PlazaMarket.hu műszaki webáruház

PlazaMarket.hu műszaki webáruház
Cégnév
MBD NET Trade s.r.o.
Alapítás éve:
2005
Tel.:
+36-1-808-9060
3.5
2055
1006
682
932
623
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Rendelési módok: E-mail
Telefon
Webshop
Fizetési módok: Készpénz
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Személyes átvétel
P
Vélemények

Írj véleményt a(z) PlazaMarket.hu műszaki webáruház boltról!

1
         
2
3
4
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
38.8 %
19 %
12.9 %
17.6 %
11.8 %
Összes vélemény

LG 49UB830V
TV-t rendeltem, 1hét helyett 3hét alatt érkezett meg.
Kibontottuk kedvesen a dobozából, átnéztük: külsőre super
Ám otthon kiderült hogy a TV hátlapján található JoyStick egyik gombja nem üzemel.
A többi gombhoz képest nyomásérzetre mintha nem lenne beforrasztva a gomb.
Nincs kizárva. Ha szériahiba, akkor legyetek résen.
Olyan dolog ez ami miatt az ember nem fogja s

 

Megrendeltem, hívtak, egyeztettünk, kiszállították, használom. HIBÁTLAN!

 

Egy mosogatógépet rendeltem az aruháztól, sajnos rövid időn belül meghibásodott. A garanciajegy alapján felvettem akapcsoltot az áruházzal. Pár nap múlva ki is jöttek, és megállapították hogy a helyszínen nem javítható a készülék és elvitték. 4 napra rá írtak ís hogy a szerviz elvégezte a javítást és szállanák vissza. A készülék megérkezett azóta hibátlanul üzemel. Ajánlom őket! Az ügyf

 

A rendelés könnyedén ment, hítak és egyeztettünk. SzállÍtás előtt 1 nappal ismét kerestek és megbeszéltük, hogy másnap délelőtt szállítják a mosogatógépet. A futár segített a gép kicsomagolásában is. Náluk volt a legjobb áron.

 

Amcsi hűtőt nézegettem a weboldalon, kiválasztottam és megrendeltem a számomra megfelelőt. Jött a visszaigazoló és egy e-mail, hogy erre a típusra 1, 5-2 hetet várni kell. Természtesen visszaírtam hogy megvárom. Kb. 5 nap múlva hívtak, hgy beért a termék és ha szeretném akkor már holnap tudják is szállítani. Roppant boldog voltam, a hűtő gyönyörű. Gyors és megbízható webáruház.

 

Kedd dél körül rendeltem egy nyomtatót és már másnap mehettem is érte. A termék hibátlan, az átvevőn a kolléga segítőkész és kedves.

 

Rendeltem egy kombi tűzhelyet, megrendeléskor az volt ki irva hogy raktáron van. Másnap jön az email hogy hogy várnom kell hétföig hogy kiderüljön hogy raktáron van-e ja ez volt pénteken, hétfön természetesen semi hir! Soha töbet nem keresek semit az arukereso. hu oldalon, nekik ki kéne zárni az ijen simlis webáruházakat!

 

PlazaMarket.hu műszaki webáruház (1 hónapja)

Tisztelt Harcsa! Köszönjük, véleménye fontos számunkra. Mint ahogy e-mailben is tájékoztattuk az Ön által megrendelt tűzhely a KIÁRUSÍTÁS menüben található, ahol kifutó és utolsó darabok találhatóak. Ezekből már nem tudunk többet rendelni a nagykertől, ezért áruljuk azt nagy kedvezménnyel. Ezeket a termékeket a beérkezett megrendelés sorrendjében tudjuk feldolgozni, szállítani. Mint ebben az esetben is utolsó darab volt a termékből, ezért az Ön előtti ügyfelet tudtuk kiszolgálni. Ajánljuk máskor hamarabb csapjon le egy-egy kedvezményes termékünkre. Tisztelettel: PlazaMarket webáruház

Először felhívtam őket, hogy az oldalon látható termék valóban rendelhető e és annyiért amennyiért ott látható (szomorú, hogy egyáltalán az embernek eszébe jut telefonálni! ). Néhány percen belül jött a válasz, hogy van a nagykerben, úgyhogy nyugodtan rendeljem meg. Igaz, két hetet várni kell rá. Sebaj, tudok várni, hát ezek után megrendeltem. 1-2 nap múlva jött a "sajnosnemtudjukbeszere

 

PlazaMarket.hu műszaki webáruház (1 hónapja)

Tisztelt Gyula! Köszönjük, véleménye fontos számunkra. Fenntartjuk a jogot a szállítási határidő módosítására előre nem látható készlethiány, szállítási késedelem, bekövetkezése esetén. Ilyen esetben e-mailben vagy telefonon természetesen tájékoztatjuk Önt. Tisztelettel: PlazaMarket webáruház

Bosch SMS 53L18EU mosogatógépet rendeltem, előzőleg telefonon érdeklődtem a termék elérhetőségéről. A kolléganő készségesen válaszolt a kérdéseimre. A termék időben megérkezett, hibátlanul minden szükséges dokumentummal megkaptam. Köszönöm, elégedett voltam a szolgáltatással.

 

Oldalukon beszállítói készleten volt egy Samsung hűtő ezért megrendeltem. Nemsokára jött az e-mail, hogy kifogyott, körülbelül 1 hét mire újra lesz. A türelmemet kérték (ami nincs) illteve felajánlottak két hasonló típust eléggé kedvező áron. Az egyiket elfogadtam, visszaigazolták és kb 3nap múlva szállították is. Így korrekt volt az üzlet. : )

 
Üzletek
PlazaMarket.hu műszaki webáruház
Cím: 1131 Budapest, Reitter Ferenc u. 132. F.
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: +36-1-808-9060
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
PLAZAMARKET.HU MŰSZAKI WEBÁRUHÁZ
1131 Budapest, Reitter Ferenc u. 132. F.
^