PlazaMarket.hu műszaki webáruház

PlazaMarket.hu műszaki webáruház
Cégnév NOWIM s.r.o. (A bolt külföldi székhelyű cégként van bejegyezve. Vásárlás előtt érdeklődjön a kapott számla ÁFA mértékével, a garanciális ügyintézéssel és az elállási joggal kapcsolatban!)
Alapítás éve: 2005
Cím: 1131 Budapest, Reitter Ferenc u. 132. F. (Átvételi pont)
Web: http://www.plazamarket.hu
Facebook: http://www.facebook.com/plazamarket
Email: info@plazamarket.hu
Tel.: +36-1-808-9060
3.5
5269 vélemény alapján
2037
1006
680
932
614
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Rendelési módok: E-mail
Telefon
Webshop
Fizetési módok: Készpénz
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Személyes átvétel
P

Írj véleményt a(z) PlazaMarket.hu műszaki webáruház boltról!

1
         
2
3
4
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
39 %
19 %
13 %
18 %
12 %
Összes vélemény

AEG beépíthető mosogatógépet rendeltem a webáruháztól. Kiárusításban találtam a terméket ezért gondoltam utána érdeklődök, hogy nem-e van valami hibája ugyanis körülbelül 20 ezer forinttal olcsóbban kínálták. Kérdéseimre az ügyfélszolgálatos hölgy készségesen válaszolt és elmondta, hogy kiszállításkor át is tudom vizsgálni a terméket, hogy valóban hibátlan. Hétfő délután rendeltem meg, k

 

Smasung 3d-s tv-t rendeltem, itt volt a legkedvezőbb az ár és szállitás. Telefonon tájékoztatak a rendelés után hogy mikor kapom meg a tv-t, 4 nap után kerestek is, hogy 8-10 óra között fog érkezni a futár és hogy még előtte fog hivnia20 perccel. Igy is történt csak hazaszaladtam a mukahelyemről ami 5 percre van. A futár felhivta a figyelmem, hogy van lehetőségem a tv kibontására mielött

 

Egy hete rendeltem egy szárítógépet. A keresett termék itt volt a legolcsóbb, és ingyen házhoz szállították. Minden rendben és gyorsan ment. Tetszik a weboldaluk, átlátható és nagyon vizuális. A rendelésről megfelelőt tájékoztatást kaptam e-mailben és telefonon egyaránt. A futárok be is üzemelték ami nekem nagy segítség volt. Köszönöm!

 

A rendelés könnyen ment számomra. Az ügyfélszolgálat készséges és segítőkész volt. Sem a weboldallal, sem a rendeléssel nem volt gondom. A szállítás is megfelelő volt, a csomag hibátlan állapotban érkezett meg. Most rendeltem tőlük először, megbízható, korrekt webáruház benyomását keltik.

 

Kedves Mindenki!

Örülök, hogy van jó tapasztalatotok! A vásárlással nekem sem volt problémám. Csak a Jó Isten óvjon meg mindenkit attól, hogy elromoljon a készülék, és elvigyék szervizelni. Én 3 hete várom vissza a mosógépet, de csak ígérgetnek!

Jól gondolja meg mindenki, hogy érdemes-e a webáruházban vásárolni? !

 

Főzőlapot rendeltünk, a megrendelés során semmilyen probléma nem merült fel. A webáruháztól korrekt tájékoztatást kaptam a rendelés menetéről és állapotáról. Teljesen korrekt kiszolgálást kaptam. A szállítási díj is igen kedvező volt. A futárcég elötte nap még sms-ben értesített, hogy 11: 00-14: 00 között kézbesíti a csomagot. Mivel már nyugdíjjas vagyok tökéletesen megfelelt az időpo

 

Október 7. -én adtam le a rendelésem egy Akpo páraelszívóra, ezzel kapcsolatban a rendelés menete átlátható, az adatok és árak megjelenítése egyértelmű. Telefonos tájékoztatás kiváló. Az egész vásárlás villámgyors. Raktáron volt írva így a rendelés másnapján megkaptam a páraelszívot. Ajánlom mindenkinek! Nagyon jó webáruház!

 

Nekem jók voltak a tapasztalataim velük kapcsolatban. A kinézet termék nem állt rendelkezésre, de megígérték, hogy levélben értesítenek, ha megérkezik. Egy hét múlva le is beszéltük a végleges rendelést, és két napon belül megérkezett a televízió. Rugalmasságukat nagyon köszönöm, és még biztosan vásárolni fogok tőlük.

 

Engem az ár győzött meg. Tapasztalatom szerint mostanában megéri először a neten körülnézni, elég sokat lehet spórolni. Így jártam én is az Electrolux szárítógéppel, amit rendeltem. Itt volt a legolcsóbb, és 4 nap alatt meg is érkezett.
Nagyon meg voltam elégedve a szállítással, kérésemre be is üzemelték.

 

2014 június 12-én vásároltunk egy Samsung side by side hűtőgépet PlazaMarket webáruháznál mintegy 320. 000 Ft-ért. Amiért itt vásároltunk, az a máshol el nem érhető kedvező ár volt. A termék rendben megérkezett, rendben is volt vele mintegy bő egy hónapig, amikor is elromlott. Azonnal felvettük a kapcsolatot a céggel, ígérték rögtön küldik is a szerelőt. A szerviz körülbelül öt nap múlva

 
PlazaMarket.hu műszaki webáruház
Cím: 1131 Budapest, Reitter Ferenc u. 132. F.
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: +36-1-808-9060
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
PLAZAMARKET.HU MŰSZAKI WEBÁRUHÁZ
1131 Budapest, Reitter Ferenc u. 132. F.
^