Szépségápolás és egészség kategóriák

Kiemelt termékek

Vélemények

Minden elvárható tulajdonsággal rendelkezik, csak ajánlani tudom még azoknak is, akiknek korábban irritáció keletkezett a nyakon, borotválkozás után.

Előnyök

Kompakt méretű, könnyű kezelhetőségű borotva. Gyors feltöltést követően hosszú ideig lehet használni. Akár egyszeri lehúzás után is, tökéletes szőrszál eltávolítás tapasztalható. A tisztítása egyszerű. Ár-érték arányban verhetetlen.

Hátrányok

Nem találtam hátrányt.

 

Összesen 17 állítható hajhossz, mindössze 2 pótfejjel. Eddig nem is nagyon találkoztam olyan termékkel, ami 3, 5 cm-es hosszt is tud vágni. Igaz, én nem fogom kihasználni, de a lehetőség adott: ) Egy feltöltéssel 50 percet szavatolnak, ami bőven elég akár több fej nyírására is, hozzáteszem, hogy sokkal rövidebb idő alatt készülök el, mint az eddigi termékekkel, akit próbáltam, mert utánv

Előnyök

Sokáig bírja, precíz vágókések, könnyű és memóriafunkciós hosszállítás, ergonómikus, igazán kézhez illő kialakítás, király kék szín: )

Hátrányok

Nem tudok ilyet.

 
 Általános értékelés
 Ár/érték
 Elvárásoknak megfelel
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Mindig is problémát jelentett számomra a szőrtelenítés, ugyanis elég érzékeny bőröm volt. Több féle módszert is kipróbáltam a borotvától kezdve a gyantán át az epillálásig mindent. Egyik sem volt az igazi. Ezért kerestem rá az otthon is alkalmazható ipl-s gépekre. Rengeteg véleményt elolvastam a folyamatról, a termékről, és természetesen a végeredményekről is.
Nagyon sokan írtak az ere

Előnyök

A philips sc 1995-s terméket kétszer használtam már, és ma lesz a harmadik kezelés. Szemmel látható eredménye van màr most is. A lábaimon nincs semmi féle irritàció, mint más fajta szőrtelenítő módszereknél. Illetve kevesebb szőr van, és amik megmara

Hátrányok

Hátrányként csak annyit tudnék mondani, hogy a megadott időtartamok ( a hozzá tartozó leírásban) a kezelendő felület nagysága miatt nem feltétlenül azonosak. Nekem tovább tart jóval, ha alapos kezelést, és szép eredményt szeretnék elérni.
Illetve m

 

Együttműködő partnereink

^