Középkategóriás megbízható márkanevű kombinált tűzhelyet kerestünk.Fontos volt a több funkció pl.Grill, légkevrés, kiolvasztás, be...
A könnyen kezelhető gombokba beépített szikragyújtó nagyon el...
A kettő egyforma (grillhez + 1db) zománcozott tepsi közül az eg...

Ár-érték megfelelő legyen, nagy belső elektromos sütő.
Könnyű kezelhetőség, bár a sütő használatához 3 gombot kell működtetni egyszerre (öregeknek nehézkes elmagyarázni).
A tűzhely tetejéről fokozatosan válik le a zománc,hosszabb betápkábelt, valamint palackos fúvókákat is adhattak volna hozzá.

műszaki tulajdonságok, bevált márka
egykezes szikragyújtás, hőlégkeveréses sütés, percszámlálóval összekötött automatikus leállítás, kivehető oldalrács
a percszámláló csengetője nem megbízhatóan működik, túl röviden csenget, nem lehet hallani. A nagy gázrózsa elöl van, hátul praktikusabb lenne

Minden funkcióval rendelkezik, amire szükségem van, mindez elérhető áron.
Gázégők kedvező beállítása lehetővé teszi az étel gyors felmelegítését. Légkeveréssel egyenletesen, nagyon szépen sül benne a hús és a süti is! Könnyen takarítható a felső rész, a kétfelé osztott rács segítségével.
Nem tapasztaltam hátrányt, mindenben megfelelő!

Sok sütési funkció, hőlébefúvás, esztétikus, megbízható darab. Magyarországon gyártják, így garancia/szervíz könnyebb. Csak ajánlani tudom!
Legnagyobb rózsa lehetne hátul, bár ez minden márkára elmondható, kivéve a Gorenje/Mora márkákat, csak ott van hátul.
Beüzemelés: Csak Electrolux-szal szerződésben álló cégek üzemeltethetik be, és csak akkor érvényes rá a 2 év gari. Így ezek a cégek drágán dolgoznak, nekünk 12k + áfa volt, mondjuk a PB gáz is dobott az áron, meg az is hogy 25km-re kellett nekik kiszállni, de akkor is drága. Ahonnan megrendeltem ott is mondták, hogy ez kész rablás. Bár a többi márkánál is van beüzemelési díj (van ahol szintén csak szerződött cég végezheti (Gorenje)), de amennyivel többe kerül ez a készülék beüzemeléssel, annyival többet is tud a konkurens márkáknál. Még mindig ár/érték arányban az egyik legjobb!

pl.Grill, légkevrés, kiolvasztás, beépített szikragyújtó. Az ár pedig nagyon kedvező volt a bolti árakhoz képest.
A könnyen kezelhető gombokba beépített szikragyújtó nagyon elnyerete a tetszésem. A családom igényeinek megfelelő, a sütiket és húsokot nagyon szépen sütötte meg.Szerintem szép és esztétikus
berendezése a konyhának.
A kettő egyforma (grillhez + 1db) zománcozott tepsi közül az egyik lehetne kissé méllyebb pl.sütikhez vagy húsokhoz.

Minden funkció megtalálható rajta, amit szerettem volna.
Megbízható minőség,esztétikus kivitel.Jó felszereltség.
Egyetlen egyet tudok mondani,hogy a gáztűzhely egyik égőrózsáját hátulról előre raktam volna.