Minden vélemény - AverMedia AverTV BOX 7
Regős Réka

Szülinapomra kaptam, tesómtól, hogy ne hozzá járkáljak TV-zni, hanem a számítógépemen nézhessem a csatornákat. Tetszik, hogy távirányítóval ugyanúgy bármit meg tudok csinálni vele, mint a TV-n. Kicsit rossz, hogy csak analóg, mert azt hallottam, hogy nemsokára mindenki átáll digitális adásra. De ez az Avermedia tuner ígyis nagyon jó. Ajánlom, ha valaki monitoron nézne tv-t...
Fight

Azoknak ajánlanám akik a monitorukról szeretnék megtekinteni az adott műsort, de rögzíteni nem szeretnének, mert akkor egy külön digitalizálóra kell rácsatlakoztatnunk. A tuner maximum 1280 x 1024 pixeles felbontásra képes. Egy aktív hangfalat kell rácsatlakoztatni, ha a monitoron nincs hangfal különben néma filmet látunk. :)
Viszont ami nagyon jó benne, hogy a számítógép bekapcsolása nélkül is nézhetjük a monitorról a műsort, amennyiben a tv boxot a számítógép és monitor közé csatlakoztatjuk.