PlazaMarket.hu műszaki webáruház

PlazaMarket.hu műszaki webáruház
Cégnév NOWIM s.r.o. (A bolt külföldi székhelyű cégként van bejegyezve. Vásárlás előtt érdeklődjön a kapott számla ÁFA mértékével, a garanciális ügyintézéssel és az elállási joggal kapcsolatban!)
Alapítás éve: 2005
Cím: 1131 Budapest, Reitter Ferenc u. 132. F. (Átvételi pont)
Web: http://www.plazamarket.hu
Facebook: http://www.facebook.com/plazamarket
Email: info@plazamarket.hu
Tel.: +36-1-808-9060
3.5
5276 vélemény alapján
2042
1006
680
932
616
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Rendelési módok: E-mail
Telefon
Webshop
Fizetési módok: Készpénz
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Személyes átvétel
P

Írj véleményt a(z) PlazaMarket.hu műszaki webáruház boltról!

1
         
2
3
4
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
38.7 %
19.1 %
12.9 %
17.7 %
11.7 %
Összes vélemény

Egy kis hűtőt rendeltem a spejzba, 5. -k napon meg is érkezett az ígértek szerint. A rendelés könnyen ment, telefonon szerettem volna, de megkértek, hogy az oldalon adjam le, lehet regisztráció nélkül azonnal leadni. A futár nagyon kedves volt, együtt csomagoltuk ki a terméket és néztük át a dokumentumokat, számla garanciajegy használati mind megvolt. Csak ajánlani tudom!

 

Mosogatógépet rendeltem, rendelés után felhívtak, hogy várhatóan szerdán szállítják. Elötte 2 nappal kaptam az értesítést, hogy csúszik a kiszálítás és csak pénteken tudják hozni. Elösször kicsit bosszantott a dolog de ajándékot igértek a csúszás miatt a termék mellé, amit pénteken meg is kaptam, pozitívan csalodtam bennük.

 

A raktáron, pár napos kiszállítással jelzett termék nem volt raktáron, csak hosszú rendelési idővel elérhető. Rendelésemet ezért töröltem.

 

AKG fejhallgatót találtma az oldalon majdnem a piaci ár feléért, készleten volt a termék, meg is rendeltem egyből, hivtakis, hogy a mai npon fel is tudják adni ha megfele és holnap szállítja a GLS , naná hogy megfelelt, ez szerdán volt , csütörtökön már hozta is futár.

 

Egy 2 éve vásárolt hűtővel kapcsolatban írok. Az egyik nap arra lettem figyelmes, hogy a hűtőtérben melegebb van a szokásosnál az étel vizes, párás állapotban találtam, gondoltam elromlott nem hűt, gyorsan megkerestem a számlát mert elteszek minden ilyet. Ekkor meglepetésemre láttam, hogy már csak két nap van a garanciából. Sajnos már a mosógépemnél járta így más cégnél, hogy egy héttel

 

Segítőkész ügyfélszolgálat. Remek, egyszerű weboldal. A rendelés és a szállítás is gyorsan megtörtént.
Mikrohullámút rendeltem, ami itt volt a legolcsóbb, a termék rendben érkezett meg, elfogadható időn belül. Email-es értesítést kaptam a szállításról és a futár időben ki is szállította a terméket.

 

Felültöltős mosógépet rendeltem. Először megírták két héten belül tudják szállítani. Rákérdeztem az időpontra, ekkor megerősítették. Pár nappal később írták, mégsem tudják a megrendelést teljesíteni. Milyen dolog ez? Ajánlataik között ott van a gép, de nem tudják biztosítani?
Még nem találkoztam megrendeléseim során ilyen megbízhatatlan céggel.
Éva

 

AEG beépíthető mosogatógépet rendeltem a webáruháztól. Kiárusításban találtam a terméket ezért gondoltam utána érdeklődök, hogy nem-e van valami hibája ugyanis körülbelül 20 ezer forinttal olcsóbban kínálták. Kérdéseimre az ügyfélszolgálatos hölgy készségesen válaszolt és elmondta, hogy kiszállításkor át is tudom vizsgálni a terméket, hogy valóban hibátlan. Hétfő délután rendeltem meg, k

 

Smasung 3d-s tv-t rendeltem, itt volt a legkedvezőbb az ár és szállitás. Telefonon tájékoztatak a rendelés után hogy mikor kapom meg a tv-t, 4 nap után kerestek is, hogy 8-10 óra között fog érkezni a futár és hogy még előtte fog hivnia20 perccel. Igy is történt csak hazaszaladtam a mukahelyemről ami 5 percre van. A futár felhivta a figyelmem, hogy van lehetőségem a tv kibontására mielött

 

Egy hete rendeltem egy szárítógépet. A keresett termék itt volt a legolcsóbb, és ingyen házhoz szállították. Minden rendben és gyorsan ment. Tetszik a weboldaluk, átlátható és nagyon vizuális. A rendelésről megfelelőt tájékoztatást kaptam e-mailben és telefonon egyaránt. A futárok be is üzemelték ami nekem nagy segítség volt. Köszönöm!

 
PlazaMarket.hu műszaki webáruház
Cím: 1131 Budapest, Reitter Ferenc u. 132. F.
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: +36-1-808-9060
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
PLAZAMARKET.HU MŰSZAKI WEBÁRUHÁZ
1131 Budapest, Reitter Ferenc u. 132. F.
^