PlazaMarket.hu műszaki webáruház

PlazaMarket.hu műszaki webáruház
Cégnév
MBD NET Trade s.r.o.
Alapítás éve:
2005
Cím:
1131 Budapest, Reitter Ferenc u. 132. F. (Nem átvételi pont)
Tel.:
+36-1-808-9060
3.5
2097
1008
683
934
644
Bemutatkozás
PlazaMarket.hu - Kattintson és otthonába visszük megrendelését!
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Rendelési módok: E-mail
Webshop
Fizetési módok: Készpénz
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Pick Pack átvételi pont
Vélemények

Írjon véleményt a(z) PlazaMarket.hu műszaki webáruház boltról!

1
         
2
3
4
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
39.1 %
18.8 %
12.7 %
17.4 %
12 %
Összes vélemény

Bosch KGN39VL31E hűtő

A terméket interneten néztük és válaszottuk ki ezért egy picit izgultunk, hogy valóban azt kapjuk majd funkciók tekintetében mint amit szeretnénk (NO Frost, rejtett kilincs, MultiAirFlow stb... ezt a pontos típust máshol nem találtuk meg, pedig sokkal többet tud olcsóbban mint az itthon is forgalmazott társai, ezért sajnos személyesen nem tudtuk megnézni elött)

 

Én egy mosógépet rendeltem tőlük, és meglepetésre egy öblítőt kaptam ajándékba hozzá! Az oldalon olvastam utána, hogy ez az EB alatti akció része. Nagyon örültem neki. Köszönöm a boltnak.

 

Már többször rendeltem, soha nem volt gond, mint ahogy most sem. Mindig időben érkezik a termék a megbeszéltek szerint. Ajánlottam is már az ismerősüknek Ők is csak jó véleménnyel voltak a boltról.

 

Whirlpool BLF 5121 W hűtőt rendeltem, de jelezték, hogy elfogyott náluk és a beszállítónál is.
A weboldalról még nincs levéve hogy a termék nem rendelhető, emiatt vettem a fáradtságot a visszajelzésre.
Erre bizony figyelni kell hiszen miért töltsek időt egy másik BLF 8121 W hűtő rendelésével, amikor lehet hogy az sincs.
A kapott email automata emailnek tűnt. Ilyen esetben ha a kapa

 

Minden simán ment. Könnyű, gyors rendelni. Itt volt legolcsóbb a termék és ingyenes volt a házhozszállitás. Számla, garanciajegy, mindent kézbe kaptam. Megvagyok elégedve. A futár kérésre helyére tette a készüléket. Nagy segitség volt mivel egyedül élek. Ha tartják az olcsó árakat biztos fogok még rendelni.

 

Azért rendeltem ettől a bolttól mert itt volt a legolcsóbb a termék. Végig tájékoztattak a kiszállitás időpontjáról. Kedves ügyfélszolgálat. A szállitás ingyenes, ami fontos szempont számomra. Ajánlom mindenkinek.

 

Itt volt a legolcsóbb a termék. Gyors, könnyű rendelni. Széleskörű tájékoztatás. Rövid szállitási határidő. Rendelés után többször értesitettek, hogy áll a rendelésem, igy tudtam egy nekem megfelelő időpontot kérni a szállitásra. Megbizható rendes bolt, ritka a mai világban.

 

Érthető, gyors, jól értelmezhető a weboldal. Azt kaptam amit rendeltem, teljesen megvagyok elégedve. Regisztráció könnyen ment. Az ügyfélszolgálat kedves. Itt volt a legolcsóbb a termék. A szállítás pontos volt, időben érkezett. Teljesen megvagyok a bolttal elégedve!

 

Megbizhatatlan. Már több alkalommal próbáltam vásárolni tőlük az olcsó áron kinált termékeik miatt. Még egyszer sem sikerült. Igy könnyű olcsón árulni valamit, ha ne is biztos, hogy be tudják szerezni. Szánalmas

 

PlazaMarket.hu műszaki webáruház (2 hónapja)

Tisztelt Juhász Attila, Nagyon sajnáljuk, hogy Ön így vélekedik, bár érdekes módon, az előző 2 évi adatbázisunkban ilyen néven és e-mail címen nem jött rendelés. Javasoljuk, hogy a jövőben arra a webáruházra tegyen panaszt, ahol többször próbált rendelni. Plazamarket

Megbízhatatlan, senki ne rendeljen tőlük. 2 év 3 hónapos hűtöm kuka, úgy, hogy 1 évesen volt náluk garanciális problémával, már akkor cserélni kellett volna, de feltöltötték gázzal, hogy eddig elhúzza, most pedig hallani sem akarnak róla. ismeretlen forrásból származnak a készülékek amiket forgalmaznak, ezt az infót kaptam. 124000 Ft tanulópénz. Kicsit sok

 

PlazaMarket.hu műszaki webáruház (2 hónapja)

Tisztelt Menyhárt Beáta, Sajnáljuk, hogy az Uniós törvények szerint 2 év a garancia a termékre, és a készülék egyébként 2 év 6 hónap után romlott el. Talán hasznosabb lenne, ha panaszát a gyártó felé - Electrolux - tenné meg, hisz ők rakták össze a készüléket. Azt pedig Ön sem gondolhatja komolyan, hogy mi gyártunk Electrolux címkéket a készülékre, hogy eredetinek tűnjön, mellékesen megjegyeznénk, hogy az Electrolux hűtőket Magyarországon gyártják. Plazamarket

^