PlazaMarket.hu műszaki webáruház

PlazaMarket.hu műszaki webáruház
Cégnév
MBD NET Trade s.r.o.
Alapítás éve:
2005
Cím:
1131 Budapest, Reitter Ferenc u. 132. F. (Nem átvételi pont)
Tel.:
+36-1-808-9060
3.5
2073
1006
682
933
630
Bemutatkozás
PlazaMarket.hu - Kattintson és otthonába visszük megrendelését!
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Rendelési módok: E-mail
Webshop
Fizetési módok: Készpénz
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
P
Vélemények

Írjon véleményt a(z) PlazaMarket.hu műszaki webáruház boltról!

1
         
2
3
4
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
38.9 %
18.9 %
12.8 %
17.5 %
11.8 %
Összes vélemény

Csak pozítívan tudom értékelni a cég munkásságát. A rendelés leadásától egészen a kiszállításig mindig mindenről értesítettek. A termék elvárásaimnak tökéletesen megfelel és az ára is a legjobb volt. Ügyfélszolgálat rendkívül kedves, a futár segít a behozatalban és a kicsomagolásban. Megvárta míg átnéztem a fagyasztót.

 

Már háromszor rendeltem tőlük. Mindig pontos tájékoztatást kaptam a termékekről és a kiszállításról is. Az árak kiválóak és az ingyenes szállítás is pozitívum. Én biztosan maradok a vásárlójuk.

 

Csalódtam a boltban, mert az ígért kiszállítási dátumot egyáltalán nem tartották. Menet közben derült ki, hogy a rendelt termék nincs raktáron, és újra és újra csak halogatták a beszerzés várható idejét. Bő két hét után feladtam, és lemondtam a rendelést.
Az e-mailekre viszont korrektül és gyorsan válaszolnak, és telefonon is elérhetőek.

 

Kétszer próbáltam rendelni az oldalról, egyszer a meghirdetett hűtőszekrény már elfogyott, és ezért töröltem a rendelést, másodszor pedig még telefonon is leegyeztettük a szállítást , amikor is semmi értesítés nélkül csak úgy elfelejtettek szállítani.
A megfelelő kommunikáció hiányzik a részükről, de ez lehet nagy elvárás manapság. No comment.

 

Zanussi fagyasztóládát néztem ki az oldalukon. Rendelésem leadtam este, másnap reggel hívtak, hogy kb 1 hét múlva tudják szállítani. 2 nap telt el és újra hívtak, hogy beérkezett a termék és ha szeretném tudják akár másnap is hozni. Nem volt sürgős de nagyon örültem neki. hogy hamarabb megkapom a fagyasztót. Időben tájékoztattak minderől, pontosak, kedves ügyintéző és megbízható futár.

 

Kapcsolattartó bolt, az biztos.
2015. 05. 11. -én rendeltem náluk egy WHIRLPOOL WBV 34953 DFC W kombinált hűtőszekrény. Itt az árukeresőn akadtam rájuk. 1 héten belül ingyenes házhoz szállítással.
2015. 05. 12-én írták, hogy termék náluk is és a beszállítójuknál is elfogyott. Érdeklődtek, hogy fenntartom-e rendelésem, mert ha lesz is, nem tudják ezt az árat garantálni. Válaszom ige

 

PlazaMarket.hu műszaki webáruház (1 hónapja)

Tisztelt Dénesné Horváth Ilona ! Köszönjük véleménye fontos számunkra! Fenntartjuk a jogot a szállítási határidő módosítására előre nem látható készlethiány, szállítási késedelem, bekövetkezése esetén. Ilyen esetben e-mailben vagy telefonon természetesen tájékoztatjuk Önt, mint ahogy kértük Önt többször is, hogy válasszon másik készüléket mert valószínűleg a beszállító tájékoztatása alapján már nem lesz elérhető. A készülék nincs a kínálatunkban és az e-mailezés alatt már nem is volt, mint ahogy az az e-mailekből is látszódna, de mi nem másoljuk be más magánbeszélgetését. Csak tájékoztatásként az inox változat van fent az oldalunkon, ami rendelhető. Tisztelettel: PlazaMarket ügyfélszolgálat

Születésnapi akcióban rendeltem egy LG házimozit, a többi ajánlathoz képest 11 ezerrel olcsóbban. A készülék zsír új, nagyon örülök, hogy rátaláltam. Jó lenne ha ezek a termékek itt is megjelennének nemcsak az oldalukon külön fül alatt.

 

Könnyen áttekinthető és egyszerűen kezelhető weboldal. Rendelés leadása után telefonon kerestek, hogy mikor szállítják a mosogatógépet. Pár nappal később e-mailben kaptam értesítést, hogy 2 napot csúszik a szállítás. Kicsit mérges voltam, mert az asztalossal már egyeztettem időpontot (Tanulság: csak akkor beszélem meg a szerelővel mikor már nálam van a gép). A szállítás ezután már pontos

 

Már másodjára rendelek ettől a bolttól és ugyanaz a tapasztalatom, gyors kiszállitás, kedves ügyfélszolgálat, remek ár, dijtalan szállitás. Mindennel megvagyok elégedve.

 

Gyors precíz teljesítés. A kért terméket az egyeztetés szerint időben megkaptam. Nem sok volt megrendelni, az olal, könnyen kezelhető. Itt volt a legolcsóbb és dijtalan a szállítás.

 
^