2 vélemény alapján

Szemüvegek.hu (O3 Optika Kft.)

Szemüvegek.hu

2012 január   0 0

Összes vélemény

2 hete
Kranauer Krisztina
Maximálisan elégedett vagyok mindennel!
Először bizonytalan voltam, hogy merjek -e interneten szemüveget vásárolni, de mivel az árak nagyon kecsegtetőek és próbát is lehet kérni,
így belevágtam. Rendelésem leadása után értesítést is kaptam a próba keretek várható érkezéséről. . Kellemes meglepetés volt, mert a keretek sokkal jobban néznek ki élőben. Természetesen szemvizsgálaton is voltam a helyi rendelőben. Két szemüveget is készítettem, amit 4 napon belül házhoz kaptam a bolti ár töredékéért.
A rendelés menete érthető, minden le van részletesen írva.
Az ügyfélszolgálattal nem is kellett beszélnem, mert minden szükséges infot megkaptam e-mailben. Ráadásul ajándékba kaptam még két szemüvegtartó tokot is! : -)
3 hete
B. Dóry
Minden gördülékenyen ment, telefonon, e-mailen egyaránt elérhetőek voltak, gyorsan reagáltak minden felmerülő kérdésre.
A lencsetípusok még nincsenek pontosan felvezetve a rendelési folyamatba, ezért kisebb árváltozást okozott a végén, de természetesen erről időben tájékoztattak, tehát volt lehetőségem változtatni a rendelés után is. A keretárak szerintem jóval olcsóbbak, mint egy üzletben, ahol személyesen kell megjelenni, és legalább ugyanennyit kell várni a szemüveg elkészültére, sőt talán még többet is. Azért választottam ezt az online boltot, mert nagyon kedvezőek az árak, illetve az, hogy mindent online intézhetek, nem kell rohangálnom a szemüveg után. /Természetesen a szemvizsgálatot néhány nappal előtte elvégeztettem. /
A futár már reggel nyolckor itt volt a kész szemüvegekkel. Minden tökéletes lett, meg vagyok elégedve, biztosan ezután is fogok tőlük vásárolni, és ajánlom másoknak is, amikor csak lehetőségem van rá.