Electrolux EKG 511113 X Tűzhely

Electrolux - Típus: Gáztűzhely, Kialakítás: Szabadonálló, Multifunkciós: Igen, Főzőzónák száma: 4, Tisztítás: Katalitikus, Szélesség: 50 cm, Magasság: 85.5 cm, Mélység: 60 cm Tovább
Tchibo Itt az új Tchibo stranddivat, hogy nyáron is tökéletes formában légy!
Minden vélemény - Electrolux EKG 511113 X
MF a terméket itt vásárolta: bemutatoterem.net

Árban megfeleljen, gázzal működjön, mert villannyal drága sütni, legyen benne légkeverés (ez az egyetlen gázos-légkeveréses sütő a piacon!!!), de azért nem hátrány, ha van benne villanysütő rész is, legyen benne valami tisztító bevonat.

Előnyök:

Tökéletesen süt, tökéletesen megy a légkeverés is, extra nagy sütőtere van, egykezes gázégő gyújtás

Hátrányok:

A gáz sütő részt gyufával kell begyújtani, ez azért elég vicces...

Fehérné a terméket itt vásárolta: armatrix.hu

Fontos volt a légkeveréses sütő, örültem, hogy nem csak elektromosban létezik.

Előnyök:

Gyönyörűen tisztán tartható - ennyi!

Hátrányok:

Interneten rendeltem, és sürgős is volt, valószínűleg ezért nem tájékozódtam alaposabban - már bánom! Hátrány: az égőfejek elosztása!!! A két legnagyobb égő van elöl, a két kicsi pedig hátul. Nem tudom, milyen meggondolásból, ugyanis ha hosszabb időt igénylő ételt nagy edényben teszek fel, akkor annak nyilván a hátsó égőn kell lennie - legalábbis így célszerű. Ha nyeles serpenyőben sütök-főzök, akkor szintén a hátsó nagy égőre lenne szükség - biztonságosabb a használat.
Mindenesetre érik a csere... (A megfelelő tájékozódás miatt nem internetes áruházból.)