43 vélemény alapján

Összes vélemény

1 hete
gyapy
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
Negatív volt, hogy rossz készletinformáció volt a honlapon.
Negatív volt, hogy nem jelezték azonnal az eltérést (megrendeltem és kifizettem a gumit, de csak 5 nap múlva derült ki, hogy nincs is készleten).
Pozitív volt, hogy a rendelt gumi helyett úgy ajánlottak fel drágábbat, hogy a különbséget nem kellett kifizetnem.
Pozitív volt a rendelés tisztázása után a gyors kiszállítás.
Amiért tőlük vásároltam:

Itt találtam meg azt a gumit, amit kerestem, de véégül rossz készletinfo miatt meg kellett változtatni a rendelést.

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

Amennyiben bármi eltérés van a rendeléshez képest, azonnal jelezni kellene a vevőnek! Esetemben a szerdai rendelést követően nekem kellett keresnem a boltot, következő héten hétfőn, amikor közölték velem, hogy nincs a rendelt és kifizetett termékből! !!

3 hete
Id. Csiba Zoltán
Rendben van a bolt. Csak így tovább: )
Balogh Attila
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
Minden rendben ment. Korrekt és pontos ügyintézés, jó szervezés.
Amiért tőlük vásároltam:

Jó referencia és jó ár/érték arány.

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

Meg vagyok elégedve mindennel.

www.POPGOM.hu (3 hete)
Jó napot, köszönjük véleményét, melynek segítségével szolgáltatásainkat jobbá és kényelmesebbé tehetjük - természetesen Önöknek kedvezve ezzel. Kísérjen minket figyelemmel az újdonságokért és akciókért Facebook oldalunkon: http://www.facebook.com/gumiPOPGOM Üdvözlettel http://POPGOM.hu/?cplib=arukereso_reviews
A bolt vásárlója
Amiért tőlük vásároltam:

Legolcsóbb volt a termék, amit vásároltam.

Bumbi
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
A választásom oka a termék ára, és szállítás közvetlenül a szerelőműhelybe. + hogy még időpontot is lehetett foglani, ahol tökéletes volt a kiszolgálás.
Amiért tőlük vásároltam:

A termék ára és szállítás közvetlenül a szerelőműhelybe. + hogy még időpontot is lehetett foglani, ahol tökéletes volt a kiszolgálás.

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

Ha a pénz megérkezik átutalásból, utána lehetne módosítani a szerelés időpontján így rövidülne a teljes folyamat.

KmetyA
már itthon vannak az új hankook gumik:)

csak ajánlani tudom mindenkinek, nem volt semmi gond, amit írtak azt betartották, az ár és a szállítás is rendben volt...holnap lecserélem a gumikat és meglátjuk milyen lesz tapadás:)

üdv
Zoltán
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
A megrendelt áru időben pontosan megérkezett, az előre megjelölt áron.
Amiért tőlük vásároltam:

OLcsón kaotam meg az árut.

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

Gumiköpenyt vásárpltam és a felszereléséhez 20 km kellett autóznom, esetleg több céggel köthetne szerződést.

vtech77
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
1 pár Goodyear 215/40/r17 Eagle f1 papucsot rendeltem, a boltot a legkedvezőbb ár alapján találtam, úgy hogy rövid időn belüli kiszállítást ígértek , és teljesítették is.

Más üzletek több ezer Ft-al kedvezményesebb kamu ( vagy háború előtti) árral csalogatnak, de több hónapos szállítási idővel riogatnak, esetleg, hogy bocsi téves ár közlik a rendelés után.

Mindenkinek ajánlom
Amiért tőlük vásároltam:

Legkedvezőbb ár mellett ténylegesen is tudta szállítani a terméket.

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

A megrendelő lapon nem lehet a szállítási címen túl más opciót megadni ( esetleg pontosan előre meghatározott napra igényelni a szállítást stb..)

Rumanoczky
Egy csomó időt spóroltam azzal, hogy online vettem a szerelést is. Igaz így előre fizettem, de nem volt gond. A gumit ingyenesen szállították a gumishoz és már vártak.
Ha jó lesz az ár a télit is itt veszem...:)

csak így tovább..
www.POPGOM.hu (1 hónapja)
Jó napot, köszönjük véleményét, melynek segítségével szolgáltatásainkat jobbá és kényelmesebbé tehetjük - természetesen Önöknek kedvezve ezzel. Az adott problémát már elhárítottuk, a kellemetlenségekért elnézést kérünk. Kísérjen minket figyelemmel az újdonságokért és akciókért Facebook oldalunkon: http://www.facebook.com/gumiPOPGOM Üdvözlettel http://POPGOM.hu/?cplib=arukereso_reviews
UjváriJ
a site nagyon profi, jó választék, mindig akcióznak:) a rendelésem itt volt 2napon belül,
www.POPGOM.hu (1 hónapja)