197 vélemény alapján

Vital Force Fitnesz szaküzlet (Fitness-Vital Trade Kft)

Vital Force Fitnesz szaküzlet

2012 február   3.9 16
2012 január   4.5 13

2 napja
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
A megrendelés kellően könnyű volt, a kiszállítás gyorsan megtörtént.
Nincs tapasztalatom más hasonló körökben mozgó bolttal így öszehasonlítani nem tudom őket.
Amiért tőlük vásároltam:

Náluk találtam meg a legjobb ár/érték arányú terméket.

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

A megrendelt termék minőségével akadtak kisebb problémák, de azok (még) nem befolyásolják használatát. A beszállítói minőség ellenörzésében, (igaz hibák mindenben, mindenhol előfordulhatnak).

3 napja
Nyilas Réka
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
Már három hete rendeltem valamit és nem kaptam meg. Ma felhívtam őket és azt mondták, hogy ha megérkezik, majd szólnak, mert amúgy se akarják ott maguknál tárolni a cuccokat... néztem egy nagyot.
Persze nem tudják, mikor jön meg a cuccom.
Fine.
Amiért tőlük vásároltam:

Mert náluk találtam meg, amit kerestem.

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

A szállítási idő optimalizálásában, kommunikációban.

3 napja
Szalkai Attila
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
A megrendelt termék mivel nem volt raktáron, amit mellesleg a rendelés leadását követő 3-4 napon tudtam meg, ezért azt írták hogy 1 héten belül beszerzik és felveszik velem a kapcsolatot ami a mai napig nem valósult meg. 2012. május 13. , vasárnap adtam le a rendelést, ma 25. -e van. Nem értem miért nem lehet a webshopban jelezni hogy egy termék nincs raktáron.
Amiért tőlük vásároltam:

Itt volt az amit szerettem volna...

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

Információ a termék meglétéről! !! !

6 napja
Füzesi Gergely
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
Még egyellőre nincs egy teljesen kialakult képem a boltrol ugyanis még várom a rendelésem amire ök is várnak a beszállitotol.
Amiért tőlük vásároltam:

A legkedvezöbb áron ök adták azt a terméket amit kerestem, és remélhetöleg a minősége is jó lessz! !!

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

Elörre tudathatnák a rendelővel hogy a termék amit megrendel a neten nincs nálluk raktáron és a kiszállitási idöt jol láthatoan fel kéne tüntetni! !!

Vital Force Fitnesz szaküzlet (1 napja)
Tisztelt Uram! Köszönjük véleményét! Rendelésétől számított 24 órán belül jeleztük Önnek és mindenkinek aki rendel, hogy mennyi idő alatt érkezik be a termék. Ezt ön elfogadta és meg is várta a terméket! Komolyan mondom, hogy nem értem miért kell valótlan dolgokat állítani?! Minden dokumentálva van és minden párbeszédet, bármikor elő tudunk szedni, bizonyítás képen! Kérjük Önöket, ne valótlan dolgokat állítsanak!
1 hete
Minden tökéletes!

A kedvező árak miatt!

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

Szerintem rendben van minden, van választék jó a minőség, alacsonyak az árak!

Vital Force Fitnesz szaküzlet (6 napja)
Tisztelt Uram! Nagyon köszönjük Pozitív véleményét! Ez úton kérnénk a többi vásárlónkat is, hogy segítsék munkánkat pozitív válaszaikkal, hiszen így kaphat a többi vásárló is teljes képet rólunk! Köszönjük!
1 hete
Tamás
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
Sokszor próbáltam telefonálni de nem vették fel amikor sikerült elérni kedves volt az eladó. De a határidő nagyon sok.

Termék kedvező ára.

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

Rendelés után 6 nappal kaptam egy levelet, hogy 2-3 hét múlva lesz a megrendelt áru. Szerintem ez nagyon sok.

Vital Force Fitnesz szaküzlet (6 napja)
Tisztelt Uram! Köszönjük véleményét! Rendelés után 6 nappal tetszett olvasni a levelet, de nem akkor kapta, ezt csak hogy tisztázzuk :-) mert nem mindegy! Rendelését töröltük valóban mert sajnos az a termék 2-3 hét alatt érkezett volna meg! Sajnos van egy két lassú beszállító az országban, velük nagyon sok mindent nem tudunk tenni, mi is csak reménykedünk. Mindenesetre az ő nevükben is elnézést kérünk!
2 hete
Semleges

Reménykedtem

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

Nem egy hónapnak kéne eltelni egy termék vásárához.

Vital Force Fitnesz szaküzlet (6 napja)
Kedves Noémi! Tény hogy az Ön terméke sokára ért ide, de ezt előre közöltük önnek és ajánlottunk alternatívákat is, tehát arra törekedtünk, hogy minél hamarabb megkapja a terméket! Vásárlóink 90%-a meg is kapja a termékeinket időre, ezt próbáltuk az Ön esetében is... "Amiért tőlünk vásárolt: reménykedett" ezt nem tudjuk hova tenni, miben tetszett reménykedni? Megrendelte a terméket, közöltük, hogy mennyi idő, majd ajánlottunk másikat, de maradt az eredetinél, amit a vállalt határidőn belül le is szállítottunk!
3 hete
Balázs
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
10 napja azt írták (ezt már 2 nappal rendelés után) , hogy ennek a hétnek a közepén érkezik a termék és értesíteni fognak. Jelenleg szombat van, és egy sort sem írtak. Talán majd a jövő héten lesz valami, vagy lehet nem is beszerezhető ami a shopjukban van, de akkor jó lenne tudni róla, hogy másikat választhassak.

Hibáztam.

Kommunikációban

Vital Force Fitnesz szaküzlet (2 hete)
Tisztelt Uram! Engedje meg hogy ne kelljen bemásolnom a levelét amit írt nekünk. 2012.04.24. -én 0:00-17-kor adta fel a rendelését, kollégám 2012.04.25-én 12:17-kor válaszolt Önnek, amiben a hétfői kiküldést beszélték meg, majd megírta, hogy jövő héten nem lesz Pesten... Majd kaptunk egy cím módosítást, amikor is megírta, hogy Önnek csak csütörtök - péntek jó... Állítsunk már valós dolgokat, ha kritikát írunk másról, köszönöm!
3 hete
Gondi Árpád
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
Rendeltem egy terméket, melyre azt a választ kaptam, hogy nincs.
A helyette felajánlott terméket elfogadtam, de azóta eltelt 2 hét és semmi.

4 nap alatt a tengeren túlról is megérkeznek termékek.

A Önök boltjában két hét után még a lehetséges időpontról sem tudok.

Köszönöm.

Itt többet biztos nem vásárolok ! !!

Interneten ezt láttam jónak

Gyorsaság és jó komunikáció

Vital Force Fitnesz szaküzlet (2 hete)
Tisztelt Uram! Telefonon megbeszéltük a részleteket, nem értem miért kell ilyeneket írnia. Köztudott, hogy hajóval Kínából egy konténer 30-35nap alatt ér ide. Ezt közöltük Önnel és a felajánlott terméket nem fogadta el. Sajnos többet nem tehetünk, mint hogy megérkezik és küldjük Önnek extra kedvezménnyel! Így is történt! Akkor most miről is beszélünk? Tessék már valós dolgokat állítani!
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
A rendelés kiszállítása kicsit nagyon lassú! !
Amiért tőlük vásároltam:

Náluk volt a kereset termék

Pontoság! !!

Vital Force Fitnesz szaküzlet (2 hete)
Tisztelt Uram! Köszönjük válaszát! Rendelését a megbeszéltek szerint teljesítettük, lehet hogy Önnek lassú volt, de ezt ígértük ezzel a termékkel kapcsolatban. más termékek azonnal szállíthatóak lettek volna.