Számítógép kategóriák

Kiemelt termékek

Vélemények

Égszerűen fantasztikus. Nekem egy asus sabertooth R2. 0 ban ! jelenleg egy enermax liqmax 2 240 es kompakt vízzel szalad 4. 8ghz en : )

Előnyök

Bitang gyors sok helyen leszégyeníti a kékeket ...
OC barát de nagyon!
Gyors és megbízható a mai világban mindenre elég!

Hátrányok

Gyárhűtő mint a kompresszor én fel sem tetem rá!
Melegedős fajta ha nem megfelelően szélőzős kecoban van!

 

Egy erős, de nem túl drága kártyát akartam, amivel rendesen lehet FULL HD felbontásban játszani, akadozások nélkül. 2 hétig minden nap csak teszteket néztem és videókat illetve fórumokon érdeklődtem, hogy 45ezer FT-ig melyik kártya lenne a legjobb vétel teljesítményben. Megtaláltam! !! Ez az a kártya! !!

Előnyök

- Nagyon erős kártya ami még bőven húzható így még több Fps érhető el.
Alapban a GPU 1150 Mhz en megy de 1285 ig húzható a saját progijával
- 2 GB DDR5 memória ami tökéletes párosítás
- Kiváló hűtés ( abszolút nem hangos )
- Gyárilag 65W-os fo

Hátrányok

- Nagyon esetleg az ára ( Aqua-ban 43, 490 HUF volt ) , de mivel a vetélytársai is hasonló árban vannak így igazából ez sem

 

Azzal kezdeném, hogy a digiprime nem A7-50-es tabletet árul, hanem A7-40-est, és ez csak a chipset számból derül ki, meg ha már megvetted, akkor a primary camera hiányából. Ettől függetlenül jó a gép, ha nem találom meg ezt az "olcsó" A7-50-est, akkor A7-40-est veszek nagy valószínűséggel. Így is lett, mivel azt kaptam. Azért a boltnak ez mínusz pont

Előnyök

30ezres tablethez képest nem találtam benne eddig kivetnivalót.

Hátrányok

A hozzávaló toknál a mikrofon és a hangszórórésznek van egy csík kivágva és ott elég vékony a műanyag, gyanítom hamar el fog ott szakadni.

 

Együttműködő partnereink

^