FSP Nano 600

11 862 Ft-tól 5 ajánlat
Árfigyelő Összehasonlítás
Felkészülni szeptemberre! Erste Személyi Kölcsön+ajándék Spar utalványFelkészülni szeptemberre! Erste Személyi Kölcsön+ajándék Spar utalvány
Minden vélemény - FSP Nano 600
Rendezés: 
3 hónapja
Palrol a terméket itt vásárolta: pcplanet.hu
Ár/érték
Elvárásoknak megfelel
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Kedvező ár-értek arány, több hálózati kimenet amivel normál konnektorként lehet használni. Mindenképpen szükséges volt szünetmentes táp, mert a környékén rendkívül gyakoriak az áramszünetek és a viharok, ami miatt több eszköz is elromlott már. Nem tudni milyen lesz az akku, és még nem próbáltam éles helyzetben, de bízom benne jól fog működni. A versenytársak mind jóval drágábbak voltak, de remélem ez nem lesz feltétlenül a minőség rovására. Eddig hiba mentesen működik minden, az áramellátásból meghibásodás nem volt, tehát az elvárható minimum megvan.

Előnyök:

Kisebb teljesítményű főként irodai számítógéphez javaslom. A formája szerencsés kis helyen elfér, és teljesen hangtalanul üzemel. Teljesítménye megfelelő, az áramkimaradásokat eddig szépen áthidalja-áthidalta.

Hátrányok:

Nincs lehetőség USB vezérlése, ezért a számítógép nem érzékeli a telep töltöttségét. Egy nagy nyomtató van mellette levő konnektorba kötve, ha ez indul a táp akkora feszültség ingadozást észlel, hogy beindul. Talán egy kicsit túlzó ez a buzgalom.

Hasznosnak tartod ezt a véleményt? Igen (0) | Nem (0)
1 éve
Pócsi Kálmán a terméket itt vásárolta: bestmarkt.hu
Ár/érték
Elvárásoknak megfelel
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Sajnos igen gyakori a pillanatig tartó áramszünet településemen (ÉMÁSZ terület). Ilyenkor az éppen számítógépen végzett munkám elveszett.
Néztem a kínálatokat, a legmegfelelőbb, olcsóbbat választottam ki. A gyártókra nem nagyon figyeltem.
A terméket az olcsóbb kategóriába sorolnám.

Előnyök:

Nem túl régen üzemel nálam ez az off - line szünetmentes tápegység, de kitűnően dolgozik. Eddig már mintegy 8 esetben "mentett" meg az áramszünet következményeitől. Nagyon örülök, hogy megvásároltam.

Hátrányok:

Nem a berendezés, hanem a kezelési utasítást kifogásolom. Jobban mondva egy, két mondat kellene még bele. Ugyanis a be- és kikapcsolás menetét nem részletezi. Mivel kerestem használati utasítást hozzá a NET-en, de nem találtam, a "nagy testvérének" használati utasítását nyomtattam ki, abból tudtam meg, hogy számít az is, hány másodpercig tartjuk lenyomva a bekapcsoló gombot.

Hasznosnak tartod ezt a véleményt? Igen (4) | Nem (0)
3 éve
A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: bevachip.hu
Ár/érték
Elvárásoknak megfelel
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Elsősorban ár/érték arány

Előnyök:

Nem volt drága, majd a többit meglátjuk

Hátrányok:

Adatkapcsolat nincs a számítógéppel!

Hasznosnak tartod ezt a véleményt? Igen (0) | Nem (2)
3 éve
Placi a terméket itt vásárolta: edigital.hu
Ár/érték
Elvárásoknak megfelel
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

az áramingadozás kiküszöbölése , a szgép védelme

Előnyök:

az elvárásaimnak megfelelően működik!

Hátrányok:

eddig nem tapasztaltam ilyet

Hasznosnak tartod ezt a véleményt? Igen (1) | Nem (2)
Írj véleményt
1
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, kérünk, hogy vásárlás előtt a forgalmazó, illetve a gyártó honlapján is ellenőrizd az adatokat. Az esetleges hibákért, elírásokért nem áll módunkban felelősséget vállalni.