PlazaMarket.hu műszaki webáruház

PlazaMarket.hu műszaki webáruház
Cégnév
MBD NET Trade s.r.o.
Alapítás éve:
2005
Cím:
1131 Budapest, Reitter Ferenc u. 132. F. (Nem átvételi pont)
Tel.:
+36-1-808-9060
3.5
2079
1007
682
933
634
Bemutatkozás
PlazaMarket.hu - Kattintson és otthonába visszük megrendelését!
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Rendelési módok: E-mail
Webshop
Fizetési módok: Készpénz
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
P
Vélemények

Írjon véleményt a(z) PlazaMarket.hu műszaki webáruház boltról!

1
         
2
3
4
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
39 %
18.9 %
12.8 %
17.5 %
11.9 %
Összes vélemény

Az általam kiválasztott hűtőszekrény itt volt a legolcsóbb, ingyenes házhozszállitással. Pár nap alatt megkaptam a terméket. Minden rendben volt, nekem megérte, hogy 20 ezret spóroltam.

 

Amiért választottam, egyszerű, gyors rendelés. Kedvező ár, ingyenes kiszállítás. Kedves ügyfélszolgálat. Ajánlom mindenkinek.

 

Csak az ellenségeimnek ajánlanám ezt a boltot.
A rendelés menete is elég lassú volt. Ráadásul a megrendelt gép 2 hónap után elromlott (amivel nem is lenne probléma - előfordul az ilyen) de már lassan 3 hónapja náluk van a gép, állítólag a hiba jellegéből adódóan húzódik a javítás. De a mai napig nem kaptam hivatalos szakértői véleményt a hibáról.
Csak akkor kapok információt az üzlet

 

PlazaMarket.hu műszaki webáruház (2 hete)

Tisztelt Tirob! Sajnos nem adott meg rendelési azonosítót, így gondoljuk csak egy rossz indulatú véleményezés talán konkurencia, ez már az Ön titka marad. Szervizelés ideje nálunk max 1-2 hét, nem 3 hónap, nincs nálunk ilyen termék. Igen szlovák cég vagyunk és a törvényelőírása szerint kiváltottuk a magyar adószámot, amivel 27%-s Áfa-s számlát állítunk ki. Tisztelettel: PlazaMarket ügyfélszolgálat

Electrolux mosó-szárítógépet vásároltam tőlük. Nem figyeltem rendelésnél (állítólag fel van tüntetve) hogy lengyel kezelőpaneles. Másnap értesíttek ezzel kapcsolatban és megerősítést kértek, hogy így igényt tartok-e a termékre. Visszaírtam, hogy csak akkor kérem ha van hozzá magyar nyelvű leírás. Leszállították a gépet és nem volt hozzá a várt tájékoztató. Telefonon jeleztem feléjük, kör

 

Összességében elégedett vagyok a rendelés teljesítésével. A megrendelt terméket előzetes telefonos egyeztetés után a hölgy által megadott napon szállították. Az ügyfélszolgálat segítőkész, a futárszolgálat pontos és udvarias. A hűtőszekrényt kiváló áron, a várt minőségben, megfelelő csomagolásban vettem át.

 

Sajnos a termék két napot csúszott, de összességeben megvagyok elégedve. A futárszolgálat kedves segítőkész. A készülék rendben működik. A csúszásért nem 5 csillag.

 

Rettenetesen csalódtam az üzletben, magyar cégnek tűnik, de mikor kihozzák az árut szlovák cég számlázza, így a 27% ÁFÁT nem számolják fel. Így elvileg a termékeknek 27%-al kellene olcsóbbnak lennie.
Akkor mi is az olcsó? ?

 

PlazaMarket.hu műszaki webáruház (1 hónapja)

Kedves Zsolt, Köszönjük visszajelzést. Jó viccnek tűnik, bár értelmetlen amit ír, főleg rendelési azonosító nélkül. Igen szlovák cég vagyunk, rendelkezünk magyar adószámmal, így 27%-os számlát állítunk ki, ha rendelt volna ezt Ön is látta volna. Tisztelettel: PlazaMarket Ügyfélszolgálat

Rosszat nem tudok mondani, mert mindennel elégedett voltam. Az árak nagyon kedvezőek, ingyen kihozzák a terméket. Az ügyfélszolgálat készséges. A futárszolgálat pontosan érkezett, együtt kicsomagoltuk és átnéztük a terméket.

 

Én abszolút elégedett vagyok bolt kiszolgálásával. Rendeltem, telefonon megkerestek, várható szálltási időt egyeztettünk. Szállitás előtt ismét hivtak pontos időpontot adtak (2 órás időintervallum). A futár jött ahogy megbeszéltük előtte ő is hivott. Átvettem és kifizettem a gépet. Hibátlanul működik.

 

Felháborító üzlet!
Kiszállítás időpontját 3 alkalommal csúsztatták. Majd érkezett egy nem működő hűtőgép, cseh számla (vagymi) , 3 napon belül jeleztük, hogy nem működik, 4 nap múlva elvitték, csere helyett javították.
Bárcsak fizettem volna egy magyar cégnek a kiszállításért (csak emiatt választottam őket)...
Ellenségemnek ajánlom!

 

PlazaMarket.hu műszaki webáruház (1 hónapja)

Tisztelt Volf Péter dr.! Köszönjük, véleménye fontos számunkra! Lehet itt mindenféle dolgot írni, így volt, úgy volt, amúgy volt, de, ha a készülék nem felel meg az elvárásainak elállhat a vásárlástól, illetve felveheti a gyártóval a kapcsolatot és hasznos tanácsokkal elláthatja Őket. Mi csak a forgalmazó vagyunk, nem mi gyártjuk a gépet, mi a garanciális feltételek ránk eső részét tudjuk teljesíteni. Tisztelettel: PlazaMarket ügyfélszolgálat

^