Kritikán aluli a termék kiszállítása. December 14-én rendeltem egy mp3 lejátszót, MAXIMUM 10 munkanapra vállalták a termék kiszállítását (gazdaságos szállítással, mivel a többit nevetségesen drágának találom. Már Hongkongból is 1.000 Ft-ért szállítanak Magyarországra). 14-én kaptam az e-mailt, akkor 28-a a 10 munkanap. Ma telefonáltam, hogy sehol semmi, erre közölte az ügyfélszolgálatos, hogy az a 28-a az inkább 29 (vagyis ma), de számítsak rá, hogy + 3 nap lesz az áru kiszállítása, tehát kedd. Ha akkor sem érkezik meg, akkor írjak a cégnek, hogy még mindig nem érkezett meg és akkor újra rendelik az árut, 3-4 munkanap a szállítás várható ideje.
Ezt most komolyan gondolják? Lassan azt hiszem, érik Önöknek egy Fogyasztóvédelmi bejelentés, mert ahogy látom a kommentek 3/4-e negatív hangvételű és leginkább a szállítást kritizálják.
Többet biztos, hogy nem rendelek Önöktől és másnak sem ajánlom majd a cégüket.
PIXmania (4 hónapja)
Kedves Molusa!
Amennyiben a jelzett problémája még nem oldódott volna meg, kérem keressen bizalommal a velemeny_hu@pixmania.com email címen.
A gazdaságos kiszállítás hozzávetőlegesen 10 munkanapot vesz igénybe. Mivel nyomonkövetés nincs ezen szállítási mód esetén, így ügyfélszolgálatunk csak egy becsült szállítási időt tud jelezni Ön felé.
Megköszönve megértését, üdvözlettel:
Barbara