7 vélemény alapján

PocketBook (Pocketbook Kft.)

PocketBook
Cím: 1131 Budapest, Rokolya utca 33 (Nem átvételi pont)
Web: http://www.pocketbookreader.hu

2012 március   0 0
2012 február   5 1
2012 január   0 0

Klár Zoltán
611-est vettem. Tökéletesen korrekt módon kaptam meg a készüléket, amivel egyenlőre ismerkedem. 1-2 nap után egyelőre kellemesen csalódtam: sokkal nagyobb a képernyője, mint azt előzetesen gondoltam. Nagyon kontrasztos, emiatt jól olvasható. PDF-et szépen újratördeli a font átméretezése után. Kollégáimnak is (ránézésre) nagyon tetszik.
Adrienn
Én vásároltam tőlük és semmi bajom nem volt velük, nagyon korrektek voltak velem.
Istvánfi Ádám
Én Iq -t rendeltem tőlük, a modell időben érkezett, telefonos egyeztetés után át is vettem, én csak ajánlani tudom!
arról meg szerintem nem tehetnek hogy Europában még nincs ilyen modell...
László
Én vettem tőlük egy készüléket, amit utánvétellel fizettem. Nagyon elégedett vagyok a hozzáállásukkal.
Valentina
Én is rendeltem tőlük 1 db Pro 602 modellet és nagyon korrektek voltak velem. Mondták, hogy várni kell 1 hetet, de amikor megérkezett telefonon jelezték, hogy megjött. Akkor személyesen megnéztem és másnap megvásároltam kp-ért. Persze számlát is kaptam.
Andris34
Nem tudom, hogy a kolléga miért ilyen kritikával illette meg a boltot, de szerintem nagyon korrektek. Ugyan vártam a PocketBook IQ érkezésére de megérkezett és utánvétellel rendeztem a számlát. Nagyon meg vagyok elégedve a készülékkel, annyira, hogy rendeltem egy 603-st. És nem mondták, hogy előre kell fizetni. Szerintem nyugodtan rendeljétek tőlük. Én telefonon egyeztettem velük a rendelést és a fizetést.
Szabó András
emarton
Szélhámos társaság, előre próbálják meg a vételárat begyűjteni a megrendelőktől, hogy ki tudják fizetni az állítólagos szállítmányt. 1 hónapja hitegetnek, áru még mindig nincs. Senki se rendeljen tőlük.
PocketBook (1 éve)
Az áru nem a vételár begyűjtése után érkezik, hanem előtte. Minden vásárló idáig vagy készpénzben vagy utánvéttel rendezte a számlát! A 603, 903 és 902 modellek valóban csak most érkeznek Európába! De senkit nem kérünk előre fizetni.