem érted,
Több kínra vágyom: téged akarlak.

Ady Endre: Meg akarlak tartani

Meg akarlak tartani téged,
Ezért választom őrödül
A megszépítő messzeséget.

Maradjon meg az én nagy álmom
Egy asszonyról, aki szeret
S akire én örökre vágyom.

Szabó Lőrinc: Szeretlek

Szeretlek, szeretlek, szeretlek,
egész nap kutatlak, kereslek,
egész nap sírok a testedért,
szomorú kedves a kedvesért,
egész nap csókolom testedet,
csókolom minden percedet.

Petrarca CXXXIV szonett

Nézek vakon és nyelv nélkül beszélek,
s veszni szeretnék s szabadulni vágyom,
és gyűlölöm magam, másért meg égek,

nevetve könnyezem, bánatból élek,
egyformán fáj életem és halálom.
Ide jutottam, drága Hölgyem, érted.

(Sárközi György fordítása)

És mindez csak néhány szerelmes idézet a rengetegből: inkább azt ajánljuk, hogy lapozz fel többet szerelmes verseskönyvet, gyűjteményt, és válaszd ki a téged leginkább kifejező verset, szerelmes idézetet. Végül is a szerelmet a legnehezebb szavakba önteni.

A szerelmes LOVE fotót sis készítette, ha a képre kattintasz további fotóit is megnézheted.

Könyvajándék férfiaknak, nemcsak Valentin napra

January 23rd, 2009

Férfiaknak, férjeknek, fiúknak néha nehéz megfelelő ajándékot találni. Pláne romantikusat, de azért annyira nem túl romantikusat, hogy tájidegennek érezze az ajándékot. Bár a férfiak és férjek többsége hajlamos kevésbé felvállalni, kimutatni, néven nevezni érzelmeit, igenis szeretik a romantikus ajándékokat – amivel még azonosulni tudnak, ami nem giccs, ami jelzi, hogy ez tényleg nekik és róluk szól.

Aki kissé tanácstalan, azoknak ajánljuk az alábbi könyveket bármiylen alkalomra, akár Valentin napra is önálló és kísérőajándékként (vagy akár apák napjára, házassági évfordulóra, a férj szülinapjára, vagy valamilyen rendkívüli alkalomra, amikor többet szeretnénk neki adni a napi kedvességnél, partnerségnél).

Könyvajándékok férjeknek

Humor – férfiaktól férfiaknak

Winkler Róbert – Bazsó Gábor: Best of Totalcar

Azoknak a férfiaknak kiváló ajándék, akik megszállottan szeretik az autókat, autó és autó minden mennyiségben, Egy ilyen nagyszerű humoros stílusban megírt autószakértői könyvvel nem foghatunk mellé. Winkler és Bazsó a tévében és a weboldalukon is bemutatták autós sziporkáikat, és egyben megbízható autószakértelmüket. Minőség és humor és made in Hungary – a legjobb értelemben. Aki szereti Winkler Robi stílusát, több könyvet is talál még tőle. pl. összegyűjtött vegyes írásait a  Winkler Róbert: Ctrl + C / Ctrl + V c. könyvben.

Darwin díjasok – a hülyék Oscar díja (és ez most nem tiszteletlenség)

Senkit ne ijesszen el Darwin neve, nem komoly tudományos traktátusról van szó. A Darwin díjasok köteteiben eszement bakikról olvashatunk. Vicces, meghökkentő és megdöbbentő esetekről, amikor valaki a hülyeség mélyére ásott és ott alkotott már-már Oscar díjért kiáltó elismerést. Ha rajtuk múlik, kihal az emberesiég (innen a Darwin díj elnevezés). Jelenleg három kötet kapható Magyarországon: Darwin díjasok 1, Darwin díjasok 2 Természetellenes kiválasztódás, és Darwin díjasok 3. Győzzön a jobb.
Szóval sírjunk vagy nevessünk?

Ismerkedjen meg a szórakozott terroristával, aki postára adott egy levélbombát, majd felnyitotta, amikor a hiányos címzés miatt a küldeményt visszaküldték a feladónak. Olvassa el a tolvaj történetét, aki anélkül akart ellopni egy elektromos vezetéket, hogy előzőleg kikapcsolta volna az áramot. De nem tagadhatjuk meg csodálatunkat attól a pilótajelölttől sem, aki héliummal töltött léggömbre akasztva felrepítette a nyugágyát a magasba, egyenest egy forgalmas légifolyosó közepére, és sokat tanulhatunk attól a férfitól is, aki az öngyújtója lángjával világított bele a benzineskannába, hogy lássa, van-e benne valami.

Férj fakanállal – Semeczi Tibor humoros szakácskönyve és konyhamalac jegyzetei. Természetesen csak azoknak a férjeknek ajánljuk, akik maguk is kedvelik a szakácsművészetet, és nemcsak jó hírből ismerik a konyhát.

Számos kötetet ajánlhatnánk a nagy humoristáktól, Rejtő Jenő regények, P G Wodehouse humoros könyvei, Gerald Durrell szórakoztató természettudományos barangolásai, Monty Python könyvek, szövegkönyvek, önéletrajzok, 

Pici kísérőajándék könyvek (csak kiegészítőként)

Férjemnek szeretettel – Helen Exley összeállítása. Férjekről, férfiakról mondták nők, feleségek. Híres idézetek, szeretetteli és szerelmes üzenetek férjeknek

Férjemnek – Helen Exley válogatása – szintén híres idézetek. Nők férfiakról elismerően nyilatkoznak.

 A nők működése - hát, állítólag megmutatja a férfiaknak, hogyan működik a nő. Kétlem. :)

Erotika, érzéki párkapcsolat

A teljes és illusztrált Káma Szútra - egyszer talán mindenkinél eljön a pillanat, amikor tudni szeretné, hogy a Káma Szútra tud-e újat nyújtani számára. Házasságban a férjünkkel felfedezni külön kaland. Valamint itt ajánlhatjuk még a következő köteteket is:

Mabel Iam: Szex és a tökletes szerető – Tao, Tantra, Kámaszútra

Diane Riley: Legyen ön is különleges szerető – A gyönyörszerzés technikái

Itt kicsit ingoványos a terep: ismernünk kell annyira a férjünket, pasinkat, hogy az erotikus ajándékkönyvet kritikának vesz vagy dícséretnek… Nem mindegy.

FOCI, FUTBALL

Természetesen nem hagyhatjuk ki, az egyik közkedvelt férfi témát, a fotballt, ahogy még nagypapám hívta.

Gyönyörű kötetek jelennek meg, a legfrissebb ezek közül a foci történelmi összefoglaló, A futball képes enciklopédiája, akezdetektől, napjainkig. Képekkel gazdagon illusztrált, tartalmas könyv, de számos további foci történeti könyv közül választhatunk még.

IT, Számítástechnika, Geek férfi könyvajándékok

Keress! A Google kereső története (John Battelle oknyomozó újságíró munkája), hogyan indult a mára már talán legsikeresebbnek tartott Google cég, Larry Page és Sergey Brin szétválaszthatlan párosa, a ‘minden információ elérhetővé teszünk’ missziója. Izgalmas! (A HVG kiadó adta ki.)

Kártya könyv ajándék

Kártya tippek, kártyatörténet,bridzs, póker, stb. Mi a pasid kedvenc kártyajátéka? Ha tudod, akkor váaszd ki a megfelelő könyvajándékot itt.

FOTÓ, fénykép

Azok a férfiak, akik szeretnek fotózni, szeretik a jó fotókat is. Sok mindent el lehet lesni a fotókról, beállításokról már kész fotókból is. A National Geographic albumaival nehéz nem örömet szerezni – szinte a legtöbb férfi belelapozna. De ha szeret is fotózni, akkor hosszasan forgatja majd.

Ajándékok férfiaknak, férjeknek – nem csak Valentin napra

January 21st, 2009

Ajándékok, ajándékötletek férjeknek, figyelmes feleségektől. Top tíz ajándék ötlet, amivel biztosan örömet szerezhetsz a párodnak, akármilyen alkalmon, nemcsak Valentin napon.

Összeállításunkban olyan ajándékokat találsz férjeknek, férfiaknak, pasiknak, ami hasznos, praktikus, azaz szinte minden pasi szereti és mindig szüksége van/ lesz rá. Jó lenne azzal kezdeni a sort, hogy milyen könyveket ajánlunk férfiaknak ajándékba, de könyvajándékhoz talán jobban ismerni kell valakit.

Szóval az általános ajándék tippek fiúknak, pasiknak, férjeknek és férfi barátoknak:

Svájci bicska

sokoldalú, mindentudó, régi márka, régi megbízható szerelőtárs, útitárs, védőfelszerelés, stb. Egy minőségi hamisítatlan svájci bicska, zsebkés szinte minden férfit felizgat (csillagcsavarhúzó is legyen rajta, azzal együtt már egész jó kis számítógép szerelésre is alkalmas)

Külső hordozható merevlemez

Ne ijedjünk meg tőle, nem kell érteni hozzá. Ez lényegében olyan mint egy szuper pendrive. Tenyérnyi nagyságú és USB kábellel lehet csatlakoztatni otthoni géphez vagy notebookhoz is. Kicsi méretéhez képest rengeteg fotó és film is ráfér, ez pedig mindig elkel a családban, mert a laptopon, vagy otthoni PC számítógépen sem lehet mindent tárolni. A családi videófelvételek, fotók egyre csak halmozódnak. Egy hordozható külső merevlemez (hard disk) valóban remek ajándék férjeknek. Minél nagyobb a GB (gigabyte), annál több dolog fér el ezen a tenyérnyi kütyün.

Masszázs, masszírozókészülék

a legtöbb férfi vagy a gép előtt ül sokat, vagy a tévé előtt, vagy munka/ barkácsolás/ kerti munka közben a hátát húzza meg és lejárja a lábát – ezzel mi nők is így vagyunk, persze. Egy jó kis hát vagy láb vagy akármilyen masszírozókészülékkel biztosan örömet tudunk szerezni (100 férfiból mindig akad egy, aki nem bírja a masszázst, de az nagyon ritka). Ide sorolhatnánk a wellness hétvégéket is, meg a masszázsbérletet is mondjuk valamelyik gyógyfürdőbe. Biztosan örülni fog egy ilyen lazító ajándéknak a férjed.

Férfias DVD filmek

itt sajnos nehezebb már olyan filmet mondani, ami minden férjnek tetszeni fog, ha ajándékba kapja szeretett feleségétől, de megpróbálunk filmekből is néhány jó tippet adni. Általában azok a filmek, ahol a klasszikus férfiszerep és a férfias téma plusz a film nemzetközi elismertsége egyszerre van jelen, jó ajándékötlet is egyben. Pl. az örök klasszikus Casablanca, ahol Humphrey Bogart domborít, vagy egy Tom Hanks díszdobozos DVD filmgyűjtemény. Azért annyira minden feleség ismeri a férjét, hogy tudja, szereti-e a férj a maffia témákat (Godfather díszdobozos kiadás), a kaladnfilmeket (Indiana Jones filmek DVD-n), a keleti harcművészetet (karate, kung-fu díszdobozos DVD gyűjtemény), vagy valamilyen sportágat – legtöbb esetben a focit. Ha western rajongó, akkor arra is van megoldás (Clint Eastwood és John Wayne filmek), vagy ha valamelyik sorozatot szereti (24, Az elnök emberei), a sci-fit (Star Wars 3-6 epizód, Pitch Black, Kubrick 2001 űrodüsszeia, Szárnyas fejvadász, Különvélemény, 12 majom, stb.) stb. De az is lehet, hogy van egy kedvenc színésze, akitől szinte minden filmet megnéz (Bruce Willis, Tom Hanks, stb.)

Férfias CD-k, zenei DVD-k

Elvis a király, talán a legtöbb férj is elismeri ezt a tényt, de nem biztos, hogy ettől még Elvis-t hallgatja. Zenei téren nem igazán van etalon, mert nem biztos, hogy mindenki szereti a Queent, a Rolling Stones-t, a Metallicát, vagy az Iron Maident vagy éppen a lakodalmas rockot. Folytassunk előzetes nyomozást ezen a téren (mit szokott hallgatni, melyik koncertre akart elmenni, milyen számok vannak a zenei mappáiban, melyik számra teker vissza, vagy dúdol együtt) – ebben minden feleség profi. Derítsük ki, hogy milyen zenét, konkrétan milyen számokat szeret az ember, és vegyünk olyan zenei CD-t vagy készítsünk mi magunk olyan zenei összeállítást, ami neki szól.

Humor minden mennyiségben

Nem mintha a nők nem szeretnék a humort, de valahogy férfiak felszabadultabban tudnak átvenni egy humorosabb mint egy romantikusabb ajándékot – legalábbis nekem ez a benyomásom, nem biztos, hogy ez így is van. De humoros, vicces ajándékot adni jó, mert szó szerint benne van az örömszerzés. Nézzük csak a humor klasszikusait:

  • magyar humor: Hofi Géza (sokan szeretjük, ő is?), Rejtő Jenő, Gálvölgyi János, Kabos Gyula, Laár pour Laár, Holló színház, Fábry Sándor, Nagy Bandó, Tanú, Legényanya, Egészséges erotika, stb. stb.
  • angol humor: Monty Python (spéci angol humor – de ha szereti, akkor biztos tud nevetni olyan további angol humor remekeken is mint a Csöngetett Mylord, a Waczak szálló, esetleg a Hivatal c. sorozat, a Brian élete, az Élet értelme, stb.) Mr Bean vagy Benny Hill szintén angol humor, de aki szereti a Monty Python repülő cirkuszát nem feltétlenül szereti őket is. Ja, és persze Guy Ritchie filmek.
  • amerikai humor:  Woody Allen, Tarantino (?), Coen testvérek, Charlie Chaplin, Buster Keaton, Bill Murray, Jack Black, Steve Martin, Leslie Nielsen, Eddy Murphy, Ben Stiller, Jim Carrey,  Adam Sandler, Stephen Colbert,  stb. Itt filmeket könnyebb elővenni mint neveket (Die Hard széria, Forrest Gump, Ford Fairlane kalandjai, Walter Matthau és Jack Lemmon filmek, stb. stb.),  szitkomot (sitcom) is akár, mint a Rém rendes család, stb.
  • francia humor: Louis de Funes, Gerard Depardieu, Taxi széria, stb.

Sörös vagy boros? Vagy egyiksem?

Ismét csak a nagy többségről tudunk nyilatkozni, ahol is a férfiak zöme vagy a bort vagy a sört szereti, ritkán egyiket sem, és nem is iszik alkoholt. Vagy netán Unicum, vagy más rövid a gyenge pontja. Hogyan igyunk kulturáltan italt férfimódra? Ebben segít a Playboy koktélkalauza – de vissza a sörhöz és a borhoz

Ha sört szeret

Mondjuk utazás egy sörfesztiválra? Vagy Csehországba, ahol egy sörtúrával egybekötött utat szervezünk a cseh sör remekek megismerésére (gasztronómiai, sörtörténeti tudnivalókkal színesítve)? Persze egy emlék söröskorsó vagy egy I love beer sörös poszter, vagy válaszd a sört poszter is megteszi, ha az utazás most nem jön össze.

Ha bort szeret

Végtelen lehetőségek vannak, hiszen minden palack egyedi ajándéknak számít, számtalan könyv, bortúra van, ízléses bornyitók/ dugóhúzó készletek – ezt akár gravíroztatni is lehet.

Játék: Csocsó, darts, billiárd ajándék férfiaknak – Játék, amit szeret

Se a csocsó, se a billiárd nem egyszerű téma, hiszen elég helyigényes, de talán egy otthoni darts készlet sok férfinak örömet és kellemes szórakozást jelentene, miközben kis helyen is elfér. Klasszikus pub játék mindhárom. Talán kevésbé széleskörben, de elég elterjedtek még további játékok, mint a sakk, wii (egyre felkapottabb, persze igazán nagy képernyőn élvezhető igazán), kártya, stb. Ne feledkezzünk meg az olyannyira bevett fociról sem.

Rendkívül népszerűek a különféle logikai játékok, túl a Rubik kockán az ördöglakatok, stb.

Hangfal

jó, ha több helyen is van a lakásban hangfal, és sajnos félig-meddig fogyóeszköznek számít, gyorsan lerepül a polcról. Akárcsak a külső merevlemeznél (bazi nagy pendrive), itt sem foghatunk mellé – rengeteg ismert márka van, az árfekvést pedig minden feleség tudja. A csatlakozás szinte minden sztenderd géphez ugyanaz, aggodalomra nincs ok.

Szerelmes SMS versek, sorok – mobil szerelmes vallomás Valentin napra

January 20th, 2009

Szerelmes SMS verset rengetegen küldenek, hogy éppen Valentin nap van-e, vagy már elmúlt február 14-e, az nem is fontos. Hiszen a szerelem bármikor és bárhonnan terem. Aki szeret szerelmes verset küldeni, de a hagyományos magyar és világirodalmi líránál jobban szereti a szerelmes sms-t, az az alábbi sms és idézet gyűjteményből (szinte folklór) válogathat:

Extra rövid szerelmes sms-ek

Szeretnélek úgy, ahogy csak lehet, érted tenném, és mindig csak veled.

Szerelmes szívem érted eped, a világon mindent megadnék neked.

Te vagy szívem kuglófjának egyetlen szem aranymazsolája.

Minden vágyam együtt lenni veled, csókolni a szád, nézni a szemed

Éjjel-nappal azon leszek, hogy egyszer újra veled legyek.

Csak veled látom szépnek a napot, csak téged szeretlek, remélem tudod.

Feladok érted mindent. Leszel cserébe te a mindenem?

Játékos szerelmes sms versek

Hét csodája van a világnak, hat földrész, öt sarka van a pentagonnak, négy levele a lóherének, három óceán, két szemünk van, de belőled csak egyetlenegy van.

Van 25 másodperced, hogy írj nekem. Ebből 15 van hátra. Ha az SMS-ed nem ér ide 10 másodpercen belül, amiből 8 már le is telt, jössz nekem ezer puszival és egy fagyival.

Szeretlek téged, akár Shreket Fiona, kérlek téged szépen, ne küldjél pokolra.

Szerelmes torta receptje: 10 db csók, 5 dkg simogatás, 6 csipet szerelem, 1 érett banán, 2 friss tojás, 15 perc keverés, egy leheletnyi sóhaj, ízlés szerint tejszínhab. Na megcsináljuk?

Szerettem volna valami szépet, intelligenst, és szexit küldeni, de sajnos nem fértem rá a kijelzőre!

Sokat gondolkoztam a kettőnk kapcsolatán. Arra jutottam, hogy ne legyen köztünk semmi… Se ruha, se levegő!

Ezt az SMS-t annak küldd tovább, akit szeretsz, vagy utálsz, vagy mindkettő. És most gondolkozz el azon, hogy te miért kaptad!

Jobban szeretlek, mint tegnap szerettelek, de kevésbé mint ahogy holnap foglak szeretni.

Keresek egy tökéletes pihe-puha párnát. Azt hiszem, valahol a tiéd mellett vár rám.

Cukor? Csoki? Netán méz? A fenébe! Nem jut eszembe semmi, ami mint Te, oly édes.

Megpróbáltalak levegőnek nézni, de rájöttem, levegő nélkül nem tudok élni.

Távolról vágyakozó szerelmes sms versek

Este, ha kigyúlnak a fénylő csillagok, úgy fáj, hogy te ott és én itt vagyok. Felsír bennem a hozzád hívó vágy és rólad álmodom át az egész éjszakát.

A távolság csak kérkedő ellenfeled, ha igazán tudsz szeretni, legyőzheted. A fegyver a képzelet, idézd fel Őt s itt van veled. A szívedben és lelkedben ott a szerelmesed.

Féltelek! Ha tehetném vigyáznám minden léptedet. Vigyáznék rád, akár egy angyal. Te vagy, ki hiányzik, mikor ébred a hajnal!

Néha rám gondolsz és tudod, hogy messze vagyok. Csak bízzál bennem, mert én is rád gondolok. Utam bármerre is vezet, az én szívem mindig csak téged szeret.

Mióta megismertelek, azóta szeretlek, rabul ejtett ragyogása csillogó szemednek. Messze vagy tőlem, de nem vagyok árva, mert itt vagy velem, a szívembe zárva.

Gyűlölöm a napot, mert érinthet téged. Gyűlölöm a holdat, mert veled lehet éjjel. Gyűlölöm a vizet, mert ajkadhoz érhet. Elmondani nem lehet, úgy szeretlek téged.

Hosszabb szerelmes sms versek, versikék

“Hogyan tudnék élni nélküled? Hisz rólad szól az élet. Nem történhet semmi sem veled, míg létezem, és érzek.”
(Demjén Ferenc)

Gyönyörű álmot láttam az éjjel; a csillag szeretkezett a holdfénnyel. De aztán rájöttem nem álom, ez tény… Én voltam a csillag Te voltál a fény!

Pici erdő pici nyuszi, pici szádra pici puszi. Egy bűnöm van, nem nagy vétek, 2 szó csak: Szeretlek Téged!

Te vagy a nap, mely lenyugszik este. Te vagy a hold, az éjszaka teste. Te vagy a csillag, mely a szemembe ragyog. Tudd meg, hogy szeretlek nagyon.

Átölel a gyönyör, eléget a mámor, azt kívánom tőled, légy az enyém százszor. Ha idebújsz mellém, el nem engedlek, mert én téged örökké szeretlek.

Hosszú álom az élet, valaki rosszat álmodik, s valaki szépet. Én azt szeretném, ha mi együtt álmodnánk valami szépet, s a mi álmunk soha nem érne véget.

Te vagy az egyetlen ki örömöt okoz, nélküled az élet egy bezárt doboz. Várom a percet, mikor újra látlak, és a dobozból kitörnek a titkos vágyak.

Úgy szeretnék sokszor vándorfelhő lenni, suttogó széllel, hozzád elrepülni. Szép szemedbe nézni, csókolni a szádat, s veled tölteni hosszú éjszakákat.

El szeretném mondani, hogy szeretlek téged, eszemben vagy, bárhová is nézek. Szeretnék a szemedbe mélyen belenézni, és elmondani neked, nélküled nem érdemes élni.

Miért nem hiszed el, hogy nem szeretek mást? Miért nem hiszed el nekem ezt a vallomást? Ha nekem születtél, miért nem vagy az enyém? Ha nem nekem születtél, miért születtem én?

Sohase gondoltam, hogy ilyen szép az élet, mióta ismerlek csak azóta élek. Szívem szíveddel lágyan összedobban, szeretlek napról-napra, jobban és jobban.

Remélem valóság lesz minden édes remény, mely ott él a szívünk rejtekén. Az élet és a remény tárt karokkal vár, s hogy szép lesz-e, az csak rajtunk áll.

Csak egy percig szeress, míg elmondom imádlak. Csak egy óráig szeress, míg megsúgom, kívánlak. Szeress egy napig, míg csókolni tudlak. Szeress egy életen át, és én mindig szeretni foglak.
Ha este lefekszel és kinézel az ablakon, keresd az égen a legszebb csillagot. S ha azokra gondolsz, akik téged szeretnek, gondolj majd rám is, mert én is szeretlek.

Csókod festi kékre az eget, szemed színétől zöldülnek a fák. Nélküled üres minden képkeret és világtalan az egész világ.

Tenger partján a víz és homok, így együtt szép e két dolog. Együtt vannak, ölelkeznek, minden percben szeretkeznek. Álmomban én homok lettem, s a tenger vízében rád leltem.

Valakit megszeretni egy perc is elég, valakit elfelejteni egy élet is kevés. Legyen az élet bármilyen mostoha, szeretni megtanít, de feledni soha.

Ne titkold el, mi szívedben él, nem kell, hogy szebb, s jobb legyél. Nem hatnak rám gyönyörű szavak, csak mutasd meg nekem önmagad.

Küldtem egy angyalt, hogy vigyázzon rád. De visszajött és azt mondta, hogy az angyalok nem vigyáznak egymásra.

Szükségem van a napra, a csillagokra, a holdra és rád. A napra nappal, a holdra és a csillagokra éjszaka, Rád meg örökké.

Mióta veled vagyok mindig csak álmodom, ilyen még nem volt soha e világon. Két testben egy lélek, oly közel, s oly távol. A két lélek felsóhajt, s közel lesz a távol.