5264 vélemény alapján
2033
1006
680
932
613
 

PlazaMarket.hu műszaki webáruház

Céglogó: PlazaMarket.hu műszaki webáruház
Alapítás éve: 2005
Cégnév NOWIM s.r.o. (A bolt külföldi székhelyű cégként van bejegyezve. Vásárlás előtt érdeklődjön a kapott számla ÁFA mértékével, a garanciális ügyintézéssel és az elállási joggal kapcsolatban!)
Cím: 1131 Budapest, Reitter Ferenc u. 132. F. (Átvételi pont)
Web: http://www.plazamarket.hu
Facebook: http://www.facebook.com/plazamarket
Email: info@plazamarket.hu
Tel.: +36-1-808-9060

VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT

Értékelés %5264
  38.6 % 2033
  19.1 % 1006
  12.9 % 680
  17.7 % 932
  11.6 % 613
VÉLEMÉNYEK HAVI BONTÁSBAN
HónapÉrtékelésPontszámVélemény
2014 október   4.2 5
2014 szeptember   4.3 4
2014 augusztus   3.4 11
2014 július   3 4
2014 június   3.4 5

Összes vélemény

Rendezés: 
1 hete
Pikó Józsefné Marika
Főzőlapot rendeltünk, a megrendelés során semmilyen probléma nem merült fel. A webáruháztól korrekt tájékoztatást kaptam a rendelés menetéről és állapotáról. Teljesen korrekt kiszolgálást kaptam. A szállítási díj is igen kedvező volt. A futárcég elötte nap még sms-ben értesített, hogy 11: 00-14: 00 között kézbesíti a csomagot. Mivel már nyugdíjjas vagyok tökéletesen megfelelt az időpont. Azt hiszem még foguk tőlük rendelni.
Hasznosnak tartod ezt a véleményt? Igen (2) | Nem (0)
1 hete
G. Dani
Október 7. -én adtam le a rendelésem egy Akpo páraelszívóra, ezzel kapcsolatban a rendelés menete átlátható, az adatok és árak megjelenítése egyértelmű. Telefonos tájékoztatás kiváló. Az egész vásárlás villámgyors. Raktáron volt írva így a rendelés másnapján megkaptam a páraelszívot. Ajánlom mindenkinek! Nagyon jó webáruház!
Hasznosnak tartod ezt a véleményt? Igen (1) | Nem (0)
1 hete
Zolkooo
Nekem jók voltak a tapasztalataim velük kapcsolatban. A kinézet termék nem állt rendelkezésre, de megígérték, hogy levélben értesítenek, ha megérkezik. Egy hét múlva le is beszéltük a végleges rendelést, és két napon belül megérkezett a televízió. Rugalmasságukat nagyon köszönöm, és még biztosan vásárolni fogok tőlük.
Hasznosnak tartod ezt a véleményt? Igen (6) | Nem (0)
1 hete
Komáromi Edit
Engem az ár győzött meg. Tapasztalatom szerint mostanában megéri először a neten körülnézni, elég sokat lehet spórolni. Így jártam én is az Electrolux szárítógéppel, amit rendeltem. Itt volt a legolcsóbb, és 4 nap alatt meg is érkezett.
Nagyon meg voltam elégedve a szállítással, kérésemre be is üzemelték.
Hasznosnak tartod ezt a véleményt? Igen (6) | Nem (1)
2 hete
Sebestyén
2014 június 12-én vásároltunk egy Samsung side by side hűtőgépet PlazaMarket webáruháznál mintegy 320. 000 Ft-ért. Amiért itt vásároltunk, az a máshol el nem érhető kedvező ár volt. A termék rendben megérkezett, rendben is volt vele mintegy bő egy hónapig, amikor is elromlott. Azonnal felvettük a kapcsolatot a céggel, ígérték rögtön küldik is a szerelőt. A szerviz körülbelül öt nap múlva vállalta a kiszállást, hát rendben, kibírjuk. A jelzett napon reggeltől estig otthon várva szomorúan tapasztaltuk, hogy nem jött a szerelő. Az ügyfélszolgálat a következő napon arról tájékoztatott minket, hogy a szerviz próbált minket telefonon elérni, sőt meg csengettek is, de sajnos nem voltunk elérhetőek...
Ekkor gondoltam úgy, hogy felveszem a kapcsolatot a Samsung hivatalos márkaszervizzel, akik arról tájékoztattak, hogy MINDEN Európában vásárolt, európai számlával rendelkező termékre él a hivatalos, egy éves gyári garancia.
A gyári szerelő másnap reggel (! ) a megbeszélt időpontban ottTovább
Hasznosnak tartod ezt a véleményt? Igen (11) | Nem (8)
PlazaMarket.hu műszaki webáruház (1 hete)
Tisztelt Uram, Nem értjük véleményét melyet itt is közzétett, mivel minden egyes alkalommal e-mail-ben tájékoztattuk Önt. Az, hogy Ön új hűtőt szeretne, nem attól függ, hogy ide 5 csillagos véleményt ír - hanem, hogy mit állapít meg a szerviz. Mint azt Ön is írta megállapították, hogy a hűtő működőképes, ezért nem szorul javításra. A hibás alkatrész kicserélésre került, utána is kiment a szerviz és nem tapasztalt hibát. Sajnos telefonon valóban nem tud minket mindig elérni, mivel más vevő is szokott hozzánk telefonálni. Pont ezért mondja be az automata, hogy minden ügyintézőnk foglalt. Tisztelettel: PlazaMarket
3 hete
Tünde
A megrendelt árút a legjobb áron kaptam meg ettől a webáruháztól. Még sosem vásároltam tőlük, ez volt az első alkalom, és kellemes meglepetésben volt részem. Megmondom őszintén ritka, hogy csak azért veszek valahol, mert a kinézet termék olcsóbb valahol. De nem csalódtam a kiszolgálásban és valószínűleg ezért még máskor is vásárolni foguk náluk!
Hasznosnak tartod ezt a véleményt? Igen (9) | Nem (1)
3 hete
Kiss Ditta
Remek kommunikáció a cég részéről, többszörös értesítést is kaptunk mikor hozzák meg az árut. A termék kifogástalan állapotban érkezett meg, ami továbbra is rendeltetésszerűen működik. Már másnak is ajánlottam ezt a webes boltot, nagyon meg vagyunk vele elégedve!
Hasznosnak tartod ezt a véleményt? Igen (8) | Nem (1)
3 hete
Juhász Cs
08. 13-án rendeltem 2 terméket. Azt ígérték, hogy 2 hetet vesz igénybe a beszerzés, belementem. Persze a 2 hetet nem sikerült tartaniuk, így majdnem 1, 5 hónap lett belőle(09. 23. ). Közben többször hívtam Őket, gyakran az volt a válasz, hogy jövő héten. 09. 23-án már csak 1 terméket szállítottak ki, a másikat ki sem hozták, elmondásuk szerint sérült volt. A sérült termék cseréjét már okt. 1-2 re ígérték, de ezt már nem akartam kivárni, mert hitegetésből már tele lett a padlás. Úgy gondolom úgy lenne tisztességes, hogy az ígért szállítási időt betartanák.
Csak azért adok 2 csillagot, mert a futár nagyon korrekt és kedves volt.
Hasznosnak tartod ezt a véleményt? Igen (6) | Nem (10)
3 hete
Rajmund
Rendelés menete átlátható, az adatok és árak megjelenítése egyértelmű. E-mail-es tájékoztatás kiváló. Az egész vásárlás villámgyors. A rendeléstől számítva két napon belül megkaptam a mosogépet. Bár Lengyel feliratos, kaptam hozzá Magyar használatit. Csak ajánlani tudom mindenkinek! Nagyon jó webáruház!
Hasznosnak tartod ezt a véleményt? Igen (8) | Nem (0)
1 hónapja
D. Gábor
Zanussi felültöltős mosógépet rendeltem, azért itt mert hirdették az oldalon, hogy beüzemelik. A mosógép az igért időn belül meg is érkezett, két szállító jött, akik be is üzemelték a helyére, a régi készüléket pedig elszállították.
A rendelésről csak anniyt, hogy egyszerű volt, nem kellett regisztrálnom. A termék beérkezéséről telefonon tájékoztattak.
Az ügyfélszolgálattal is megvagyok elégedve, minden rendben volt.
Hasznosnak tartod ezt a véleményt? Igen (13) | Nem (1)
Írj véleményt