11 vélemény alapján

Polar Óra (Sport8 / Váry Bt.)

Polar Óra
Cím: 1116 Budapest, Fehérvári út 168-178.
Web: http://www.polar-ora.hu/

2012 február   3.7 3
2012 január   5 5

3 napja
Zsuzsa
Köszönöm a segítséget, az FT40-es óra kiválasztásához. Tetszett, hogy minden óra van készleten, és személyesen megnézhettem még a különböző színű órákat is. Ez nagy segítség volt számomra. Csak ajánlható!
Kertész Géza
Én a Sport 8 üzletet azért kerestem fel, hogy megerősítse a bennem fogalmazódó vágyat miszerint "szükségem van egy RS800CX bike órára."
Egy női hang vette fel a telefont, akinek vázoltam, hogy mit szeretnék majd szólt, hogy átadja a telefont egy értékesítő kollégának.

Az értékesítő kolléga olyan alapvető információkat sem tudott, amik a saját honlapjukon van feltüntetve az óráról. így már elment a kedvem, hogy tőlük bármit is vásároljak.
Később a sors be is igazolta, hogy helyesen tettem....

Számomra még az is nagyon furcsa, hogy azt írják magukról:
"17 éve foglalkoznak többek között, polár órák magyarországi és nemzetközi forgalmazásával". Ami szép és jó, de ők maguk írják azt is, hogy a Sport 8 alapítási éve 2000 ben volt.

Akkor hogy is van ez ???
Polar Óra (1 hónapja)
Tisztelt Kertész Géza, előző hozzászólásában Szly! Köszönjük hozzászólását. Érdekes amiket ír, mert az egyik Polar értékesítő kollégánknak is RS800 órája van. Amit napi szinten használ.:)
Fercsik
Ezúton szeretném megköszönni a gyors kiszállítást. Tegnap délben adtam le a rendelést, és ma reggel 8.30-kor már nálam volt az óra. Több céget is hívtam Önök előtt, akik nem tudták volna ilyen rövid határidőn belül szállítani a terméket, így Önök mellett döntöttem. Ezentúl ha bármi sporttal kapcsolatos rendelésem lesz, azt Önöknél fogom intézni.
Polar Óra (1 hónapja)
Tisztelt Fercsik! Köszönjük szépen visszajelzését. Sikerünk titka, hogy hatalmas Polar raktárkészlettel rendelkezünk, ami az üzleteinkben személyesen megtekinthető. Nem egy egyszemélyes webáruház vagyunk, aki rendelés esetén próbál órát beszerezni, hanem Polar Óra Szakbolt! További Szép Napot, és jó sportolást!
Szly
Az ajánlások alapján kerestem meg a céget hisz olyan jókat írtak magukról. De én nem tapasztaltam azt, hogy hozzáértőek lennének sőt, összevissza beszélt az eladó. Érezhető volt, hogy nem ért hozzá, ha visszakérdeztem valamit, teljesen összezavarodott. Egy egyszerű intervall edzést sem tudtak beállítani az órában. Egy fiatal nő is próbált segíteni, de ő sem volt hozzáértőbb.
Polar Óra (2 hónapja)
Köszönjük hozzászólását. Pl: RS 800CX típusú órában lehet intervall edzést kiválasztani. Az alacsonyabb kategóriájú órákba erre nincs lehetőség. A beállítás illetve a használat, az órához tartotó magyar nyelvű leírásban olvasható. Véleményünk szerint összekeveri a Sport8 szakboltot egy másikkal, mert cégünknél csak férfi Polar értékesítők vannak üzleteinkben. Ha gondolod írj még hozzá valamitJ
Györgyike
Köszönöm a gyors és hozzáértő kiszolgálást. A Polar FT4 óra jól és könnyen használható.
Polar Óra (1 hónapja)
Véleménye fontos számunkra. Köszönjük.
Bea
Megbízható üzlet. Köszönöm az órát. Nagyon tetszett, hogy a termék leírások végén megmutatják, hogy kell használni az órát.
Polar Óra (3 hónapja)
Örülünk, hogy munkánkkal hozzájárultunk egy elégedett vásárláshoz.
Domi
Köszönöm az órát és a gyors segítséget! Kiváló munka!
Polar Óra (3 hónapja)
Köszönjük hozzászólását! Reméljük, nagyon hasznos segítőtárs lesz.
Andika
Vásároltam egy Polar RS800 G5 pulzusmérő órát. Az óráról leakartam tölteni az adatokat de nem sikerült. Köszönöm a Polar-óra.hu telefonos segítségét mindent elmondtak amit az óra használatáról tudni kell sőt még azt is mit honnan töltsek le, hogyan párosítsam a terméket és a kiegészítőket. Le a kalappal előttetek!!! Köszönöm!!!
Polar Óra (1 hónapja)
Köszönjük, hogy minket választott.
Petyus
Rendeltem egy Polar Rs300x órát, 2 órán belül felhívtak a szállítással kapcsolatban és 24 órán belül nálam is volt a termék. Ez csúcsszuper!!! Így tovább!!!
Polar Óra (3 hónapja)
Nagyon szépen köszönjük. Jó edzést.
Attila
Gyors és megbízható. Telefonos érdeklődésemre pontos és hozzáértő választ kaptam. Mindenkinek csak ajánlható!
Köszönjük szépen.