Gorenje G 51104 IW Tűzhely

Gorenje - Típus: Gáztűzhely, Kialakítás: Szabadonálló, Multifunkciós: Igen, Energiaosztály: A, Főzőzónák száma: 4, Tisztítás: EcoClean, Szélesség: 50 cm, Magasság: 85 cm, Mélység: 60 cm Tovább
Tchibo Itt az új Tchibo stranddivat, hogy nyáron is tökéletes formában légy!
Minden vélemény - Gorenje G 51104 IW
A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: ematrix.hu

ár, használhatóság, méret

Előnyök:

kiválóan alkalmas annak, aki nem tölti az egész életét a konyhában, praktikus, nincs sok funkciója, éppen azt tudja, amit kell, kedvező az ára

Hátrányok:

eddig nem tapasztaltam hátrányt, megfelel annak, amit elvártam

vali
Árkategória megfelel
Előnyök:

az égőfejek elosztása megfelelő

Hátrányok:

termosztát nélkül árulják így a sütésnél sütőhőmérő kell mert különben minden odaég

Dezső a terméket itt vásárolta: ematrix.hu

Ár-érték arány, praktikus használhatóság.

Előnyök:

Az égőfejek kiosztása nekünk pont megfelelő. Egyszerű. Az ára a minőségéhez képest kedvező.

Hátrányok:

A fedőlemez nagyon vékony, horpadásra hajlamos. A sütőnek nincs gyújtószikrája. Nem adnak hozzá pb gázos fúvókákat hanem egy semmire nem való sorozatot feleslegesen.

Dugár Péter Attila a terméket itt vásárolta: bemutatoterem.net

Méret, megbízhatóság. Legfontosabb szempont, hogy elektronikus gyújtás és világítás legyen, ugyanakkor grill ne! Csak ez a készülék felelt meg!

Előnyök:

elektronikus gyújtás és világítás, és jól működik

Hátrányok:

egyenlőre nem találtunk

szabó krisztina
Szerintem a Gorenje , nagyon jó márkanevet visel, legalább is én nagyon szeretem... Most veszem meg a Gorenje tüzhelyemet !!! szerintem szuper lesz!!