Szépségápolás és egészség kategóriák

Kiemelt termékek

Vélemények

Pár napja használom, de már 3 használat után látom a különbséget előző készülékem és a Braun Series 7 között. Gyorsabb, kíméletesebb, hatékonyabb borotválkozás.

Előnyök

Prémium design, 5 személyre szabható üzemmód, nagy teljesítményű akku, gyors, hatékony működés.

 

Nagyon jó benyomásom volt a borotváról a használata után. Könnyen használható, sokkal gyorsabban megborotválkoztam mint az eddigi borotváimmal. Nem irritálta a bőrömet, alaposan eltávolította a borostámat.

Előnyök

Könnyű, idő sporolós használat

Hátrányok

nincs

 

Hosszú évekig egy PHILIPS HQ-C242 típusú hajvágót használtam. Egyszer kiesett a kezemből és azóta olyan a hangja mint egy cséplőgépé. Este 9 után már nem használhattam, nehogy felébredjenek a szomszédok. Megérett bennem az igény egy cserére. Hát akkor legyen egy modernebb készülék, ami csendes, akkumulátoros, nem a legdrágább, de azért nem is bóvli. Szakáll és hajvágás a kívánalom.
A R

Előnyök

-A fogása kellemes. Kívül csúszásmentes műanyag burkolat, de azért érzik, hogy belül fém van. Van \"súlya\", de ez inkább előny, mint hátrány, ugyanakkor egy férfi kézbe tökéletesen beleillik, megmarkolható. Bízom benne, hogy ez nem ugrik ki a kezemb

Hátrányok

-A vágófej valóban melegszik egy kicsit. Nem veszélyes, olyan 40°C-os volt a hőmérséklete az első 10 perc után. A dobozban mellékelt olajjal megkenve a késeket a melegedés megszűnt, gondolom a súrlódás csökkenése miatt. Az olajozás bármikor megisméte

 

Együttműködő partnereink

^