660 vélemény alapján
Ügyfélszolgálat/kommunikáció:
A bolt vásárlói közül
90.45% ajánlaná ismerősének a boltot
97.56% kapta meg a terméket 10 napon belül
További információk a megbízható bolt programról.

Shopping-All Webáruház (Origanum Kft.)

Céglogó: Shopping-All Webáruház

2013 február   4.5 19
2013 január   3.9 7

2 napja
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
A termék megrendelésekor 2-3 napot ígértek a kiszállításra, ehhez képest 8 nap lett belőle. Amikor nagy nehezen megjött a központba, elég félrevezető üzenetet kaptam, amiből nem derült ki, hogy megjött, s a központból az átvételi pontba való szállítás (mindkettő Budapesten) majdnem két teljes napot vett igénybe, pedig jeleztem, hogy sürgősen szükségem van a termékre. Ha tudom, hogy ennyi időbe telik a kiszállítás, akkor nem valószínű, hogy igénybe veszem.
Amiért tőlük vásároltam:

A terméket ők ajánlották viszonylag a leggyorsabban, a legjobb áron.

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

Ha olyan nehezen érkezik meg a kívánt termék, a vásárlókkal való kommunikációt illenék kissé komolyabban venni.

3 napja
Szika Béláné
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
Teljesen megvagyok elégedve, személyesen mentem érte és nagyon jó volt, hogy kártyával fizethettem. az átadó is nagyon kedves volt.
Amiért tőlük vásároltam:

Mert kényelmes gyors, nem kell utánajárni, ezért időkímélő.

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

Nekem minden rendben volt.

4 napja
T.Judit
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
Megrendeltem egy terméket ami nagyon jó áron volt, emiatt esetleg elestem egy-egy használt jó állapotú vételtől, míg erre vártam. Kaptam egy e-mailt, hgoy a termék nem kapható. Vevő félrevezetés történt, és még napok múlva is fent volt a neten ez a futóbicikli. Mivel nálam mindenképp kiderült, hgoy már nem beszerezhető, nyilvánvalóan azért nem szedik le mert be így akarják idecsalni a vevőket félrevezetéssel.
Amiért tőlük vásároltam:

Itt volt a legolcsóbb a keresett termék, de ezek szerint csak vevő csalogató, ez roppant etikátlan! !

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

Ne tegyen fel a weboldalra olyan kedvező árú terméket, amit nem árul. Az ember a drága idejét feleslegesen tölti el a semmiért.

HKGB
Nem ajánlom senkinek!

Kedvező ár ígérete.

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

Csak olyan terméket hirdessenek, amit el is tudnak adni!

huszák7777
teljesen megfelel
Amiért tőlük vásároltam:

Mert olcsobb mint a boltokban és mert jó minőség.

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

lehetne egy boltjuk ahova el lehetne menni vásárolni.

Fati
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
Nagyon jó cuccok vannak.. meg árba is nagyon jó.. nagyábbol ennyii mást nem tudok irnii... ...... .............. ....... ........ ..... .......... .......... .......... .... ....... .......... ..... .. ..... ................ .... ......... ............. . .... .... . ............ ..... ..... .... ...... ...... ........ ........ ....... ........ ....... ...... ..... ...... ......... .... ...... . ............ ......... ....... ......... ...... ..... ..... ...... ...... .... ..... .
Amiért tőlük vásároltam:

Mert sokan ajánlották.. és énis megvagyok elégedve csak még nem érkezett meg a rendelésem és már nagyon várom : )

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

Nemtudom mert még most elöször rendeltem az oldalról.

Pityusan
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
Pozitív a véleményem. Máskor is rendelek tőlük, ha náluk lesz a legolcsóbb amit keresek.
Amiért tőlük vásároltam:

Azért választottam őket mert náluk volt a legolcsóbb a termék.

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

Kicsit bizonytalan voltam a vásárlás lépései között. Kaptam válasz e-mailt, de nem tudtom meg kell-e erősítenem a rendelésem e-mailbe is.

Ügyfélszolgálat/kommunikáció
Az ügyfélszolgálaton dolgozó kolléga korrekt, kedves, segítőkész volt. A bicikli minősége jó. A termék kiszállítása jó volt.
Amiért tőlük vásároltam:

Lányomnak kerestem biciklit, teljesen felszereltet max. 50. 000 ft-ig. Minden feltétel teljesült : )

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

Külföldről is nagyon gyakran rendelek. Magyarországi viszonylatban gyorsnak ítélném meg az Önök webáruházát. (Németországból is 3 nap alatt ideér a megrendelt áru. )

Ügyfélszolgálat/kommunikáció
A megrendelés egyszerűen ment a weben keresztül.
A bolttal a személyes átvételkor kerültem csak kapcsolatban, gyorsan udvariasan kiszolgáltak
Amiért tőlük vásároltam:

Ár és elérhetőség megfelelö volt

megfelelő

Réki
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
Nem szeretnék semmilyen részletes összefoglalót írni. Az előző kerdésekre (Miért pont tőlük vásárolt? és Miben feljődhetne, javulhatna még a bolt? ) adott válaszaimból szerintem már kiderült, hogy mit gondolok a boltról.
Amiért tőlük vásároltam:

Ők voltak a legolcsóbbak. Készségesen és kedvesen válaszoltak a "zaklató" e-mailjeimre.

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

Teljesen meg voltam velük elégedve. Egy dolog hiányzott. A céges számlához tartozó űrlapon nem volt hely a cégnévnek. De természetesen a megjegyzésbe írt cégnév végül rákerült a számlára.