- Tartósság
- Megbízhatóság
- Könnyű tisztíthatóság
- Kiváló teljesítmény
- Praktikus használat
A sütési idő nagyon gyors - fele más szendvics-gofri-grill sütő hármashoz képest.
Gyorsan átmelegszik és gyorsan elkészíti az ételt.
Könnyebben tisztívható, mint az általam előzőleg használt típusok.
Masszívabb a felépítése, mint eddig bármelyiknek.
A kábel-kérdés nem megoldott, lehetne valami kis kampó rajta, amire fel lehet tekerni, amikor tárolni kell a szekrényben a szendvicssütőt.
A használaton kívüli cserélhető sütőlapok tárolása sem megoldott, folyton eldőlnek a szekrényben. Lehetne valami műanyag doboza, vagy egy erősebb gumi, ami összefogja őket.

Fontos volt a három funkció egyben, mert ez így nagyon helytakarékos, illetve, hogy a belső részek mosogatógépben is moshatóak legyenek.
Nagyon jól működik, tényleg nem ragad le benne semmi, a gofrisütéshez ki sem kell olajozni, a sütőlapok könnyen cserélhetőek és könnyen elmoshatóak mosogatógépben is.
A külső rész csak kissé nehézkesen tisztítható meg teljesen.

A minőség, megbízhatóság, extra tulajdonságok!!
Nem kellett külön vásárolnom háromféle terméket.Egy vásárlásával megkaptam amire szükségem volt!! A terméket ugyan még nem próbáltam ki,de 100% megbízok benne.Egyenlőre még az új konyhánkra vár.A drágább kategóriába sorolnám, de mindenféle képen megéri!!
Nagyon egyszerű, mert minőséget vásároltam!!Minden benne van egy termékben.
Nincs hiánya!!

Jó véleményeket olvastam róla és megbízhatóbbnak találtam más konkurens termékekkel szemben.
Kiválóan működik, így teljesen megérte az árát.
Könnyen tisztítható a cserélhető lapok miatt.
Nem tapasztaltam ilyet.

A cserélhető sütőlapok, strapabíró ház és az ár
A termék minőségi anyagokból készült, a sütőlapok nagyon könnyen és egyszerűen cserélhetők, tisztíthatóak.
Nem tudok negatívumot mondani a termékről.