69 vélemény alapján

MD Line Kft. (MD Line Kft.)

MD Line Kft.

2012 február   4.8 5
2012 január   5 4

20 órája
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
Hatalmas áruválaszték, segítőkész munkatársak, ár-érték arányban nagyon jó, a gravírozás nagyon szép és olcsó. Információáramlás a bolt és a megrendelő között kifogástalan.
Amiért tőlük vásároltam:

Áruválaszték és ár érték arány az én igényeimnek tökéletesen megfelelt.

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

Én személy szerint tökéletesen elégedett voltam.

2 napja
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
Csak jót tudok mondani, kedvesek voltak, gyors kiszolgálás és ár/érték arány.
Amiért tőlük vásároltam:

Mert nagyon megtetszett az a tollszett és a párom tollmániás.

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

Igazából csak a megközelíthetőség kicsit fura. Egyből megtaláltam, jól le volt írva a weboldalon, csak kissé eldugott helyen van szerintem, bár gondolom legtöbb vásárló házhozszállítással rendel így teljesen megfelel..

2 hete
Nagy Zoltán
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
Kapcsolatunk viszonylag régi és eddig tényleg mindent nagyon rendben találtunk velük kapcsolatban. Segítőkészek, gyorsak. Ha valami nincs raktáron, ajánlanak hasonló terméket. Az üzlet autóval is könnyen megközelíthető.

Gyorsak, megbízhatóak, kedvesek.

Mindent rendben találtam.

MD Line Kft. (2 hete)
Kedves Zoltán! Örömmel olvastam véleményét, remélem a jövőben is így marad. Köszönöm, hogy megosztotta másokkal is. További szép napot kívánok csapatom nevében! Üdvözlettel: Dukai Gábor
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
Személyes átvétel történt, mely során kedves kiszolgálásba részesültem.
Minden gördülékenyen ment, a bolt is könnyen megtalálható.
Amiért tőlük vásároltam:

Mind árban mind dizájnban a legmegfelelőbbet találtam a keresendő termékkategóriában.

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

Előszőr vásároltam, mindennel elégedett voltam, fejlődés témakörben egyenlőre nem tudnék javaslatot tenni.

MD Line Kft. (1 hónapja)
Kedves Vivien! Köszönöm hozzászólását. Remélem hamarosan újra meglátogat minket! Addig is kellemes húsvéti ünnepeket és minden jót kívánok Önnek. Üdvözlettel: Dukai Gábor
----------------------

Jó ár, Jó termék.

MD Line Kft. (2 hónapja)
Kedves Vásárlónk! Köszönöm hozzászólását. Mindig nagyon örülök a visszajelzéseknek - a pozitív különösen kedves a szívemnek :) - Üdvözlettel: Dukai Gábor ügyvezető
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
Először telefonon érdeklődtem, hogy mikorra tudják vállalni a gravírozást. Nagyon segítőkészek voltak, elmagyarázták, hogyan adjam le a rendelést a webshopban. A visszaigazoló e-mail hamarosan megérkezett, és a személyes átvétel alkalmával is minden rendben volt. A termék olyan, mint a képen, a gravírozás jó minőségű, hibátlan.
Amiért tőlük vásároltam:

Mert náluk lehetett ilyen terméket vásárolni, gravíroztatni rövid határidőn belül, ráadásul közel vannak a lakhelyemhez.

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

A személyes átvételnél esetleg egy nagyobb táblán jelezhetnék, hol van az üzlet/iroda, mert kicsit nehéz volt megtalálni.

MD Line Kft. (2 hónapja)
Kedves Vásárlónk! Köszönöm észrevételeit. Mivel nem egy utcai üzlet vagyunk, ezért először talán nehézkes minket megtalálni, de a weboldalon mind a kapcsolat alatt mind a vásárlási feltételeknél (ott képpel is) igyekeztük tájékoztatni Önöket a pontos helyünkről. Következő látogatásánál már ismerős lesz a járás :) Még egy megjegyzés, ami a táblát illeti. Sajnos a társasház lakói nem járultak hozzá nagyobb tábla kirakásához és még ennek a mostaninak a helyét is meghatározták, ami elég szerencsétlen módon az utcára merőleges, vagyis pont a ház elött állva nem látszik. További szép napot kívánok! Üdvözlettel: Dukai Gábor
Mindennel elégedett voltam.
Amiért tőlük vásároltam:

Itt volt olyan gravírozás,amelyre szükségem volt, továbbá ez volt számomra a legkönnyebben elérhető, megközelíthető.

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

Minden gördülékenyen ment, nagyon segítőkészek voltak.

MD Line Kft. (2 hónapja)
Kedves Vásárlónk! Ha a legnagyobb hátrányunk, hogy "Minden gördülékenyen ment, nagyon segítőkészek voltak." az a lehető legjobb hír nekem és csapatomnak. Köszönjük :) Üdvözlettel: Dukai Gábor ügyvezető
N. Erika
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
Remek a kínálatuk, ennél csak az árak remekebbek! Nagyon gyors kommunikatívak, és roppant kedvesek! Köszönök mindent, tuti, hogy nem most vásároltam utoljára!
Amiért tőlük vásároltam:

Itt találtam meg amit kerestem, és az ár is rendkívüli.

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

A kiszállítást kellene átgondolni.

MD Line Kft. (2 hónapja)
Kedves Erika! Hozzászólását köszönöm. Örülök, hogy elnyertük tetszését, a pozitív véleményeket mindig öröm olvasni, de amit a kiszállításról felvetett, kérem fejtse ki bővebben, hogy fejlődni tudjunk. Segítségét előre is köszönöm, üdvözlettel: Dukai Gábor Címem, ahová válaszát várom: dukai.gabor@mdline.hu További szép napot!
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
jobban átkellene nézni a megrendelt árut.Egyéb kifogásom nincs.
Amiért tőlük vásároltam:

Gyors a csomag megérkezése türhető árak.

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

Az elküldött áruk átnézése szemrevételezése,hogy 5 db gyertyatartóból mind az öt horpadt volt.

MD Line Kft. (2 hónapja)
Kedves Tibor! Mivel Ön régóta viszonteladónk így nem igazán értem, hogy miért nem a szokásos csatornákon kommunikálunk. Néhány hétig beteg voltam ezért csak most tudok reagálni véleményére. Sajnálom hogy a fémdobozos mécsesek horpadtak lettek (voltak), nem tartom kizártnak, hogy szállítás közben sérülhettek meg. Természetesen szeretnénk kárpótolni, ezért kérem hívja fel Varga Bea kolléganőmet a 06-1-382-0001 számon, Ő mindenben segíteni fog. Bízon a további sikeres együttműködésben, üdvözlettel: Dukai Gábor
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
Interneten rendeltem meg az árut, de személyes átvétellel. Gyors visszajelzést kaptam. A személyes átvételnél készségesek voltak.
Amiért tőlük vásároltam:

Mert csak náluk láttam azt, amire szükségem volt

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

Egy vásárlás alapján ezt nem tudom felmérni.

MD Line Kft. (2 hónapja)
Tisztelt Vásárlónk ! Köszönöm véleményét, üdvözlettel: Dukai Gábor és az MD Line csapata