Pixmania.com (Pixmania SAS)

Vélemény elküldése

Összes vélemény

1 hete
Matyuskababa
Végre valahára visszakaptam a pénzem, igaz, az is két hétbe telt és nekem kellett igazolni, h én vagyok én, amikor ugyanarra a számlára kértem, mint amiről utaltam!
A véleményem továbbra is változatlan!
Pixmania.com (4 napja)
Kedves Matyuskababa! Sajnálom, hogy a megrendelt terméke beszállítási határidejét a termék gyártója nem tartotta be. Ezért a szándékunktól függetlenül fellépett kellemetlenségért ezúton is szíves elnézését kérem cégünk nevében. Örömmel olvastam, hogy visszatérítését megkapta már. Amennyiben Ön a rendelésen szereplő névtől eltérő névre kéri a rendelés visszatérítését, úgy ügyfélszolgálatunk vásárlóink biztonsága érdekében meghatalmazást kér a rendelésen szereplő személytől, ezzel is megelőzve bármilyen esetleges visszaélést vásárlóink adataival. Ez az eljárás talán kicsit körülményesnek tűnhet, ám valóban szükséges vásárlóink védelme érdekében. Megértését és szíves türelmét ezúton is megköszönve,üdvözlettel: Barbara pixmania ügyfélszolgálat wwww.pixmania.com
1 hete
Fehér
Megbízhatatlan, inkorrekt cég. Lassan 3 hete rendeltem Tőlük, 10 napos szállítási időre. Az ügyfélszolgálatosok úgy darálták le a telefonban, hogy mit kell tennem, ha nem érkezett meg az előre kifizetett rendelésem, hogy érezhető, mindennapos problémával találkoztak.
Faxolgatnom kell Franciaországba, mert nem tudják elküldeni a kért árut? Miért? Senkinek nem ajánlom, hogy innen rendeljen! Nagyon sok bosszúságot okoznak!
Az ügyfélszolgálatosok flegmák, lekezelők!
Most már annak is örülök, hogy karácsony előtt nem rendeltem innen ajándékot, akkor is a lekezelő ügyfélszolgálatos riasztott el a vásárlástól.
Most "vásároltam" innen először és utoljára!
Pixmania.com (4 napja)
Kedves Fehér! Sajnálattal értesültem róla, hogy megrendelt terméke nem érkezett meg Önhöz. Amennyiben ügyfélszolgálatunk panaszát még nem zárta le mindeddig, kérem forduljon hozzám bizalommal a velemeny_hu@pixmania.com email címen hogy a problémát mielőbb orvosolhassam. Megtisztelő válaszát várva, üdvözlettel: Barbara pixmania ügyfélszolgálat wwww.pixmania.com
2 hete
Peticsiga
A rendelt termék 8 nap alatt érkezett meg (átutalás: 2 nap-hétvége-kiszállítás: 4 nap). A bpost és a magyar posta weblapján nyomon tudtam követni a csomagot. Kicsit féltem a sok negatív kritika miatt, de rácáfoltak. Köszönöm!
3 hete
Krisztián
Már nem először rendeltem tőlük, eddig mindig megjött a rendelésem időben, sértetlenül, a belga posta honlapján a csomag útja nyomon követhető.
4 hete
Matyuskababa
Végre sikerült elérnem őket ügyfélszolgálati időben! Érdekes módon nincs raktáron a termék, pedig dec-20-án azt mondták, h 30 án már raktáron lesz :D
Visszakértem a pénzem... 10 napot mondtak maximum, valaki tudna erről információt, h ez mennyi a valóságban, mert én már semmit nem hiszek el...
S79
Miért nem lehet utánvéttel fizetni??? Az lenne a korrekt és a tiszta. Megrendelem és ha megkapom, akkor kifizetem! Rendelnék pár dolgot, de semmi kedvem napokat, vagy heteket telefonálgatni és a végén lehet, hogy meg sem kapom a rendelésemet. És akkor utána még nekem kelljen "papírokat töltögetni", hogy visszakapjam a pénzem! Az itt olvasottakból nekem ez jött le. Ha nem is minden esetben, de eléggé gyakran! Az utánvétes rendeléssel mindenki jobban járna!
Pixmania.com (4 napja)
Kedves S79! Az utánvételes fizetési mód jelenleg még nem elérhető honlapunkon, ám cégünk már dolgozik ezen fizetési mód mielőbbi bevezetésén. A mielőbbi viszontlátásra honlapunkon. Üdvözlettel: Barbara Pixmania ügyfélszolgálat www.pixmania.com
Kedves Mindenki!

A PixMania Oldala be sem jön... Karácsonyra rendeltem egy fehér I Pig-et, ami érdekes módon akkor még készleten volt! Nem jött meg természetesen karácsonyra! Sebaj, az ügyfélszolgálatos azt mondta, dec. 30-án lesz készleten és onnantól 3-4 munkanap és meg kapom! NEM kaptam meg!!! Ügyfélszolgálati időben az ügyfélszolgálat ZÁRVA!!

Mindenkinek tanácsolom, hogy soha eszébe ne jusson innen rendelni! Úgyse kapja meg, vagy egy évvel előre adja le a rendelést...
pityike
Na. Tehát az van, hogy dec 13-án rendeltem 1 db 16 gb-os memokártyát. 10 nap alatt nem jött meg. Felkerestem az ügyfélszolgálatot. Kezdeményezték a kivizsgálást és az újraküldést. Jan 9-én megkaptam a memokártyámat, boldogság van :D
De ma jan 10-én küldtek még 2 db-ot :D
Egy darabot fizettem ki még bankkártyával dec 13-án. A 2 bónuszért nem kellett fizetnem. Most nem tudom, mi van, de egyelőre virulok, mert a pixmania rontotta el a dolgokat :D
slippy
A 10 napos ígért szállítási határidő ellenére a termék lassan 1 hónapja nem érkezik meg. A vásárlónak kell papírokat töltögetnie és faxolnia, ha viszont szeretné látni a pénzét... Az ügyfélszolgálaton lekezelően beszélnek az emberrel.
Pixmania.com (1 hónapja)
Kedves slippy! Ezúton is köszönöm véleményét boltunkról. Kérem engedje meg, hogy felajánlam segítségemet a rendelésével kapcsolatosan. Kérem rendelési száma megadása mellett keressen bizalommal a velemeny_hu@pixmania.com email címen. üdvözlettel: Barbara pixmania ügyfélszolgálat www.pixmania.com
Nemmindegy?
Nem lehet rendelni. Ócska áruház, ócska rendszerrel. Innen biztos nem rendelnék!
Pixmania.com (1 hónapja)
Kedves Nemmindegy?! Sajnálattal értesültem arról, hogy a rendelés leadása során problémája adódott. Honlapunk tökéletesítésén fáradhatatlanul dolgozunk, javaslatait köszönettel várom a velemeny_hu@pixmania.com email címen. Üdvözlettel: Barbara pixmania ügyfélszolgálat www.pixmanaia.com