Szendvics sütés: Igen, Grillezés: Igen, Gofrisütés: Igen, Fogyasztás: 700 W, Tapadásmentes sütőlap: Van, Hidegfalú burkolat: Nincs, Mosható lapok: Igen, Cserélhető lapok: Igen Tovább
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés

20 %

65 %
Leghasznosabb vélemény
2013.03.21
Hátrányok:

Már a második (kicserélt) sütő is meghibásodott és leállt. ...

Minden vélemény - Orion OWM-801
3 hete
A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: bemutatoterem.net

3az1ben sütőt kerestem. Ez megfelelőnek tünt. . . . . . . . . . . .
........ .......... ....... ...... ............. ............ ....... ...... .......... ......... ......... ............ ........................... ................ ............ ........ ................... ......... ........... ........... ......... ......... .......... ........ ....... ....... ........ .......... .............

Előnyök:

Jó ár/érték arány

Hátrányok:

Nincsenek

Szerepi Kata
Senkinek nem ajánlom! Születésnapomra kaptam, nagyon tetszett is, amíg az első adag gofritészta sütése közben le nem kapcsolt... És ami megsült az is félkész, mert csak az alsó lapja sütötte meg rendesen, az is negyed óra alatt. Kicserélték garanciával, erre most az újabbik is leállt teljesen és befuccsolt. A grillsütőjét szerettem, de ennyi macerát nem ér meg! ! Remélem ezt kicserélik nekem egy másik márkára, ha már ez is tönkre ment az ötödik használatra.
Hátrányok:

Már a második (kicserélt) sütő is meghibásodott és leállt. A lapok nehezen beilleszthetők és semmi ki-be kapcsoló gomb nincs rajta, vagy bármiféle hőszabályzó. Nagyon lassan süti át a gofritésztát és azt se egyenletesen.

zsolt.csordas2
nagyon rossz. már nem működik. rossz a szervíz is. elégedetlen vagyok. még az egy csillagot sem adnám.
Előnyök:

multifunkciós

Hátrányok:

harmadik használat után nem működik

NL
Nem ajánlom, mert kicsi a teljesítménye, lassan melegszik fel és lassan süt, nincs hozzá recept, nem jól illeszkednek a részek egymáshoz.
Előnyök:

Kis helyet foglal.

Hátrányok:

Szerintem veszélyes a felépítése azáltal, hogy a cserélhető lapoknak pocsék az illeszkedése a fűtőrészhez, befolyik a tészta is olykor, emiatt nehéz tisztítani.
Kicsi a teljesítménye, nagyon lassan süti meg a gofrit.
Összecsukáskor érzékeli az ember, hogy nem jó az illeszkedés.

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: bemutatoterem.net

egyben legyen gofri és szendvicssütő is

Előnyök:

semmit

Hátrányok:

az első használat közben tönkrement, visszacseréltem, és a másik is ugyanígy tönkrement

VZS
Senkinek sem ajánlom, mert már az első használatnál tönkre megy. Azt a 4 darab gofrit, amit sütöttünk vele, az is olyan lett, mint a gumi, és a sütési idő alatt kb. 40 palacsintát megsütöttem volna. Ezután már be sem kapcsolt.
A boltban kicserélték egy újra, amivel megsütöttük azt a 2 melegszendvicset, ami jó is volt, de többet már nem tudtunk vele készíteni.
Szóval olcsó húsnak híg a leve.
Előnyök:

Első látásra csúcs készülék, mivel 3funkciós, és persze olcsó (viszonylag).

Hátrányok:

Az elsővel 4 gofrit sütöttünk meg, utána vége.
A másodikkal 2 melegszendvicset sütöttünk, utána vége.

Gazda Barbara
Szóval, első használat során túl melegedet de a meleg szendvicseket még ehetőre késztette. egy óra pihenő után gofrit szeretem volna készíteni hát rendesen nem sütötte meg a tésztát, viszont a készülék úgy túl melegedet kívülről , hogy tükör tojást lehetett volna sütni rajta. és mellette meg büdös, éget szúrós szagot árasztott! Hát másnap be sem lehetett kapcsolni és még a jelzőfény burái is kiestek. Szóval senkinek sem ajánlóm! !! !
Előnyök:

több funkciós gép, és
kedvező ára van.

Hátrányok:

balesetveszélyes
és használhatatlan! !

B. kriszta
inkább nem, pedig nagyon keresek többfunkciós sütőt, nem túl drágán..
Előnyök:

többfunkciós, mutatós

Hátrányok:

kívülről teljesen átforrósodott, akár ott is tudtam volna szendvicskészítés közben tükörtojást sütni.. balesetveszélyes, gyerekek mellett nem kockáztattam a megtartását.

Laci Csepelről
Kicsi a teljesítménye, 10 perc alatt süt meg egy adag gofrit(már amikor működik. )
Annak is csak az egyik oldalát.
Az erős, szúrós égett műanyagszag elárasztja a lakást.
Szerintem használhatatlan.
Ár-érték arány: olcsó húsnak híg a leve.
Előnyök:

Cserélhető lapok, kedvező ár.

Hátrányok:

Az első használatnál elromlott, csak alul süt, égett műanyagszagot áraszt.

Xavo
6 használatot bírt ki...
Előnyök:

cserélhető lapok