5243 vélemény alapján
2020
1006
679
931
607
 

PlazaMarket.hu műszaki webáruház

Céglogó: PlazaMarket.hu műszaki webáruház
Alapítás éve: 2005
Cégnév NOWIM s.r.o. (A bolt külföldi székhelyű cégként van bejegyezve. Vásárlás előtt érdeklődjön a kapott számla ÁFA mértékével, a garanciális ügyintézéssel és az elállási joggal kapcsolatban!)
Cím: 1131 Budapest, Reitter Ferenc u. 132. F. (Átvételi pont)
Web: http://www.plazamarket.hu
Facebook: http://www.facebook.com/plazamarket
Email: info@plazamarket.hu
Tel.: +36-1-808-9060

VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT

Értékelés %5243
  38.5 % 2020
  19.2 % 1006
  13 % 679
  17.8 % 931
  11.6 % 607
VÉLEMÉNYEK HAVI BONTÁSBAN
HónapÉrtékelésPontszámVélemény
2014 július   3.7 3
2014 június   3.4 5
2014 május   3 2
2014 április   3.3 7
2014 március   3 2

Összes vélemény

Rendezés: 
1 hete
Dr. Lombai György
DSG2631 típusú mosogatógépet rendeltem, azért itt, mert elegem lett több más forgalmazó etikátlan (leszállított áron, de árufedezet nélkül hirdetett) reklám kampányából. (A legdurvább az volt, hogy a kampány végét meg sem várva 14-20 %-kal emelték a típus árát. ) A PlazaMarket viszont most kedvező áron kínálta a gépet, és természetesen a megszokott módon korrekt volt, mind a visszaigazolt rendelés árának tartásában, mind a szállítás pontosságában. A szállítók amellett, hogy teljesen szabályosan jártak el (együtt bontottuk meg a csomagolást és néztük át a terméket) , pontosak, udvariasak, előzékenyek voltak.
A PlazaMarket webáruházat eddigi tapasztalataim alapján korábban is ajánlottam, ezt most megerősítem!
Egyetlen apró probléma volt: a gép igen sokféle nyelvű használati útmutatója között nem volt magyar, letölthetőt sem találtam, de az Indesit ügyfélszolgálata kérésemre percek alatt küldött egyet emailben.
Hasznosnak tartod ezt a véleményt? Igen (1) | Nem (0)
PlazaMarket.hu műszaki webáruház (6 napja)
Kedves György! Köszönjük elismerő szavait. Reméljük a jövőben is megtisztel bennünket bizalmával! Tisztelettel: PlazaMarket
2 hete
Keller Dávid
Gyors, Korrekt, Megbízható partner! Csak ajánlani fogok! Legközelebb is tőlük fogok vásárolni, már több terméket is rendeltem tőlük, soha sem volt probléma!
Hasznosnak tartod ezt a véleményt? Igen (1) | Nem (0)
3 hete
László
Röviden Katasztrófa!
Kettős Jogszabály mögé bújva, a három napos cseregaranciáról hallani sem akarnak. A készülék annak rendje és módja szerint az átvétel más napján be lett jelentve, hogy hibás (szikrázott). Hetek teltek el úgy hogy elszállítják, majd szakvéleményezik. Kiderült az is hogy nincs cserekészülék raktáron ezért ismét hetek telnek, el még beszerzik, kiszállítják. A pénzem benne áll és a terméket nem tudom használni!
Most ott tartunk, hogy csak várok, csak várok, csak várok…stb. Vicc.
Türelmes embernek tartom magam, de már nálam is elszakadt az a bizonyos cérna.
Hasznosnak tartod ezt a véleményt? Igen (3) | Nem (3)
PlazaMarket.hu műszaki webáruház (3 hete)
Tisztelt Uram, Önnel minden esetben egyeztetve lett a termékről. Természetesen ahogy az oldalunkra is ki van írva, mindig ellenőriznünk kell, hogy a termék valóban gyári hibás-e. Ez megtörtént, erről Ön értesítve lett, és élt a csere termékkel. Mint azt már több ízben is említettünk, minden terméket nagykertől tudunk beszerezni, ahol átmeneti készlethiány is előfordulhat, ezért vesz több időt igénybe a termék beszerzése. Tisztelettel: PlazaMarket
4 hete
Györffy Márta
Én egy sütőt rendeltem, ami itt volt a legolcsóbb (és még a szállításért sem kellett fizetnem! ). 2 napot csúszott a szállítás, de e-mailt kaptam és a futár várható érkezéséről is egy nappal előre (egy szűk idősávot megadva) értesítettek. A futár szinte percre pontosan! érkezett, így nem kellett átszerveznem a napomat, aminek nagyon örültem.
Hasznosnak tartod ezt a véleményt? Igen (5) | Nem (0)
1 hónapja
Van
Egy mosogatógépet rendeltem tőlük, állapota és működése hibátlan.
Egy apróság szúrta a szemem: a bolt kínál ingyenes beüzemelést is, amit persze kértem is. Amikor viszont kihozták, az embernek erről fogalma sem volt, mondta, ő csak egy szállító, nem is érti a dolgot... Ennek ellenére némi borravalóért megcsinálta, de persze nem jól...
Hasznosnak tartod ezt a véleményt? Igen (0) | Nem (0)
PlazaMarket.hu műszaki webáruház (1 hónapja)
Tisztelt Vásárló, Elnézését kérjük a kellemetlenség miatt, valószínűleg nem lett feltüntetve rendelésénél az ingyenes beüzemelés, ezért nem tudhatott róla a futár. Amennyiben jelzésünk lett volna róla, természetesen olyan kollégát aki ért a beüzemeléshez. Elnézését kérjük a kellemetlen tapasztalok miatt, a jövőben mindent megteszünk, hogy ne forduljon ilyen elő. Tisztelettel: PlazaMarket
1 hónapja
z
A rendelt, raktáron lévő tv-ről 1 hét egyeztetés után (már a szállítás napját is megbeszéltük) kiderült, hogy nincs készleten és legalább 2 hét a beszerzése.
A webshop nem korrekt tájékoztatása miatt, bizonytalan a rendelés kimenetele.
Bár olvastam a negatív kritikákat, de raktáron lévő terméknél nem gondoltam, hogy probléma lehet. Nem ajánlom.
Hasznosnak tartod ezt a véleményt? Igen (1) | Nem (6)
PlazaMarket.hu műszaki webáruház (1 hónapja)
Tisztelt Uram, Nyilván valamit félreérthetett a termékkel kapcsolatban. Az Ön által rendelt televízió nem raktáron elérhető termék volt, beszállítói készlet jelzés volt mellette. Minden ilyen esetben külső nagykertől tudjuk termékeinket beszerezni, ahol előfordulhat átmeneti készlethiány. Az Ön esetében is ez történt, amiről természetesen azonnal értesítettük. Minden raktáron lévő termékünket kiszállítjuk a rendeléstől számított 1-2 napon belül. Tisztelettel: Plazamarket
1 hónapja
Zsolt
Egy LG tévét rendeltem az üzlettől. A készülék mellett az szerepelt "egy héten belül". A rendelés leadásának másnapján telefonon felhívtak, hogy a készülék csak 3-4 héten belül áll rendelkezésre, így a rendelésemet lemondtam. Valami hiába olcsóbb, ha nincs vagy nem úgy van. Az viszont korrekt volt, hogy másnap hívtak és nem hitegettek.
Hasznosnak tartod ezt a véleményt? Igen (2) | Nem (4)
PlazaMarket.hu műszaki webáruház (1 hónapja)
Tisztelt Uram, Nagyon sajnáljuk negatív tapasztalatát, de sajnos nálunk is, mint minden más üzletben előfordulhat átmeneti készlethiány termékeinkből. Természetesen erről rögtön értesítjük vevőinket. Tisztelettel: PlazaMarket
1 hónapja
Norbert Opauszki
Egy rossz szót nem tudok rájuk mondani. Tartják magukat a határidőhöz, és mindig tájékoztatnak, és jelzik, hogy a termék mikor érkezik. A futár rendkívül kedves volt, és a jelenlétemben ellenőrizte a rendelt termék sértetlenségét, és csak utána kérte a pénzt. Az ügyfélszolgálat szintén kedves, és értesít mindig a szállítás pontos dátumáról.
Talán csak az én figyelmemet kerülte el, de a rendeléskor a szállítási költség - lévén, hogy súly alapján megy - nem kerül kiszámításra, és a termék dobozzal együtti súlyát nem láttam feltüntetve, így nem tudtam előre a pontos összeget.
De ezzel együtt is remek cég, a futár rendes, az árak itt mindig a legkedvezőbbek, csak ajánlani tudom.
Hasznosnak tartod ezt a véleményt? Igen (12) | Nem (1)
1 hónapja
Bandibá
A javításra küldött készüléket határidő után javítatlanul küldték vissza, majd telefonon ígérgetés történt, amit nem teljesítettek, lecsapták a telefont panasz közben.
Hasznosnak tartod ezt a véleményt? Igen (6) | Nem (12)
PlazaMarket.hu műszaki webáruház (1 hónapja)
Tisztelt Uram, Amint Ön jelezte felénk, hogy a készülék ami szervizben volt továbbra sem jó kollégánk azonnal cserekészüléket ajánlott fel. Sajnos az Ön által rendelt készülék már beszállítónknál nem volt elérhető, ezért más típust tudtunk felajánlani. Ön ezeket nem fogadta el, ezért a vételár visszautalásra került, a szállítási díjjal együtt (mivel nehezményezte, hogy nem annyit összeget kapott vissza, ami a számlán szerepel). Kollégánk valóban visszajelzést ígért Önnek, hogy hogy áll az ügye, ez minden esetben e-mail formájában történt meg. Sajnos nem válaszolt ezekre. A telefont sosem csapja le munkatársunk, az 17 órakor automatikusan megszakad, ha hamarabb telefonál végig tudtuk volna hallgatni. Tisztelettel: PlazaMarket
2 hónapja
Gresa Róbert
Nemrég kaptam kézhez az általam pár nappal ezelőtt rendelt házimozimat és azt kell mondanom, hogy nagyon meg vagyok elégedve a bolttal. Folyamatosan tájékoztatást kaptam a rendelés felől, hogy mikor várható a kiszállítása. A futár nagyon készséges volt.

Egy észrevétel a rendelés folyamatával kapcsolatban:
Más boltnál megszoktam, hogy ha nem is telefonon de email-ben kapok egy folyamatos tájékoztatást a rendeléssel kapcsolatban. Amennyiben ennek bővítésére lehetőség lenne azt örömmel venném!
Hasznosnak tartod ezt a véleményt? Igen (23) | Nem (0)
Írj véleményt