| Cím: | 1158 Budapest, Apolló u.64. |
|---|---|
| Web: | www.memostore.hu |
| Tel.: | +36-20/3607293 |

Mert itt volt a legolcsobb a termék.
semmiben

Hirdetés ill. a termék miatt.
az elérhetőséget nyilvánvalóbbá tenni. most itt főképp a telefonszámra gondolok.

A Memo Store kínálatában találtam meg a keresett terméket. Telefonon érdeklődtem a részletek iránt és ott nyújtották a legbővebb tájékoztatást. Az általuk kínált terméket ár/érték arányban megfelelőnek tartottam. Már a telefonos beszélgetés alatt megbízhatónak tűnt az eladó.
Minden rendben ment, a termékkínálat még tovább bővülhetne

A vásárolt termék csak itt volt elérhető, leszámítva a közvetlenül külföldről való megrendelést, amit a kicsit olcsóbb ár ellenére kockázatosabbnak ítéltem (előre utalás stb. )
Meg voltam elégedve a szolgáltatással, gyors és pontos volt a rendelésem teljesítése. Ha esetleg több kiegészítő termék is lenne a webshopban, akkor innen rendeltem volna pl. memóriakártyát és HDMI kábelt is a vásárolt táblagéphez.

A termék jó ár érték aránya miatt.
A szállítási idő rövidítésében.(Ugyan az nap rendeltem projektor égőt Hong Kong-ból és az már be van szerelve!)

mert árban megfelelő volt és garanciát ígért a termékre
a kapcsolat tartásban

Már régebben kerestem a termékhez hassonlót, az akció miatt rendeltem meg.
A megrendelés egyszerű, a rendelési és szállítási infók könnyen hozzáférhetők.
Nincs javaslat.

mert csak itt találtam a kívánt kamerát
az jelentett problémát, én jeleztem a megjegyzésben, hogy kedden zárva tart az átvétel helye. de ezt a futárokkal nem közölték. így külön meg kellett szervezni egy alkalmas helyet (ismerős üzletet)

Itt volt beszerezhető és egyszerűen rendelhető a termék, amit szerettem volna rendelni.
1.) A termékkel kapcsolatos kommunikációt ne csak a felületen lehessen követni, hanem a bolt megjegyzései mailben is érkezzenek meg. Kényelmetlen naponta többször belépni és ellenőrizni az esetleges változást.
2.) Ha valami link a megrendelt termék felületen, akkor az legyen valami elütő módon kiemelve, mert véletlenül találtam csak meg a rendelés adatlapját és az ezen belüli információkat, bolt hozzáfűzését.