Ár,minőség és energiatakarékosság.Külsőleg is feleljen meg amilyet elképzeltem.
Egyrészt esztétikailag is nagyon szép,energia takarékos,multifunkcionális.
hőlégkeveréses,ínfrás.
Nemtudok ilyenről

Ár-érték arány. Tetszetős külalak.
Tetszetős külalak. A sütője csodálatosan süt. A fenti gázégők elhelyezése is jó. Nem kényes és aránylag könnyű tisztítani.
Az elektromos szikragyújtás néha nehezen gyújtja be a gázégőt.

A vásárlói vélemények elolvasása után döntöttem a termék megrendelése mellett.
Teljes mértékben elégedett vagyok a termékkel. Ha még egyszer választanom kellene, gondolkodás nélkül ugyanezt választanám.
Nem találkoztam ilyennel.

Ár-érték arány, esztétika, könnyen tisztíthatóság.
A termék számomra esztétikailag és funkcionálisan is kifogástalan. Könnyen tisztítható, egyszerűen gyönyörű! Rengetek hasznos funkcióval. Nagyon örülök, hogy ezt a terméket választottam hosszas keresgélés után.
nem tudok

Méret és kialakítás. Mindenképpen egy villanysütős, gáz tűzhelyre volt szükségünk.
Kevés a gáztűzhelyek között a fekete színű. Inoxot pár év után láttunk beszerelve, de elveszti az újkori fényét, és óhatatlanul karcos lesz. Mivel sokáig szeretnénk használni, ezért a fekete színt kerestük.
Egyenlőre nem tapasztaltunk hátrányt.

Fő szempontom a légkeverés funkció megléte volt, valamint, hogy az időzítő ne csak jelezzen, hanem ki is kapcsolja a sütőt.
Megbízható márka, igazán jó ár/érték aránnyal. Tetszetős inox megjelenés!
A funkciók teljesen rendben vannak! Gyárilag földgáz üzemre van állítva a készülék, de mivel mi PB üzemű használatra szántuk, jó lett volna ha gyárilag lett volna megfelelő fúvóka készlet a csomagban az átszereltetéshez. (Ezeket külön kellett megvásárolnunk.)