PlazaMarket.hu műszaki webáruház

PlazaMarket.hu műszaki webáruház
Cégnév
MBD NET Trade s.r.o.
Alapítás éve:
2005
Cím:
1131 Budapest, Reitter Ferenc u. 132. F. (Nem átvételi pont)
Tel.:
+36-1-808-9060
3.5
2100
1008
683
934
644
Bemutatkozás
PlazaMarket.hu - Kattintson és otthonába visszük megrendelését!
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Rendelési módok: E-mail
Webshop
Fizetési módok: Készpénz
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Pick Pack átvételi pont
Vélemények

Írjon véleményt a(z) PlazaMarket.hu műszaki webáruház boltról!

1
         
2
3
4
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
39.1 %
18.8 %
12.7 %
17.4 %
12 %
Összes vélemény

Amerikai típusú un side by side hűtőt akartunk venni. Egy másik webáruháznál három heti várakozás után feladtuk és megkerestük a PlazaMarketet. Bár olvastam néhány negatív véleményt, ezért kissé drukkoltam, hogy nehogy itt is hiába várjunk, teljes mértékben pozitív értelemben csalódtam. Az ügyfélszolgálat kommunikációja teljes mértékben korrekt. Nem ígértek olyat amit nem tartanak be. A

 

Már kétszer is rendeltem tőlük, és mindenkinek csak ajánlani tudom a boltot. Nagyon korrektek, mindenről értesítenek. Nem kell egész nap várni az árút sem, mert az időpontot meghatározzák. A szállítok nagyon segítőkészek, kicsomagolják az árút is, hogy nem sérült-e a termék. Tőlük fogok rendelni legközelebb is.

 

Gyors, pontos, kiváló! ! Minden klafful ment, a rendelés kezdetétől a termék kiszállításáig.
A webáruház nagyon profin dolgozik! Az árak kiválóak! Ajánlom mindenkinek!

 

Bosch KGN39VL31E hűtő

A terméket interneten néztük és válaszottuk ki ezért egy picit izgultunk, hogy valóban azt kapjuk majd funkciók tekintetében mint amit szeretnénk (NO Frost, rejtett kilincs, MultiAirFlow stb... ezt a pontos típust máshol nem találtuk meg, pedig sokkal többet tud olcsóbban mint az itthon is forgalmazott társai, ezért sajnos személyesen nem tudtuk megnézni elött)

 

Én egy mosógépet rendeltem tőlük, és meglepetésre egy öblítőt kaptam ajándékba hozzá! Az oldalon olvastam utána, hogy ez az EB alatti akció része. Nagyon örültem neki. Köszönöm a boltnak.

 

Már többször rendeltem, soha nem volt gond, mint ahogy most sem. Mindig időben érkezik a termék a megbeszéltek szerint. Ajánlottam is már az ismerősüknek Ők is csak jó véleménnyel voltak a boltról.

 

Whirlpool BLF 5121 W hűtőt rendeltem, de jelezték, hogy elfogyott náluk és a beszállítónál is.
A weboldalról még nincs levéve hogy a termék nem rendelhető, emiatt vettem a fáradtságot a visszajelzésre.
Erre bizony figyelni kell hiszen miért töltsek időt egy másik BLF 8121 W hűtő rendelésével, amikor lehet hogy az sincs.
A kapott email automata emailnek tűnt. Ilyen esetben ha a kapa

 

Minden simán ment. Könnyű, gyors rendelni. Itt volt legolcsóbb a termék és ingyenes volt a házhozszállitás. Számla, garanciajegy, mindent kézbe kaptam. Megvagyok elégedve. A futár kérésre helyére tette a készüléket. Nagy segitség volt mivel egyedül élek. Ha tartják az olcsó árakat biztos fogok még rendelni.

 

Azért rendeltem ettől a bolttól mert itt volt a legolcsóbb a termék. Végig tájékoztattak a kiszállitás időpontjáról. Kedves ügyfélszolgálat. A szállitás ingyenes, ami fontos szempont számomra. Ajánlom mindenkinek.

 

Itt volt a legolcsóbb a termék. Gyors, könnyű rendelni. Széleskörű tájékoztatás. Rövid szállitási határidő. Rendelés után többször értesitettek, hogy áll a rendelésem, igy tudtam egy nekem megfelelő időpontot kérni a szállitásra. Megbizható rendes bolt, ritka a mai világban.

 
^