2724 vélemény alapján
Ügyfélszolgálat/kommunikáció:
A bolt vásárlói közül
98.09% ajánlaná ismerősének a boltot
99.89% kapta meg a terméket 10 napon belül
További információk a megbízható bolt programról.

Notebookspecialista.hu (Notebookspecialista.hu Kft)

Céglogó: Notebookspecialista.hu
Alapítás éve: 2005
Cím: 1042 Budapest, József Attila u. 31.
Web: http://www.arukereso.hu/stores/notebookspecialista-hu-s20822/

2 napja
Pontos, gyors kiszolgálás.

A választék miatt.

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

Talán több tartozékot forgalmazhatna (kerestem Dell Docking Station-t, de nem találtam).

3 napja
István
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
A laptop nagyon jó áron volt, kb. 15 % akcióval, ajándék táskával, ajándék 15 napos pixelhiba garanciával. A termék "raktáron" jelzéssel volt ellátva, délelőtt 10 körül feladtam a rendelést, 14 órakor érkezett az SMS, hogy átvehető a termék. Aki innen rendel, ne felejtse el kipipálni a kosárba helyezett termékeket, különben kezdheti elölről a rendelést : -). A boltban várakoznom kellett kb. 5 percet, mire sorra kerültem, ami egyáltalán nem sok.
A laptopot kérés nélkül, fizetés előtt kibontották nekem, bekapcsolták, meggyőződhettem arról, hogy sértetlen, működik. Teljeskörű tájékoztatást kaptam a garanciális feltételekről, válaszoltak kérdéseimre, korrektek voltak.
Amiért tőlük vásároltam:

Olcsó volt a termék, és a bolt is megbízhatónak tűnt

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

A weblapon szereplő "kérdésem van" résznél a válaszadási határidejüket nem tudták tartani, nem is válaszoltak, bár amikor a személyes átvételkor láttam, hogy milyen gőzerővel dolgoznak, nem is csodálkoztam, nagy volt ott a pörgés.
Tehát ez a legkisebb észrevételem, nem is nevezném problémának!

3 napja
B. Flóra
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
A webáruház kínálata könnyen áttekinthető, minden egyértelmű volt számomra a vásárlás során. A kommunikáció egyszerű és gyors. A termék kiszállításának körülményei jobbak nem is lehettek volna, hiszen mindvégig tudtam, hogy hol tart a "kis" csomagom (az áruház tudatta velem). A csomagot kiszállító futárszolgálat pontos volt. A notebookom sértetlenül megérkezett (jelen értékelés írása is a segítségével történik. : ) ) Minden a "terv szerint" történt, nem ért semmiféle meglepetés. Még egy pozitív tulajdonság: más webáruházaknak 3-4 munkanapba is beletelik egy-egy csomag kiszállítása, itt pedig annyi történt, hogy kinéztem a terméket az interneten, és szinte egyik pillanatról a másikra már birtokba is vehettem "ketyerémet". Ezúton szeretnék köszönetet mondani a Notebookspecialista. hu egész csapatának, a gyors és kifogástalan kiszolgálásért! !! Bár minden internetes vásárlás ilyen egyszerű és áttekinthető lenne!
Amiért tőlük vásároltam:

A legkedvezőbb ajánlatot kerestem és itt meg is találtam!
Természetesen elolvasgattam mások véleményeit is, de igazából "próba szerencse" alapon, döntöttem úgy, hogy kipróbálom ezt a boltot.

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

Szerintem abszolút rendben van/volt minden.
Nincs szükség fejlesztésre.

4 napja
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
A notebook mellé még ajándék táskát és egeret is kaptam. : D ha legközelebb veszek laptopot, akkor is innen fogom rendelni. : )
Amiért tőlük vásároltam:

Jó árak. megbízható bolt.

keypi
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
Korrekt, gyors, pontos. 10 percet késtem a záráshoz képest, megvártak.
Amiért tőlük vásároltam:

Itt vettem az első notebook-ot amivel azóta is elégedett vagyok.

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

Szűrési feltételek bővítése technikai adatok alapján.

Wonderful
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
Nagyon elégedett vagyok a vásárolt termékkel. Köszönöm a segítséget, amit telefonon kaptam a termékről. Ügyfélszolgálatukon készséges, hozzáértő és kedves munkatársak segítik a vásárlást. Honlapjuk nagyon könnyen kezelhető, áttekinthető, részletes. Nagyon jónak tartom, hogy a kiszállítás követhető, a kézbesítés pontos és udvarias. Személy szerint, első vásárlásom alkalmával semmi hiányosságot nem tapasztaltam, minden a legnagyobb rendben zajlott. Biztos vagyok benne, hogy máskor is Önöktől fogok vásárolni.
Amiért tőlük vásároltam:

Áttekinthető honlap, reális ár, gyors szállítási idő, kedves, készséges, hozzáértő segítség, amikor telefonon segítséget kértem.

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

Első vásárlásom volt, semmi hiányosságot nem tapasztaltam.

Imola
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
A bolt egyszerű de nagyszerű. A kiválasztást segítette az összetett kereső. Az akcióval amit kifogtam teljesen meg vagyok elégedve. A rendelés simán és gyorsan ment. Nagyon értékeltem a gyors kiszállítást, ez a kis részlet nagy százalékokkal csökkentette a szívroham kialakulását, ezért nagy köszönet. Szóval mindennel meg vagyok elégedve, azt kaptam amit rendeltem és nem kevesebbet.
Amiért tőlük vásároltam:

Mert jó akciók vannak, így jobb notebookok jobb áron kaphatók.

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

Nagyobb rendszerezés a kiegészítők fülnél.

Fierostudio.hu
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
Rendkívül részletes, türelmes és precíz szakmai tájékoztatót kaptam telefonon a rendelés előtt a kiválasztott termékről, összehasonlítva hasonlókkal, így segítettek a döntésben. Az üzletben segítőkészek, rugalmasak és türelmesek voltak velem, és a családommal: -)
Amiért tőlük vásároltam:

Itt találtam meg a legolcsóbban a keresett terméket.

...

1 hete
Evelin
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
Mivel ez volt az első rendelésem, eleinte tartottam tőle, hogy nem fog minden a tervek szerint menni. Félelmeimben az is közrejátszott, hogy ekkora összegben még sohasem rendeltem internetről. Hiába a sok pozitív visszajelzés, az ember sosem lehet elég biztos a dolgában. A megrendelt termékeim közül időközben kiderült, hogy az egyik előreláthatólag még hosszú ideig nem lesz kapható. Ám ami pozitív csalódásként ért, hogy máris kaptam egy másik, személyre szóló ajánlatot az egyik kollégától. Továbbá aggódtam, hogy ez a kis módosítás majd hatással lesz a rendelésem kiszállítási idejére, elvégre hiába vásároltam meg vasárnap a termékeket, hétfőn délután rögzítették csak a változtatásokat. Nagy meglepetésemre mindezek ellenére már kedden délután itt volt a csomag, az eredeti időpontban. Alig egy nap alatt kézhez kaptam a termékeimet, ezért utólag is nagyon hálás vagyok. Teljes mértékben kiszámítható partner, ráadásul a rendelésemmel kapcsolatban is mindennemű kérdésemre választ kaptam telefonon. Minden tekintetben elégedett vagyok az üzlettel.
Amiért tőlük vásároltam:

Itt találtam a legáttekinthetőbbnek a termékek közti böngészést, a keresőrendszerük abszolút felhasználó barát. Mivel itt tudtam a legkönnyebben kiigazodni a dolgokon és az ízlésemnek megfelelően böngészni, nem volt kérdés, hol vásárolom meg végül a terméket. Az áraik pedig kivétel nélkül a földön járnak, ami egy újabb, nem elhanyagolható szempont.
Bizalmamhoz a korábban olvasott vélemények is hozzájárultak, ez vitathatatlan. Ám nem is bántam meg, hogy végül innen rendeltem.

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

Részemről nincs mit javítani a bolt struktúráján. A rendszerük kiforrott és jól működő. A kommunikációs lehetőségek is adottak, a chat-et például kifejezetten hasznosnak találom. További pozitívum, hogy a megadott határidőn belül szállították ki a termékeket. Számomra ilyen egy tökéletes üzlet.

1 hete
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
Magam vettem át a gépet, a megadott időben ott volt, fennakadás nem volt.
A vásárolt gép majdnem 200000 Ft volt. Tulajdonképpen rendesek voltak de ennyiért egy picit több figyelmet is kaphatott volna az ember.
Amiért tőlük vásároltam:

Itt találtam azt a laptop típust, amelyet szerettem volna megvásárolni

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

Minden fennakadás nélkül, egyszerűen történt