16 vélemény alapján

muszakishop.hu - a Webáruház (Webonline Bt.)

Céglogó: muszakishop.hu - a Webáruház
Alapítás éve: 2006
Cím: 1138 Budapest, Tomori köz 14.
Web: http://www.arukereso.hu/stores/muszakishop-hu-a-webaruhaz-s54188/

2013 január   0 0

Összes vélemény

2 napja
Bleni
Nem igazán értek a TV-khez, de ettől még szerettem volna egy LCD-t. Utánanéztem a neten, s végül 2 típus között hezitáltam. Felhívtam egy (másik) webáruházat, ahol miután kiderült nem azonnali vásárló vagyok, hamar leráztak. Majd felhívtam a Műszakishopot. Barátságosan és készségesen kiokosítottak - meglepően tájékozottak LCD tv-ket illetően (igaz, ez a dolguk) -, majd leadtam a rendelésemet. Ez különösen szimpatikus, mert igencsak megkönnyíti a vásárlást. A tv átvételénél kedvesek voltak, kibontották a készüléket, kipróbáltuk, majd visszacsomagolták, még a kocsimba is betették. Nagyon korrekt cég, ajánlani tudom mindenkinek!
5 napja
Takács Attila
Vasárnap megrendeltem, hétfőn felhívtak, kedden megkaptam (Smart tv). Kiszállító segített beüzemelni! : )) )) )) ))
3 hete
Tuza László
Nagyon gyors és szava hihető emberek dolgoznak ott. Én kb 1-hónapja vásároltam tőlük személyesen vettem át. Ki próbáltuk vissza csomagoltuk és kész.
Köszönöm.
schwarzandi
Egy mostanság nehezen felhajtható TV-t vásároltam a cégnél, több más szállító meg sem próbálkozott, hogy az áru felkutassa részemre, hiába hirdették a honlapjukon.. A műszakishop nem ígérgetett, hanem egyszerűen megoldotta a feladatot. Nagyon korrekt és végre egy problémamentes ügyintézés mind a rendelés, mind a kiszállítás során. Az áruszállító fiatalember is nagyon segítőkész volt. Azt kaptam, amit kértem, azon a kedvező áron, amin meghirdettek, mit várhatna többet egy vásárló. Jó szívvel javasolom a boltot másoknak is.
Sz. István
Korrekt, gyors tájékoztatás, megfelelő udvarias kiszállítás, kipróbálási lehetősséggel.
K. Sándor
A készülék ára miatt, a 2 éves garancia miatt választottam Őket, telefonon egyeztettem. Eredetileg személyesen vettük volna át, de pár nap múlva, telefonon kértem a kiszállítást.
A tévét minden regisztráció nélkül napokra félre tették, a kiszállításban maximálisan segítettek, 2 nap alatt megtörtént. A futár korrekt, gyors segítőkész.
Teljes mértékben elégedett vagyok, azt hiszem minden vállalkozásnak így kellene dolgoznia ! !! !
Csak ajánlani tudom másoknak is, ha legközelebb vásárolni fogok, és az adott termék Náluk kapható, maradok hűséges vásárlójuk: Köszönettel.
Széles Szabolcs
Én igazából érdeklődtem csak egy konkrét termékkel kapcsolatban. Az eladó meglehetősen kioktató, már-már leteremtő stílusban beszélt velem, azért mert a garancia részleteiről kérdeztem és ahogy hallottam a hangján, felháborította, hogy nem vagyok pontosan tisztában a magyarországi garanciafeltételekkel (hozzátenném utoljára 4 éve vettem tv-t webáruházban) , és mert meg mertem kérdezni, hogy mi történik ha a garanciális probléma felmerülésekor már nem létezik a cég (mert ugye Magyarországon ilyen elképzelhetetlen... ).
Azt is hozzá kell tennem, hogy a termékkel kapcsolatban pontos, kielégítő választ kaptam.
Csak javaslatként mondom, hogy egy kicsit több türelem a vevő irányába talán jobb képet festene egy webes boltról, amit az ember eddig nem ismert.
Sinka Géza.
Ilyennek kellene lennie minden kereskedőcégnek! Igazán példamutató!
Az ünnep előtti nagy forgalom elenére mindíg elérhetők voltak telefonon és ezen keresztül elfogadták rendelésemet, nem kellett sem regisztráció, sem e-mail megrendelés. A kért árút névre félretették és azt két nap után is zavartalanúl megkaphattam és ráadásul az időközben csökkent áron. A tv-t bekapcsolva, bemutatva adták át és visszacsomagolás után, minden ellenszolgáltatás nélkül vitték és helyezték a kocsimba.
A kiszolgálók közvetlenek, udvariasak.
Mindenkinek csak ajánlani tudom!
L. József
A legjobb webáruház ahol eddig vásároltunk, az eladók segítőkészek, kedvesek.
Nagyon jól megközelíthető, parkolási lehetőség van. A termékeket jó áron kínálják, és minden nagyon flottul megy.

Gratulálok, csak így tovább!
osyza
A srácok kedvesek és készségesek . Mikor leadtam a rendelést a készülékről , pár perc múlva hívtak telefonon , és leegyeztettünk mindent . Pár napig spájzoltattam náluk a lejátszót , de nem volt probléma , megnyugtattak , hogy ott vár rám .