PlazaMarket.hu műszaki webáruház

PlazaMarket.hu műszaki webáruház
Cégnév
MBD NET Trade s.r.o.
Alapítás éve:
2005
Cím:
1131 Budapest, Reitter Ferenc u. 132. F. (Nem átvételi pont)
Tel.:
+36-1-808-9060
3.5
2075
1006
682
933
632
Bemutatkozás
PlazaMarket.hu - Kattintson és otthonába visszük megrendelését!
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Rendelési módok: E-mail
Webshop
Fizetési módok: Készpénz
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
P
Vélemények

Írjon véleményt a(z) PlazaMarket.hu műszaki webáruház boltról!

1
         
2
3
4
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
38.9 %
18.9 %
12.8 %
17.5 %
11.8 %
Összes vélemény

Rosszat nem tudok mondani, mert mindennel elégedett voltam. Az árak nagyon kedvezőek, ingyen kihozzák a terméket. Az ügyfélszolgálat készséges. A futárszolgálat pontosan érkezett, együtt kicsomagoltuk és átnéztük a terméket.

 

Én abszolút elégedett vagyok bolt kiszolgálásával. Rendeltem, telefonon megkerestek, várható szálltási időt egyeztettünk. Szállitás előtt ismét hivtak pontos időpontot adtak (2 órás időintervallum). A futár jött ahogy megbeszéltük előtte ő is hivott. Átvettem és kifizettem a gépet. Hibátlanul működik.

 

Felháborító üzlet!
Kiszállítás időpontját 3 alkalommal csúsztatták. Majd érkezett egy nem működő hűtőgép, cseh számla (vagymi) , 3 napon belül jeleztük, hogy nem működik, 4 nap múlva elvitték, csere helyett javították.
Bárcsak fizettem volna egy magyar cégnek a kiszállításért (csak emiatt választottam őket)...
Ellenségemnek ajánlom!

 

PlazaMarket.hu műszaki webáruház (4 napja)

Tisztelt Volf Péter dr.! Köszönjük, véleménye fontos számunkra! Lehet itt mindenféle dolgot írni, így volt, úgy volt, amúgy volt, de, ha a készülék nem felel meg az elvárásainak elállhat a vásárlástól, illetve felveheti a gyártóval a kapcsolatot és hasznos tanácsokkal elláthatja Őket. Mi csak a forgalmazó vagyunk, nem mi gyártjuk a gépet, mi a garanciális feltételek ránk eső részét tudjuk teljesíteni. Tisztelettel: PlazaMarket ügyfélszolgálat

Csalódtam az üzletben, a megrendelt gép kb 2 hónap múlva meghibásodott, lassan egy hónapja "javítják".
0 információ, 0 segítőkészség
Szlovák cég lévén nem is tehetünk semmit.

 

PlazaMarket.hu műszaki webáruház (4 napja)

Tisztelt BB! Legyen kedves a megfelelő helyre írni a véleményét, valakivel összekevert minket. Tisztelettel: PlazaMarket ügyfélszolgálat

Csak pozítívan tudom értékelni a cég munkásságát. A rendelés leadásától egészen a kiszállításig mindig mindenről értesítettek. A termék elvárásaimnak tökéletesen megfelel és az ára is a legjobb volt. Ügyfélszolgálat rendkívül kedves, a futár segít a behozatalban és a kicsomagolásban. Megvárta míg átnéztem a fagyasztót.

 

Már háromszor rendeltem tőlük. Mindig pontos tájékoztatást kaptam a termékekről és a kiszállításról is. Az árak kiválóak és az ingyenes szállítás is pozitívum. Én biztosan maradok a vásárlójuk.

 

Csalódtam a boltban, mert az ígért kiszállítási dátumot egyáltalán nem tartották. Menet közben derült ki, hogy a rendelt termék nincs raktáron, és újra és újra csak halogatták a beszerzés várható idejét. Bő két hét után feladtam, és lemondtam a rendelést.
Az e-mailekre viszont korrektül és gyorsan válaszolnak, és telefonon is elérhetőek.

 

Kétszer próbáltam rendelni az oldalról, egyszer a meghirdetett hűtőszekrény már elfogyott, és ezért töröltem a rendelést, másodszor pedig még telefonon is leegyeztettük a szállítást , amikor is semmi értesítés nélkül csak úgy elfelejtettek szállítani.
A megfelelő kommunikáció hiányzik a részükről, de ez lehet nagy elvárás manapság. No comment.

 

PlazaMarket.hu műszaki webáruház (4 napja)

Tisztelt Kovács Anikó! Köszönjük, véleménye fontos számunkra! ''semmi értesítés nélkül csak úgy elfelejtettek szállítani '' ezt itt nem kerek, valószínű a második rendelést már nem nálunk adta le, a rendelés során mi többször tájékoztatást adunk a kiszállítás időpontjáról, illetve a futárszolgálatok is értesítők Önt szállítás előtt. Tisztelettel: PlazaMarket ügyfélszolgálat

Zanussi fagyasztóládát néztem ki az oldalukon. Rendelésem leadtam este, másnap reggel hívtak, hogy kb 1 hét múlva tudják szállítani. 2 nap telt el és újra hívtak, hogy beérkezett a termék és ha szeretném tudják akár másnap is hozni. Nem volt sürgős de nagyon örültem neki. hogy hamarabb megkapom a fagyasztót. Időben tájékoztattak minderől, pontosak, kedves ügyintéző és megbízható futár.

 

Kapcsolattartó bolt, az biztos.
2015. 05. 11. -én rendeltem náluk egy WHIRLPOOL WBV 34953 DFC W kombinált hűtőszekrény. Itt az árukeresőn akadtam rájuk. 1 héten belül ingyenes házhoz szállítással.
2015. 05. 12-én írták, hogy termék náluk is és a beszállítójuknál is elfogyott. Érdeklődtek, hogy fenntartom-e rendelésem, mert ha lesz is, nem tudják ezt az árat garantálni. Válaszom ige

 

PlazaMarket.hu műszaki webáruház (2 hónapja)

Tisztelt Dénesné Horváth Ilona ! Köszönjük véleménye fontos számunkra! Fenntartjuk a jogot a szállítási határidő módosítására előre nem látható készlethiány, szállítási késedelem, bekövetkezése esetén. Ilyen esetben e-mailben vagy telefonon természetesen tájékoztatjuk Önt, mint ahogy kértük Önt többször is, hogy válasszon másik készüléket mert valószínűleg a beszállító tájékoztatása alapján már nem lesz elérhető. A készülék nincs a kínálatunkban és az e-mailezés alatt már nem is volt, mint ahogy az az e-mailekből is látszódna, de mi nem másoljuk be más magánbeszélgetését. Csak tájékoztatásként az inox változat van fent az oldalunkon, ami rendelhető. Tisztelettel: PlazaMarket ügyfélszolgálat

^