Számítógép kategóriák

Kiemelt termékek

Vélemények

Ez a legjobb notebook ár-érték arányban. Minden barátom , ismerősöm irigykedve néz rám amikkor meglátják ezt a notebookot. Csak ajánlani tudom. Minden játékot simán elvisz. Pl: GTA V Ultra beállításon stabil 30 fps , médiumon 50-55 fps. Star Wars Battlefront Ultra beállításoson 40 fps , médiumon 55-60 fps. Just Cause 3 Ultra beállításon 40 fps , médiumon stabil 60 fps. Battlefield 4 Ult

Előnyök

Intel Core I7 4720HQ
8 GB ram
4 GB-os videókártya
Billentyű hátérvilágítás
Vékony
DVD író, olvasó
Gyönyörű monitor és nem tükröződik
Szép design

Hátrányok

Csak 3 usb port de ez egyén függő.
Ezen kívül semmi más : D

 

Ez egy nagyon kifinomult és nagyon nagy teljesítményekre hivatott kártya. Ár-érték aránya szerintem jónak mondható. Én nem csalódtam benne. Egy-egy \"keményebb\", nagyobb videó memóriát igénylő alkalmazást is szépen, simán visz. Mellesleg egy tervező program sem okoz neki problémát. Én megvagyok elégedve vele.

Előnyök

Rendkívül halk a hűtőrendszere. Ellenőriztem gyakorlatilag 60 C-ig a ventilátorokat nem indítja el. Egy nagyobb terhelés esetén is csak alacsony fordulatot használ. 60 C alatt átmegy passzív hűtésbe és tényleg képes lehűteni a kártyát.

 

Nem csalódtam.

Előnyök

-LG minőség
-On screen control
-21: 9 képarány
-2560*1080 felbontás
-LG joystickos menü
-magas sRGB lefedettség
-külcsín
-jó fogyasztás
-2 HDMI

Hátrányok

-akinek esetleg hasonló méretű, de \"hagyományos\"(16: 9, 16: 10) méretarányú monitorja van, az talán kicsinek fogja érezni a magasságát.
-21: 9-es képarány. Ez maga az a pontja, ami eladja, viszont a legtöbb tartalom még nincs kész erre az új képa

 

Együttműködő partnereink

^