22 vélemény alapján

www.SuperGamer.hu Webáruház (ARASID spol. s r.o.)

www.SuperGamer.hu Webáruház

2012 március   0 0
2012 február   0 0
2012 január   1 1

Hammer-On
Alapjába véve meg vagyok elégedve. Megrendeltem a "terméket" ami egy játék program volt - és 48 órán belül megjött. Jogilag teljesen rendben, számlával együtt.
A csomagolás is eredeti csak egy kicsit többet vártam tőle. Mármint nem a játéktól, hanem a csomagolás tartalmától. Csak a tok meg a játék DVD volt benne. Termékinfó meg a tartozékok (pl: játékbemutató kis füzet stb.. ) nincs benne. Ezért nem adtam meg a maximális 5-ös pontszámot. Egyébként OK. !
Dante
Gyanús volt, hogy a mára már ritkábban beszerezhető játékok is raktáron vannak itt. Tettem egy próbát... kaptam egy újra fóliázott, másolt borítós, ntsc-s játékot. Köszönöm. Biztos, hogy nem rendelek többet!
PsFan
Profi bolt, a kiszállítás remek, de az egyik játék, mint már írták, bizonyára használt volt. De ennek ellenére nagyon jó kis bolt. Még épp, hogy megkapja az ötöt, de inkább 4 csillag.
Rora
Délután 3-kor rendeltem, másnap 13:00-kor itt volt a GLS, közben jött 2 Email is.
Tibor
Összességében pozitív a véleményem, mert hamar hozták a megrendelt egeremet, és jók az áraik, illetve nagy a választékuk. Azért nem max a pontszám, mert leszállításnál semmi telefonos egyeztetés nem volt. (mák, h pont voltak itthon, h átvegyék)
kiena
Az első rendelésem hiánytalanul, példa értékű gyorsasággal megjött. A másodikra heteket vártam, majd egy játékról lemondva végre a többi megjött. A harmadiknál három hét várakozás után két játékot lemondtam, erre azonnal törölték az egész rendelést. Közben semmifajta visszajelzést az automatán kívül nem kaptam. A második rendelésnél legalább azt megírták, mi van készleten, és mire kell várni, akarom-e egyben, vagy küldjék külön. Most ezt sem, és mintha megsértődtek volna. Sajnos itthon nincs igazán beszerzési forrás ezekre a játékokra, és kicsi a választék.
Sinkovics
Kifogástalan webárház,megrendelés másnapján jött az e-mail,hogy már úton van az árú. következő nap reggel 9 h kor a kezemben volt a termék. Itthoni cégtől rendeltem korábban ugyan ezt akkor 1 hetet kellett várnom rá.
Csak ajánlani tudom mindenkinek.
surtep
Botrányos ez a cég.Tavaly decemberben rendeltem 1db konzolt és a mai napig nem kaptam meg. Telefont nem veszik fel.
Józsi
Lényegesen olcsóbban vettem tőlük máshol már szinte nem kapható, vagy túl drágán árult játékprogramot (igaz két hét volt mire beszerezték, de nem volt sürgős) Az oldalukon tudtam követni, hogyan áll a rendelés, és számla is volt.
porcelanr
Vasárnap rendeltem, hétfőn írtak hogy nincsen raktáron, de amint lesz küldik. Kértem hogy ha lehet cseréljünk egy másik tipusra, az volt raktáron. Kedden este már játszottunk is vele!!