Panasonic - Hordozható telefon: Igen, Kijelző: Van, Kijelző mérete: 1.8 inch, Telefonkönyv: Van, Kihangosítás: Van, Hívófél-azonosítás: Van, Üzenetrögzítő: Nincs, Ébresztés funkció: Van, Dátum és idő megjelenítés: Van, Konferencia beszélgetés: Van, Falra szerelhető: Igen, Beszélgetési idő: 15 óra, Készenléti idő: 170 óra,... Tovább
K&H World MasterCard hitelkártyával többet kapsz, mint gondolnádK&H World MasterCard hitelkártyával többet kapsz, mint gondolnád
Minden vélemény - Panasonic KX-TG6611
Moncsa a terméket itt vásárolta: elektrolimit.hu
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Olyan telefon készüléket kerestem, ami a bejövő hívószámot kijelzi és kihangosítható, kijelzője jól látható és az ára is kedvező.

Előnyök:

Az általam leírt tulajdonságoknak megfelelt, szerintem a menü rendszere is könnyen érthető, sokféle kellemes csengőhangból lehet választani. A készüléken a hangerő is szabályozható, jelzi a beszélgetés időtartamát, hasonlóképpen funkcionál a mobiltelefonokhoz. A kijelző képernyője jól látható és olvasható, a dátumot és az órát mindig mutatja.
Nekem bevált, másnak is ajánlanám.

Hátrányok:

Azt nem tüntették fel a készülék tulajdonságainak a leírása között, hogy a hívófél azonosítása, csak akkor lehetséges, ha külön előfizetek rá, tehát nem automatikus, nekem ez most havi 200 forintomba kerül a szolgáltatómnál. A kihangosításnál pedig néha nagyon recseg és így alig érthető a beszédhang, de erre még nem jöttem rá mi okozhatja(lehet az időjárás is bezavar).

vinist a terméket itt vásárolta: elektrolimit.hu
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Kihangosítás, telefonkönyv, vezeték nélküli nagy hatótávolság, áramszünet esetén is használható.

Előnyök:

Várakozásaimnak tökéletesen megfelel. Könnyen kezelhető, beszédhang tiszta.

Hátrányok:

Bejövő hívást nem lehet visszahívni.

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: 3bnetwork.hu

ár - érték arány, használhatóság

Előnyök:

Jó akkumulátor, nagy térerő

Hátrányok:

nehéz a kapcsolás, a menürendszere bonyolult