Media Markt Online

Media Markt Online
Cégnév MS E-Commerce Kft.
Alapítás éve: 1997
Cím: 2040 Budaörs (Nem átvételi pont)
Web: http://www.mediamarkt.hu/
Facebook: http://www.facebook.com/MediaMarktMagyarorszag
Email: ugyfelszolgalat@mediamarkt.hu
Tel.: 06-1-358-6600
Árukereső.hu Megbízható bolt 8840 vélemény alapján
Elégedettség a bolttal
Szállítási idő
A bolt áttekinthetősége
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
A bolt vásárlói közül
91.36% ajánlaná ismerősének a boltot
98.18% kapta meg a terméket 10 napon belül

További információk a Megbízható Bolt programról.

Bemutatkozás
A Media Markt Európa első számú elektronikai cikkeket forgalmazó kiskereskedelmi áruházlánca. Az 1979-ben alapított és a Media-Saturn-Holding GmbH égisze alatt működő cég sikerét mindenekelőtt kedvező árainak, folyamatos akcióinak, a márkás termékek egyedi választékának, a hozzáértő munkatársaknak, a kiváló szolgáltatásoknak és az intenzív reklámjelenlétnek köszönheti. Magyarországon 1997-ben nyílt meg az első Media Markt. Ma 21 áruház várja a kedves vásárlókat. A Media Markt webáruháza 2013 márciusában kezdte meg működését. Jelenleg mintegy 30 000 terméket lehet a neten rendelni, de ez a választék folyamatosan bővül. Az internetes megjelenés sikerét jól mutatja, hogy havonta több mint egymillió látogatást regisztrálunk. A mediamarkt.hu oldalon megrendelhető termékek 90 százalékát ingyenesen szállítjuk ki az ország egész területére. Nemcsak a szállítás, hanem a fizetés is többféle módon lehetséges, ezzel is alkalmazkodunk a vásárlók igényeihez.
További információk: www.mediamarkt.hu
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Rendelési módok: E-mail
Telefon
Webshop
Fizetési módok: Bankkártya
Átutalás
Készpénz
Termékátvételi módok: Pick Pack átvételi pont
Posta
Személyes átvétel
Elért minősítések
Megbízható bolt
Megbízható Bolt Program

Ez a bolt elnyerte a Megbízható Bolt minősítést a vásárlást követő vevői értékelések alapján.

A "Megbízható Bolt program" szolgáltatás a vásárlók érdekében készült, ösztönözve a webshopokat minél jobb
minőségű szolgáltatás nyújtására. Célja, hogy az online boltok valódi vásárlói továbbíthassák véleményét a vásárlás
előtt állók felé. A vásárlás után a felhasználó egy kérdőívet kap, amelyben értékelni tudja a bolt szolgáltatását.
Ország Boltja 2014 Minőségi díj II. helyezett
Ország Boltja 2014 Minőségi díj

Ez a bolt elnyerte a(z) II. helyet az Ország Boltja 2014 Minőségi díjaiért induló versenyen a(z) Háztartási gépek termékkategóriában.
A Minőség díjak a vásárlók díjai, az ő tapasztalataik és értékeléseik alapján választottuk ki a 2014-es év legkiválóbb szolgáltatást nyújtó boltjait.
Ország Boltja 2014 Népszerűségi díj I. helyezett
Ország Boltja 2014 Népszerűségi díj I. helyezett

Ez a bolt elnyerte a(z) I. helyet az Ország Boltja 2014 Népszerűségi díjaiért induló versenyen a(z) Háztartási gépek termékkategóriában.
A Népszerűségi díj az internetes felhasználók díja, az ő szavazataik alapján választottuk ki 2014 legnépszerűbb boltjait. A Népszerűségi kategóriákban a 3 legtöbb szavazatot összegyűjtő boltot díjaztuk termékkategóriánként.
Ország Boltja 2013 Népszerűségi díj I. helyezett
Ország Boltja 2013 Népszerűségi díj I. helyezett

Ez a bolt elnyerte a(z) I. helyet az Ország Boltja 2013 Népszerűségi díjaiért induló versenyen a(z) Háztartási gépek termékkategóriában.
A Népszerűségi díj az internetes felhasználók díja, az ő szavazataik alapján választottuk ki 2013 legnépszerűbb boltjait. A Népszerűségi kategóriákban a 3 legtöbb szavazatot összegyűjtő boltot díjaztuk termékkategóriánként.

Írj véleményt a(z) Media Markt Online boltról!

1
         
2
3
4
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
77.3 %
13.4 %
5 %
3.3 %
0.9 %
Összes vélemény

Gyors, pontos ügyintézés és szállítás, mindenekelőtt folyamatos tájékoztatás a rendelés állapotáról

 

Nekem sincs jó véleményem a készletkezelő rendszerükről. A "raktáron van, 1-3 nap" kereken egy hét lett.
A csomagot postafutár hozta ki, ez sem jó pont.
Az ügyfélszolgálatnak írt emailre nem válaszolnak.
Kicsit drágább a többi boltnál, de a személyes garanciaintézés náluk jó, ezért választottam. (És van üzletük a városban. )
A termékkel minden rendben, de ez persze a gyártó érdeme

 

Gyors, pontos házhoz szállítás. Rendelésem után vissza igazoltak, később nyomon követhettem a megrendelt árút. Emailben értesítettek többször is. Két nap múlva sértetlenül megkaptam a csomagot. Köszönöm nagyon elégedett vagyok.

 

Alapjában véve lehetne jó értékelés is mert "fekete péntek" címen akciót hirdettek. De nem tudtam rendelni, mert az összes Electrolux terméket eltüntették a honlapjukról!
Így az árukeresőben kiírt ár sem valós! Viszont ez a többi kereskedővel szemben etikátlan!

 

Óriási csalódás! !! !Rendeltem egy LED tv-t 69. 999 FT-ért viszont szerettem volna utólag (1, 5 órán belül) módosítani a számlázási címet. Nagyon sokadik hívásra értem el az ügyfélszolgálatot, ahol az ügyintéző azt mondta, hogy semmi gond, csak törölni kell az előző rendelést és leadni egy újat. Ez meg is történt, viszont a következő rendelés kosárba tételekor a vételár már 89. 999 Ft-ra

 

Október 24-én rendeltem egy szárítógépet, aminek az árát október 27-én el is utaltam. A tájékoztató szerint 6-10 munkanap a szállítási határidő. November 7-én, 8-án és 11-én is küldtem e-mailt, amiben a rendelésemről érdeklődtem, de egyikre sem válaszoltak. November 12-én telefonon felhívtam az ügyfélszolgálatot, ahol nagyon segítőkészek voltak, csak éppen azt nem tudták megmondani, hogy

 

Egyazon napon két rendelést adtam le október 30-án. November 5-én jött az értesítés a csomagokról.
Ekkor az első csomag már a kezemben volt, : -D a második 2 nappal később érkezett. Mindkét csomag rendben sértetlenül érkezett.

 

A termékeket 11. 03-án rendeltem meg a weboldalról, az ára miatt, valamint azért, mert a feltüntetett információ szerint raktáron van, és 3-5 munkanapon belül kiszállítják.

Pénteken, 11. 14-én elálltam a vásárlástól.

Az 5db ügyfélszolgálatnak küldött e-mail közül egyre válaszoltak, még 11. 08-án, hogy megérkezett az áru a raktárba, amely már addig is raktáron volt, elvileg. (? !)

 

megrendeltem a terméket ingyenes szálitásal 2 hét volt a szálitási idő 13 dik napra meg is érkezet a termék rendben előte értesitetek és emailt is kaptam hogy szálitja a futár már korában is rendeltem tőlűk az is épségben megérkezet

 

Telefont rendeltem november 9-én, elvileg volt raktáron, ki is fizettem átutalással. Kaptam visszaigazoló e-mailt: 1-3 munkanap szállítási idő. November 12-én hívom az ügyfélszolgálatot hogy miért nem jött még meg a telefon. Nagyon készséges volt a fiatalember, látta a rendelésemet és hogy már megkapták az utalást de még nem adták át a futárszolgálatnak. Nem tudta megmondani hogy mikor

 
^