519 vélemény alapján

Pixmania.com (Pixmania SAS)

Céglogó: Pixmania.com
Cím: 75016 Paris, 43-47, avenue de la Grande Armée (Nem átvételi pont)
Web: http://www.arukereso.hu/stores/pixmania-com-s16459/

2013 március   0 0
2013 február   5 1
2013 január   2.7 6

Enos
2013 február 18-adikán rendeltem meg a Samsung külső merevlemezt. Másnap utaltam nekik a pénzt. És ma reggel már hozta a postás épségben. 8 napra a rendeléstől számítva megkaptam úgy, hogy volt benne egy hétvége is.
Én meg vagyok elégedve velük!
Szabolcs
Ma végre meg született a termék, a postás bácsi ki hozta. Egy kicsit késve de meg van. Elég rossz üzlet politika ilyen meg bízhatatlan ki szállítással dolgoztatni és elvárni az ügy felek megelégedettségét. De azért köszönöm Pixmanianak.
Szabolcs
Kedves Pixmamia vagy Barbara, nem érdekel. Egy kicsit jobban oda kéne figyelni az ügyfelekre, nem kéne átverni őket. Talán többet magyarázkodni hogy hova tűnik a pénz és a meg rendelt termék. A hoz képest hogy tudják tel. sz-ot és az emailt még meg sem próbálják értesíteni az embert. Én is adók majd hasonló örömöt önöknek ha képtelenek lesznek februárig megoldani a problémát. Had adjak határ időt már én is, az enyém be lesz tartva! !! !! !
Szabolcs
Rendeltem egy külső merev lemezt, 2012. 12, 22-a mai napig nem kaptam meg. Fel hívtam őket hogy jó lenne valamit kezdeni vele. Fel ajánlották a vissza fizetést vagy gyors postán a termék ki küldését, hát egyik se történt meg, pedig meg ígérték hogy felülvizsgálják. Lenyúltak egy kicsit. Plusz elvileg emailt is kapnom kellet volna hogy például mikor utalják a pénzt, ez sem sikerült nekik.
markline
Rendkívül jó tapasztalatokat szereztem a boltról. Eleinte ódzkodtam az előre utalástól, de egyik közeli ismerősöm ajánlására bele vágtam. Jól tettem, mivel minden simán ment. Volt termékük raktáron (amit már alig találok máshol) , nem rossz áron, kiegészítőket is könnyedén tudtam hozzá választani, és minden a leírásnak megfelelően zajlott. Bár nem a leggyorsabb a kézbesítés, de a leírt határidőket betartotta a futárszolgálat.
Tehát összességében: bőséges árukészlet, megfelelően aktualizált weboldal, jó kommunikáció.

Amiben esetleg fejlődhetne a cég: megbízható a futárszolgáltatásuk, de kissé lassú. Az, hogy a Postára érkezik a csomag valóban előnyös, ha nem tudja átvenni a vevő, de szerintem erre van kitalálva a gyorsabb és egyre népszerűbb Pick Pack Pont rendszer.
gazs
Én karácsony előtt egy héttel rendeltem egy fényképezőgépet (dec. 16-án este) 3-4 napos rendelési határidőre. Reméltem, karácsony előtt megkapom. A bpost honlapján végig nyomon tudtam követni a csomag útját, ami dec. 20-án már az országban volt. Innentől kezdve a Magyar Posta szállítja. Hát nekik ez nem sikerült. Többször azt mondták a postánál, hogy a szállítónál van, de ő sosem ért ide hozzánk. Végül karácsony után sikerült kideríteni az éppen aktuális kiszállító mobilját és őt felhívva megbeszélve jutott el hozzánk a csomag. Véleményem szerint a Pixmánia végig korrekt volt. A csomagot végig nyomon tudtam követni. Szerintem váltaniuk kellene magyarországi csomagszállítót a posta helyett valami megbízhatóbbra. És még egy pozitívum: pár napja kaptam egy emailt, hogy a szállítási kényelmetlenségek miatt visszakapom a szállítási díj felét. Igazán nemes gesztus. Köszönöm.
Lantosné Szigeti Mónika
Félve rendeltem a bolttól a sok negatív tapasztalat miatt.
Én a szerencsésebbek közé tartozom.
Emailre 24 órán belül választ kaptam, a termék a meghatározott idő alatt kiszállításra került, nyomonkövethető volt az útja és megfelelően működik!
A szállítási költséget sokallom, de külföldről érkezik, így valahol érthető.
(amúgy az általam rendelt termék egy magyar webáruházba nem volt sajnos elérhető)
Edina
Minden rendben ment, a megrendelésemtől a kiszállításig 1 hét telt el (ebben volt egy hétvége is). A negatív vélemények alapján féltem picit, de szerencsére az én esetemben minden rendben ment.
A kiszállított termék is hibátlan, így elégedett vagyok.
Végh Attila
Rendeltem egy fényképezőget, amely hibás volt, azonnal vissza is küldtem, készségesen segítettek mindenben. Hozzájuk megérkezett az áru 2012. 11. 24 én.
Ma október 11 van és nincs nálam a pénzem. Elérni nem tudom most két napja őket telefonra és e-mailre sem válaszolnak, kezdek izgulni a pénzem miatt. Remélem minden rendben van. ha valaki tudja, hogyan érhetem el őket, írja meg a számot legyenszíves
Bata Barnabás
NE Vásárolj a PIXMÁNIÁTÓL!

A válasz levelekben ígért 24 órás ügyintézési időket nem tartják be.

Csak személyes ismételt felkereséseknél adnak információt .

Az áraik jók, csak kettős árképzésük van.

Más szerepel a weblapon, mint amit kiszámláznak!

Nem adtak magyar nyelvű használati utasítást!