Fagor - Típus: Szeletelő gép, Max. szeletvastagság: 15 mm, Késátmérő: 190 mm, Sebességszabályozó: Nincs, Fogyasztás: 150 W, Biztonsági kapcsoló: Van, Súly: 4.4 kg Tovább
Tchibo Itt az új Tchibo stranddivat, hogy nyáron is tökéletes formában légy!
Minden vélemény - Fagor CF-150
A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: ebolt.hu

A termék minősége,kinézete.a szállítás ideje,megbízhatóság.

Előnyök:

a leírásnak megfelelő.teljesen elégedett vagyok a termékkel,csak ajánlani tudom.

Hátrányok:

nincs hátránya

dbalu a terméket itt vásárolta: bemutatoterem.net

Minőség,ár.

Előnyök:

Jó használható, könnyen tisztitható.

Hátrányok:

A vágókés lehetne egy kicsit jobb.

Fógel László
Fém gép, amely a festék elvesztése után, azonnal rozsdálni kezd. A forma teljesen használhatatlanul van kialakítva. A vágókés mögötti domború felületen a leszeletelt felvágott azonnal feltapad, hacsak nem olyan vékony, hogy újra beforgatja a kés és összeaprítja.

Sajtot az ember meg se próbáljon rajta szeletelni. Ragad, valamint a nagy lyukú sajtokat szabályosan szétszaggatja.

5 perc szeletelés után, 30 perces tisztogatás következik. A körkés alatti rész műanyag pattentokkal rögzített, ami könnyen szétesik.
Előnyök:

Nem találtam.

Hátrányok:

Egyszerűen, csak ha elvégezné a funkcióját normálisan.