szakura PC Japan

4.8
63 vélemény
borbélyrita
(2010/02/10)
hasznos vélemény (3) | haszontalan vélemény (0)
Nikon 18-200 VR II Tökéletes volt minden, teljesen nyomon követhető a csomag, nagyon meg vagyok elégedve. Köszönöm.
ani
(2010/02/05)
hasznos vélemény (9) | haszontalan vélemény (5)
Nagyon szépen köszönöm a szakura PC Japan munkatársainak a gyors, pontos ügyintézést! Kívánom, hogy gyarapodjon a megrendelők száma!! A gép jól becsomagolva érkezett, minden kérdésemre választ kaptam, kaptam magyar nyelvű kezelési útmutatót is!! A továbbiakban is Önöket fogom keresni! No meg mindenkinek ajánlani fogom Önöket!
Beatrice
(2010/02/03)
hasznos vélemény (7) | haszontalan vélemény (3)
A fénygépezőgép kíváló, pont ezt vártam tőle. Az ára pedig messze itt volt a legkedvezőbb. A fizetéstől számított 4(!)napon belül már a kezben fogtam a gépet. Köszönöm! Csak így tovább!
Nagy Gábor
(2010/02/01)
hasznos vélemény (4) | haszontalan vélemény (0)
Gyors, megbízható partner. A termék a kifizetéstől számítva az 5. napon a kezemben volt. Ezúton is szeretném nektek megköszönni. Nagy Gábor
tilda
(2010/01/29)
hasznos vélemény (4) | haszontalan vélemény (0)
Gyors, pontos, megbízható. Köszönöm szépen.
Suhajda
(2010/01/28)
hasznos vélemény (5) | haszontalan vélemény (0)
Nikon D90 váz és 18-200mm VR II objektív szettet rendeltem. Tapasztalataim: Korrekt, megbízható partner. Folyamatos tájékoztatás, a leírtak szerint történt minden. Mindenkinek bátran ajánlom!
Endrész Kft.
(2010/01/25)
hasznos vélemény (11) | haszontalan vélemény (3)
A legmesszebbmenőkig ajánlom mindenkinek a Szakura PC Japan Webshopot! A kapcsolatfelvételtől, a termék kézhezvételéig és a papírok utólagos megküldéséig a maximális korrektség jellemzi a céget! Minden úgy történt, ahogy azt a tájékoztató emailben megírták. A Magyarországi kereskedők tanulhatnának tőlük MINDENBEN! Gondolom, különösen szerencsés voltam, mert a pénz bankba történő érkezésétől számított 3. munkanapon a kezemben volt a csodálatos kis kamera, gyári dobozban, szuper csomagolásban! Semmi vámprobléma, a termék minden képzeletemet felülmúlta! Mindezt a mai legolcsóbb magyarországi webes árnál 100 ezerrel kedvezőbben! Köszönöm! Legközelebb is itt vásárolok, és mindenkinek ajánlom ezt a remek lehetőséget!
Nagy Kelemen
(2010/01/24)
hasznos vélemény (14) | haszontalan vélemény (22)
Hogyan lehet, hogy az illegálisan "ajándék"-ként megjelölt behozatallal és a legálisan működő üzletek nettó árai felett áruló fantomcégnek csak ötcsillagos ajánlásai vannak?
Gondolkodjatok már! Előre utalni ezeknek? Úgy büdös ahogy van.
szakura PC Japan (2010/01/26)
Köszönjük, hogy megtisztelte üzletrontó feltételezésével vásárlóink által a vásárlásokat követően beküldött véleményeit, értékeléseit! Sajnos az Árukereső csapata a vélemények nyilvánítását szabadon hagyja azok előtt is akik még nem csak, hogy nem vásároltak egy üzletben, de még egy e-mailben lekérhető tájékoztatót sem kértek az adott bolttól. A véleményeiket pedig ennek ellenére megírhatják! Csak a kérdés, hogy mi alapján? Ezért tisztelt Nagy Kelemen kérjük először legalább keresse meg ügyfélszolgálatunkat e-mailben info@szakura-pc-japan.hu vagy ügyfélfogadási időben telefonon +81 906-4986-085 amennyiben vásárolni vagy rendelni szeretne WebShopunkból! Majd amennyiben nem elégedett azt követően írja meg ide akár a rosszindulatú, üzletrontó véleményét! Köszönjük! Tisztelettel: szakura PC Japan (Ügyfélszolgálat)
Berces
(2010/01/13)
hasznos vélemény (4) | haszontalan vélemény (0)
Egy héttel az átutalást követően már kézbe is vehettem a gépet, rá két napra pedig a számla és a garancialevél is megérkezett! Kifogástalan a kapcsolattartás és a tájékoztatás is, a nyomkövető segítségével pedig mindig pontosan tudható, hogy hol jár a termék! Bátran ajánlom a Szakura PC-t mindenkinek!
Molnár József
(2010/01/04)
hasznos vélemény (5) | haszontalan vélemény (0)
A vásárolt termék HDC-HS300 kamera az átutalás után egy héttel, a leírtak szerint nyomon követhetően megérkezett. Két nappal később megérkezett a számla és a magyar, angol használati utasítás. Minden érthetően, és egyszerűen történt, így mindenkinek csak ajánlani tudom ezt az olcsó és megbízható vásárlási módot!