Szépségápolás és egészség kategóriák

Kiemelt termékek

Vélemények

TÖKÉLETES KIS KÉSZÜLÉK. PONTOS, PRECÍZ A MINDENNAPOS SZINT ELLENŐRZÉSHEZ. CCA. MÁSFÉL ÉVE HASZNÁLOM ÉS NAGYON SZERETEM. ( A KIJELZŐ ÉS AZ EGYSZERŰ KEZELÉS MIATT IDŐS EMBEREKNEK IS TUDJÁK HASZNÁLNI )

Előnyök

Utazás során kis helyen, egy női táskában is elfér.

Hátrányok

Semmi nemű hátrányát nincs.

 

Triple action vágórendszer igazodik az arckontúrhoz, a rövid és hosszú szőrszálakat is egy mozdulattal eltávolítja. 3-5 napos borostámat gyorsan levágja semmi bőr irritáció semmi kiütések! Nekem nagyon sűrű és vastag a szőr szál remekül hatékonyan és alaposan tudtam borotválkozni vele. Rendkívül kíméletes a bőrhöz. Kényelmes nincs vezeték, bár mikor bár hol használható. Nagyon jó a marko

Előnyök

Kiváló, higénikus, gyors, tökéletes arc kontúr

Hátrányok

Nincs

 
 Általános értékelés
 Ár/érték
 Elvárásoknak megfelel
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Mindig is problémát jelentett számomra a szőrtelenítés, ugyanis elég érzékeny bőröm volt. Több féle módszert is kipróbáltam a borotvától kezdve a gyantán át az epillálásig mindent. Egyik sem volt az igazi. Ezért kerestem rá az otthon is alkalmazható ipl-s gépekre. Rengeteg véleményt elolvastam a folyamatról, a termékről, és természetesen a végeredményekről is.
Nagyon sokan írtak az ere

Előnyök

A philips sc 1995-s terméket kétszer használtam már, és ma lesz a harmadik kezelés. Szemmel látható eredménye van màr most is. A lábaimon nincs semmi féle irritàció, mint más fajta szőrtelenítő módszereknél. Illetve kevesebb szőr van, és amik megmara

Hátrányok

Hátrányként csak annyit tudnék mondani, hogy a megadott időtartamok ( a hozzá tartozó leírásban) a kezelendő felület nagysága miatt nem feltétlenül azonosak. Nekem tovább tart jóval, ha alapos kezelést, és szép eredményt szeretnék elérni.
Illetve m

 

Együttműködő partnereink

^