21 vélemény alapján

Memo Store (P-Store Kft.)

Memo Store
Cím: 1158 Budapest, Apolló u.64.
Web: www.memostore.hu

2012 január   5 2

Összes vélemény

1 hete
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
Jó tapasztalatom volt a boltal kapcsolatban. Minden rendben zajlott, nagyon gyors volt a kiszállítás id. Profi minőségi munka!
Amiért tőlük vásároltam:

Mert itt volt a legolcsobb a termék.

semmiben

3 hete
Nagy István
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
kicsit csalódtam maga a termérben igaz ezekről nem önök tehetnek.... vakamennyivel megtoldottam volna és minőségibb árut vehettem volna..
Amiért tőlük vásároltam:

Hirdetés ill. a termék miatt.

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

az elérhetőséget nyilvánvalóbbá tenni. most itt főképp a telefonszámra gondolok.

Pál
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
Az ügyfélszolgálat az összes felmerülő kérdésemet megválaszolta, emiatt is döntöttem a Memo Store mellett. A hasonló webáruházakban nem tudtak, vagy nem akartak segíteni, ezzel ellentétben itt többször is érdeklődhettem telefonon. Még az utólagos rendelés/számlázás-sal kapcsolatos módosításaimat is könnyedén megoldották. Mindenkinek nyugodt szívvel merem ajánlani a webshopot! Rugalmasak, segítőkészek, gyorsan és pontosan szállítanak, minden a lehető legnagyobb rendben zajlott! A futár az ígért időpontban szállította a csomagot, egyszóval minden úgy történt, ahogy azt az ember elvárhatja.
Amiért tőlük vásároltam:

A Memo Store kínálatában találtam meg a keresett terméket. Telefonon érdeklődtem a részletek iránt és ott nyújtották a legbővebb tájékoztatást. Az általuk kínált terméket ár/érték arányban megfelelőnek tartottam. Már a telefonos beszélgetés alatt megbízhatónak tűnt az eladó.

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

Minden rendben ment, a termékkínálat még tovább bővülhetne

Zsolo
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
Jó a véleményem a boltról. Hétvégén rendeltem, másnap már délelőtt felhívtak a rendelés és a szállítás egyeztetése miatt, a következő nap délelőtt már hozta is a futár a megrendelt árut. A rendelt táblagép már frissített firmware-el érkezett, magyar nyelvűre volt állítva. Azt kaptam amit rendeltem (memóriaméret, típus stb. ), tehát elégedett vagyok a webshop szolgáltatásával.
Amiért tőlük vásároltam:

A vásárolt termék csak itt volt elérhető, leszámítva a közvetlenül külföldről való megrendelést, amit a kicsit olcsóbb ár ellenére kockázatosabbnak ítéltem (előre utalás stb. )

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

Meg voltam elégedve a szolgáltatással, gyors és pontos volt a rendelésem teljesítése. Ha esetleg több kiegészítő termék is lenne a webshopban, akkor innen rendeltem volna pl. memóriakártyát és HDMI kábelt is a vásárolt táblagéphez.

GeorgeAngelos
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
Egyenlőre többet nem tudok mondani,mivel még nem kaptam meg a terméket!
Amiért tőlük vásároltam:

A termék jó ár érték aránya miatt.

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

A szállítási idő rövidítésében.(Ugyan az nap rendeltem projektor égőt Hong Kong-ból és az már be van szerelve!)

Ügyfélszolgálat/kommunikáció
minden feltételnek megfelelt csak a legfontosabbat felejtette el a jótállást elküldeni ennek tükrében már az árfekvés sem megfelelő. Éppen ezért senkinek nem ajánlom a tőlük való vásárlást. A kapcsolattartásról annyit, hogy a megadott telefonszám nem él. Ők hívnak vissza egy rejtett számról. Azt hiszem ez a tény mindent elárul a cég korrektségéről. Tisztelettel egy csalódott vásárló. Ha nem akarsz te is így járni nézz más bolt után.
Amiért tőlük vásároltam:

mert árban megfelelő volt és garanciát ígért a termékre

a kapcsolat tartásban

donpetró
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
Minden megfelelő módon történt.
Tetszett a szállító cég külön értesítése.
Amiért tőlük vásároltam:

Már régebben kerestem a termékhez hassonlót, az akció miatt rendeltem meg.

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

A megrendelés egyszerű, a rendelési és szállítási infók könnyen hozzáférhetők.
Nincs javaslat.

Ügyfélszolgálat/kommunikáció
Nagyon jó tapasztalatom van a bolttal kapcsolatban ,
Amiért tőlük vásároltam:

Mert itt találtam meg amit kerestem

nincs javaslatom

nagylaca
nem értem a kérdést
Amiért tőlük vásároltam:

mert csak itt találtam a kívánt kamerát

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

az jelentett problémát, én jeleztem a megjegyzésben, hogy kedden zárva tart az átvétel helye. de ezt a futárokkal nem közölték. így külön meg kellett szervezni egy alkalmas helyet (ismerős üzletet)

Ügyfélszolgálat/kommunikáció
Rendelés egyszerű, a felület logikája jó, termékek korrekten és *pontosan* vannak leírva, bemutatva.

A 9-es pont igazából ide is illene, így azt már nem fejtem ki, de kiemelném, hogy a termékkel kapcsolatos kommunikáció nehézkes a felületen, főleg azért mert egyirányú, én nem tudok reagálni a bolt hozzáfűzéseire, jelzéseire. Ezt célszerű lenne változtatni, akár a felületbe is építve, így az adott rendeléshez kötve logikusan követhető maradna mindkét fél számára.
Amiért tőlük vásároltam:

Itt volt beszerezhető és egyszerűen rendelhető a termék, amit szerettem volna rendelni.

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

1.) A termékkel kapcsolatos kommunikációt ne csak a felületen lehessen követni, hanem a bolt megjegyzései mailben is érkezzenek meg. Kényelmetlen naponta többször belépni és ellenőrizni az esetleges változást.

2.) Ha valami link a megrendelt termék felületen, akkor az legyen valami elütő módon kiemelve, mert véletlenül találtam csak meg a rendelés adatlapját és az ezen belüli információkat, bolt hozzáfűzését.