PlazaMarket.hu műszaki webáruház

PlazaMarket.hu műszaki webáruház
Cégnév
MBD NET Trade s.r.o.
Alapítás éve:
2005
Cím:
1131 Budapest, Reitter Ferenc u. 132. F. (Nem átvételi pont)
Tel.:
+36-1-808-9060
3.5
2075
1007
682
933
633
Bemutatkozás
PlazaMarket.hu - Kattintson és otthonába visszük megrendelését!
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Rendelési módok: E-mail
Webshop
Fizetési módok: Készpénz
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
P
Vélemények

Írjon véleményt a(z) PlazaMarket.hu műszaki webáruház boltról!

1
         
2
3
4
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
38.9 %
18.9 %
12.8 %
17.5 %
11.9 %
Összes vélemény

Sajnos a termék két napot csúszott, de összességeben megvagyok elégedve. A futárszolgálat kedves segítőkész. A készülék rendben működik. A csúszásért nem 5 csillag.

 

Rettenetesen csalódtam az üzletben, magyar cégnek tűnik, de mikor kihozzák az árut szlovák cég számlázza, így a 27% ÁFÁT nem számolják fel. Így elvileg a termékeknek 27%-al kellene olcsóbbnak lennie.
Akkor mi is az olcsó? ?

 

PlazaMarket.hu műszaki webáruház (1 napja)

Kedves Zsolt, Köszönjük visszajelzést. Jó viccnek tűnik, bár értelmetlen amit ír, főleg rendelési azonosító nélkül. Igen szlovák cég vagyunk, rendelkezünk magyar adószámmal, így 27%-os számlát állítunk ki, ha rendelt volna ezt Ön is látta volna. Tisztelettel: PlazaMarket Ügyfélszolgálat

Rosszat nem tudok mondani, mert mindennel elégedett voltam. Az árak nagyon kedvezőek, ingyen kihozzák a terméket. Az ügyfélszolgálat készséges. A futárszolgálat pontosan érkezett, együtt kicsomagoltuk és átnéztük a terméket.

 

Én abszolút elégedett vagyok bolt kiszolgálásával. Rendeltem, telefonon megkerestek, várható szálltási időt egyeztettünk. Szállitás előtt ismét hivtak pontos időpontot adtak (2 órás időintervallum). A futár jött ahogy megbeszéltük előtte ő is hivott. Átvettem és kifizettem a gépet. Hibátlanul működik.

 

Felháborító üzlet!
Kiszállítás időpontját 3 alkalommal csúsztatták. Majd érkezett egy nem működő hűtőgép, cseh számla (vagymi) , 3 napon belül jeleztük, hogy nem működik, 4 nap múlva elvitték, csere helyett javították.
Bárcsak fizettem volna egy magyar cégnek a kiszállításért (csak emiatt választottam őket)...
Ellenségemnek ajánlom!

 

PlazaMarket.hu műszaki webáruház (6 napja)

Tisztelt Volf Péter dr.! Köszönjük, véleménye fontos számunkra! Lehet itt mindenféle dolgot írni, így volt, úgy volt, amúgy volt, de, ha a készülék nem felel meg az elvárásainak elállhat a vásárlástól, illetve felveheti a gyártóval a kapcsolatot és hasznos tanácsokkal elláthatja Őket. Mi csak a forgalmazó vagyunk, nem mi gyártjuk a gépet, mi a garanciális feltételek ránk eső részét tudjuk teljesíteni. Tisztelettel: PlazaMarket ügyfélszolgálat

Csalódtam az üzletben, a megrendelt gép kb 2 hónap múlva meghibásodott, lassan egy hónapja "javítják".
0 információ, 0 segítőkészség
Szlovák cég lévén nem is tehetünk semmit.

 

PlazaMarket.hu műszaki webáruház (6 napja)

Tisztelt BB! Legyen kedves a megfelelő helyre írni a véleményét, valakivel összekevert minket. Tisztelettel: PlazaMarket ügyfélszolgálat

Csak pozítívan tudom értékelni a cég munkásságát. A rendelés leadásától egészen a kiszállításig mindig mindenről értesítettek. A termék elvárásaimnak tökéletesen megfelel és az ára is a legjobb volt. Ügyfélszolgálat rendkívül kedves, a futár segít a behozatalban és a kicsomagolásban. Megvárta míg átnéztem a fagyasztót.

 

Már háromszor rendeltem tőlük. Mindig pontos tájékoztatást kaptam a termékekről és a kiszállításról is. Az árak kiválóak és az ingyenes szállítás is pozitívum. Én biztosan maradok a vásárlójuk.

 

Csalódtam a boltban, mert az ígért kiszállítási dátumot egyáltalán nem tartották. Menet közben derült ki, hogy a rendelt termék nincs raktáron, és újra és újra csak halogatták a beszerzés várható idejét. Bő két hét után feladtam, és lemondtam a rendelést.
Az e-mailekre viszont korrektül és gyorsan válaszolnak, és telefonon is elérhetőek.

 

Kétszer próbáltam rendelni az oldalról, egyszer a meghirdetett hűtőszekrény már elfogyott, és ezért töröltem a rendelést, másodszor pedig még telefonon is leegyeztettük a szállítást , amikor is semmi értesítés nélkül csak úgy elfelejtettek szállítani.
A megfelelő kommunikáció hiányzik a részükről, de ez lehet nagy elvárás manapság. No comment.

 

PlazaMarket.hu műszaki webáruház (6 napja)

Tisztelt Kovács Anikó! Köszönjük, véleménye fontos számunkra! ''semmi értesítés nélkül csak úgy elfelejtettek szállítani '' ezt itt nem kerek, valószínű a második rendelést már nem nálunk adta le, a rendelés során mi többször tájékoztatást adunk a kiszállítás időpontjáról, illetve a futárszolgálatok is értesítők Önt szállítás előtt. Tisztelettel: PlazaMarket ügyfélszolgálat

^