| Elégedettség a bolttal: | |
|---|---|
| Web: | http://orkodo.hu |
| Email: | orkodowebaruhaz@gmail.com |
| Tel.: | 06 70 3121617 |

A keresett terméket csak itt találtam meg.
elégedett vagyok, nincs új javaslatom vagyok

Mert itt volt a legolcsobb
semmiben. Jó így

A megfelelő ár miatt.
A vásárlókkal való kapcsolattartás terén rendkívül rossz tapasztalatom van. A vásárolt termék működésével, illetve a pontos azonosíthatóságával kapcsolatos e-mailomra először nem is válaszoltak, majd a második reklamáló e-mailomra kioktató, sértődött hangú válasz érkezett, melyben az egyetlen kérdésemre persze nem adtak választ. A terméket azóta sem tudom használni, a számítógépemet legalább 10x lefagyasztotta, amikor pedig szakembert hívtam segítségül, az azt mondta: instabil a vásárolt program. A további kérdezésektől meg nagyon elment a kedvem.

Internetes linken keresztül jutottam egy engem érdeklő cikk után a boltba.
Első vásárlásom során nem tapasztaltam visszáságot!

Mert máshol nem találtam meg elfogadható áron a terméket
számomra a különféle betűtípusok és betűszínek kicsit esztétikailag zavarók, kicsit lehetne csiszolni a stíluson, de egyébként megtaláltam mindent. sőt nagyon hasznosnak bizonyult a honlapra a termékhez feltöltött driver, de méginkább a szoftver link. A DVD-n kapott programot (ulead) valahogy nem bírta lekezelni egyik számítógépem sem (3db! ), hiába csináltam mindent a tájékoztatók szerint. a másik program viszont egyelőre úgy néz ki, hogy menni fog.