Ár, minőség, 3 év garancia, elektromos légkeveréses sütő, 4 gázrózsa
Teljesen megbízható, sokkal inteligensebb, mint vártuk. A sütem...
Eddig nem találtunk.

Ár, minőség, 3 év garancia, elektromos légkeveréses sütő, 4 gázrózsa
Teljesen megbízható, sokkal inteligensebb, mint vártuk. A süteményeket tökéletesre süti, sehol sem égnek meg, a felső részen olyan edények is használhatóak, amelyeknek a műanyag fogantyúja eddig minden más tűzhelyen büdösen olvadt. Gazdaságos a használata, s a melegítéskor adott hang segít az ételre való odafigyelésben. A rács formájánál fogva könnyebben tisztítható mint a hagyományos tűzhelyeké.
Eddig nem találtunk.

A cél az volt, hogy olyan kombi tűzhelyet vásároljak, amely funkcióiban ugyanazt tudja mint a magasabb árfekvésű készülékek. A GORENJE-ben ezt megtaláltam.
A készülék tökéletesen működik, a sütőt még ki kell tapasztalni, de alapjában elégedett vagyok vele.
Nem tudom. Még nem tapasztaltam.

Alacsony fogyasztás, többféle sütési lehetőség, a lángok praktikus elrendezése, "aqua clean" funkció, esztétikus külső.
Nem régóta használom, de kiválóan működik, minden elvárásomnak megfelel.
A sütőtérben a világítást nem lehet kikapcsolni sütés közben.

Kombinalt tuzhelyet szerettem volna, a markahoz ragaszkodtam es ugy lattam a dragabbak sem tudtak annyival tobbet amit en ki tudtam volna maximalisan hasznalni.
szep, egyszeruen hasznalhato.
nem talkoztam iyennel

Megbízhatóság, ár, kombinált, szervizelésről hallott pozitív vélemények.
jó ár-érték arány, légkeveréses, több funkciós sütő, beépített óra, időzítő.
Kétkezes szikragyújtás.

Nekem is ajánlották a terméket.
Nagyon szeretek sütni, most már nincs gondom ,hogy odaég valami és nyers marad a belseje..egyenletesen süt alul-felül. Be tudom állítani a hőmérsékletet az időt..csak pozitívumokat tudok mondani a termékről.
Nem tudok ilyenekről.