| Elégedettség a bolttal: | |
|---|---|
| Web: | http://www.smaragd-gyogyszertar.hu |
| Email: | marketing@smaragd-gyogyszertar.hu |
| Tel.: | +36-34-311-135 |

Nagy örömömre szolgált, hogy a krém amit rendeltem kapható volt a gyógyszertárban, mivel máshol hiába kerestem, nem találtam. Na és persze elfogadható áron.
mindent rendben találtam, ajánlom másnak is.

A legolcsóbbak voltak.
Semmi problémám nem volt. Ezért nincs is javasolni valóm.

Itt talältam meg a nekem kellö termeket
en nem tapasztaltam semmilyen hibät, ezert elegedett vagyok : )

Itt találtam meg azt a terméket, amit kerestem a legmegfelelőbb áron.
Nem találtam olyan hiányosságot, amelyben fejlődnie kellene a boltnak!

Az akciós termék itt volt a legolcsóbb.
Alapvetően szinte minden rendben volt, egyetlen problémám, hogy nem kaptam semmilyen jelzést a kiszállítás tényleges időpontjáról. Annak ellenére, hogy a regisztráció során e-mail címet és telefonszámot is kértek tőlem. Szerencsére épp otthon tartózkodtam.

Mert egy bizonyos terméket amit kerestem, náluk találtam meg kedvező áron. Illetve a dr Hauschka termékei is megtalálhatóak náluk, amiket Budapesten azokban a gyógyszertárakban amikben meg szoktam fordulni vagy egyáltalán nem, vagy ritkán tudok beszerezni.
Gyorsaság. Hétfői nap rendeltem, csütörtökön jeleztek vissza, hogy várnom kell, mert be kell rendelniük.
Készlet információ. Jó lenne a termék mellett hasonlóan mint mondjuk az eboltnál, vagy más webshopoknál: Bolti készleten, Külső raktárról x nap stb.
Szállítási módhoz javasolnám még a PickPack pontos átvételt.

A terméknek amit kerestem, nálunk volt a legkedvezőbb ára, illetve ők tudták a leggyorsabban szállítani.
Jelen tapasztalataim szerint nincs miben fejlődnie, úgy jó ahogy van.

A legkedvezőbb feltételek mellett vásárolhattam.
A megjegyzés rovatba írtam, amire egyáltalán nem reagáltak. Ez abszolut rossz pont nekik!

Kedvező ár, nagy választék.
Minden szempont szerint kiváló.