3026 vélemény alapján
Ügyfélszolgálat/kommunikáció:
A bolt vásárlói közül
87.67% ajánlaná ismerősének a boltot
98.33% kapta meg a terméket 10 napon belül
További információk a megbízható bolt programról.

Mall.hu (Internet Mall Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.)

Mall.hu
Cím: 1117 Budapest, Prielle Kornélia u. 4.
Web: http://www.mall.hu

2012 január   4.5 543

7 órája
SzZsolti
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
Nagyon szépen köszönöm a gyors és korrekt kiszolgálást. Sosem gondoltam volna hogy egy internetes áruházból ilyen gyorsan megérkezik a megrendelt termék. A megrendelés és a kézbesítés között kb 20 óra telt el még nem is 1 nap csak pár óra. Másik webáruházból is rendeltem már régebben de az 1 hét alatt történt meg a kiszállítás. Egyik nap délután megrendeltem 16 óra körül és másnap 12 előtt már nálam volt a sütő. A termékkel és a bolttal is nagyon meg vagyok elégedve. Bőséges az áruház készlete és választékos. Minden termékből több fajta is megtalálható. Sokkal jobb mint egy erre szakosodott multi cég kínálata. Minden termékről részletes leírás található. A szállító is nagyon rugalmasan kézbesítette a csomagot, telefonon egyeztetve pontosan érkezett. Nem tartózkodtunk otthon és szó nélkül vitte csomagot egy másik címre.
Biztosan fogok még rendelni egy pár terméket az üzlettől és már ajánlottam több személynek a barátaim közül, egyikük már rendelt valamit, már meg is kapta.
Amiért tőlük vásároltam:

Kedvező volt a kiválasztott készülék ár fekvése, szinte az országban a legolcsóbb. Azonnal szállították készletről.

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

Pont jó. Nem tudok ilyet mondani.

14 órája
Dr. Várady Zsolt
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
A boltnak írtam e-mailt, hogy a kiszállítással egyidőben a régi mosógépet vigyék el. (A honlapon a használati feltételekben fel van tüntetve, hogy előre szólni kell, ha a régit el akarom szállíttatni, hogy legyen hely a teherautó. ) A Mall dolgozója azonnal válaszolt, hogy rendben, a kérést rögízetttek, elviszik. A szállítók előzékenyek voltak, beállították a gépet a helyére. A választott Samsung WF1602WUV mosógép egyébként kiváló: halkan, és igen takarékosan teszi a dolgát. Az Eco bubble (mosás közben levegőbefúvás a vízbe) technológiának köszönhetően a mosóporfelhasználást is csökkentettük. A gép mosásonként 0, 8 kWh-t fogyaszt, és kb. 40 liter vizet. A+++ kategóriájú. Reméljük, sokáig kifogástalanul fog működni.
Amiért tőlük vásároltam:

Ezt a Samsung WF1602WUV típusú, Eco bubble mosógépet az Auchanban láttuk, azonban ott az ára br. 119. 000 Ft volt, ellenben a Mall 79. 400 Ft-os (+3500 szállítás) árával. Korábban egyébként már vásároltam tőlük, decemberben egy LEGO babaházat.

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

Nekem tetszik az e-bolt design és az internetáruház kezelhetősége is. : )

15 órája
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
Minden gyorsan és korrektül működött.
Amiért tőlük vásároltam:

A legkedvezőbb volt az ár.

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

A kiszállítás kicsit drága, 5499ft volt, másik cég 2890ft-ért hozza ugyanezt a terméket házhoz.

16 órája
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
Nagyon tetszett, hogy SMS-ben és e-mailben is értesítettek a rendelés állapotáról. Továbbá az is jó volt, hogy figyelmeztettek, hogy nézzem át az árut átvételkor, hogy minden meglegyen. Is mint már említettem a gyorsaság és a kedvező ár is kitűnő volt. Örülnék ha mindent amit keresek megtalálhatnék náluk.

A kedvező ár miatt

Az elmenűk áttekinthetőbbek lehetnének

16 órája
Lizi
Korrekt, gyors, pontos.
Amiért tőlük vásároltam:

Itt vannak a legkedvezőbb árak.

Nekem így is megfelel.

Minden ok!
Amiért tőlük vásároltam:

Böngészéskor a termék ára, szállítási határideje számomra megfelelt.

Nem tudom

Nocika1985
.......................

Mert egyszerű és gyors!

Tökéletes

Gáspárné H.Krisztina
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
Véletlenül 2 rendelésben küldtem el az általam rendelt termékeket, majd felvettem a kapcsolatot a bolttal, hogy szeretném a termékeket egyszerre megkapni, az ügyintéző hölgy rendkívül segítőkész volt és teljesítették a kérésemet. Egy indukciós tűzhelyet és egy elektromos sütőt rendeltem, ami ár érték aránya nagyon kedvező volt, úgy érzem jóval többet kaptam a pénzemért! Nagyon elégedett vagyok.
Amiért tőlük vásároltam:

Véletlenül kattintottam a weboldalra, megtetszett a kínált árú kedvező ára és a weboldal könnyű használata.

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

Nem tudok ilyet, nagyon elégedett vagyok. Máskor is kívánok itt vásárolni.

18 órája
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
Tartották a rendelést, annak ellenére, hogy a meghatározott időn túl jelentkeztem érte.
Amiért tőlük vásároltam:

Itt volt jó áron és raktáron az a hűtő, amit szerettem volna. És viszonylag gyorsan kellett.

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

Telefonon nem sikerült őket elérni, csak az előre rögzített szöveget hallottam mindig.

20 órája
Sós László
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
A szállítók nagyon korrektek és segítőkészek voltak, a bolt ügyfélszolgálata gyors és kedves volt.
Amiért tőlük vásároltam:

Mert a szállítási költségekkel együtt a legolcsóbb volt az ár.

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

"A legtöbb hűtőszekrénnyel ellentétben a Samsung új hűtőszekrényei környezetbarát LED világítással rendelkeznek belül és kívül is. " "Cseppálló edzettüveg polcok: Minden polcszinten több kivezetésen keresztül hűtő levegő áramlik ki. "

A termékismertetőt nem az adott termékről szólt, ez elég komoly tévedés és csalódottság volt! Az általam vásárolt hűtőben nincs polconkénti levegőbefúvás és külső led világítás sem!