PlazaMarket.hu műszaki webáruház

PlazaMarket.hu műszaki webáruház
Cégnév
MBD NET Trade s.r.o.
Alapítás éve:
2005
Tel.:
+36-1-808-9060
3.5
2046
1006
681
932
617
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Rendelési módok: E-mail
Telefon
Webshop
Fizetési módok: Készpénz
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Személyes átvétel
P

Írj véleményt a(z) PlazaMarket.hu műszaki webáruház boltról!

1
         
2
3
4
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
38.7 %
19 %
12.9 %
17.6 %
11.7 %
Összes vélemény

A vásárlás könnyedén ment, az ügyfélszolgálatos hölgy kedves és segítőkész volt. Mosogatógépet rendeltem és teljesen elnéztem az oldalon, hogy beépíthető és nem szabadonálló, egyeztetés közben felhívták rá a figyelmem és így elkerültem a meglepetést és választottunk egy másik szabadonálló típsut. Nagyon megvagyok elégedve csak ajánlani tudom.

 

Minőségi szolgáltatás, szuper árak! A Karácsonyi ajándék már megérkezett a fa alá! Kellemes Ünnepeket mindenkinek!

 

A karácsonyi ötletek közül választottam egy páraelszívót, 8000 Ft-tal olcsóbb volt mint máshol és a szállítási elég kedvező volt 990 Ft -ért. Az ügyfélszolgálat segítőkész volt és a gls futár is időben hívott hogy mikor jön a termék. MInden időben lezajlott. Ajánlani tudom másoknak is.

 

Villanytűzhelyet rendeltem, karácsonyi ajándék lett volna, felhívtak telefonon, egyeztették a szállítást (egy hét múlva pontos időpontot) majd a szállítási nap előtt két nappal küldtek egy emailt, hogy elfogyott...
Biztosan nem rendelek tőlük már semmit! Ja, és a termék még most is rendelhetőként szerepel a honlapon! !

 

A rendelés könnyedén ment, gyors egyszerű. A kinézett termék itt volt a leglolcsóbb és még ingyenes is volt a házhozszállítás. A visszaigazolt időn belül megtörtént a kiszállítás. Minden dokumentumot megkaptam a termnék mellé, elégedett vagyok. Ajánlani fogom másoknak is.

 

Siemens SR25202EU mosogatógépet vásároltam.
A telefonos ügyfélszolgálat udvariasan informált a vásárlás menetéről.
A szállításban kis csúszás keletkezet, mert nem volt raktáron a rendelt készülék. Ezt célszerűbb lett volna telefonon rgyeztetni, E-mail helyett, mert emiatt további csúszás keletkezett.
Az ügyintézőtől kérdeztem, hogy kapok-e magyar nyelvű használati utasítást a kész

 

Egy kis hűtőt rendeltem a spejzba, 5. -k napon meg is érkezett az ígértek szerint. A rendelés könnyen ment, telefonon szerettem volna, de megkértek, hogy az oldalon adjam le, lehet regisztráció nélkül azonnal leadni. A futár nagyon kedves volt, együtt csomagoltuk ki a terméket és néztük át a dokumentumokat, számla garanciajegy használati mind megvolt. Csak ajánlani tudom!

 

Mosogatógépet rendeltem, rendelés után felhívtak, hogy várhatóan szerdán szállítják. Elötte 2 nappal kaptam az értesítést, hogy csúszik a kiszálítás és csak pénteken tudják hozni. Elösször kicsit bosszantott a dolog de ajándékot igértek a csúszás miatt a termék mellé, amit pénteken meg is kaptam, pozitívan csalodtam bennük.

 

A raktáron, pár napos kiszállítással jelzett termék nem volt raktáron, csak hosszú rendelési idővel elérhető. Rendelésemet ezért töröltem.

 

AKG fejhallgatót találtma az oldalon majdnem a piaci ár feléért, készleten volt a termék, meg is rendeltem egyből, hivtakis, hogy a mai npon fel is tudják adni ha megfele és holnap szállítja a GLS , naná hogy megfelelt, ez szerdán volt , csütörtökön már hozta is futár.

 
PlazaMarket.hu műszaki webáruház
Cím: 1131 Budapest, Reitter Ferenc u. 132. F.
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: +36-1-808-9060
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
PLAZAMARKET.HU MŰSZAKI WEBÁRUHÁZ
1131 Budapest, Reitter Ferenc u. 132. F.
^