430 vélemény alapján

Luxoryshop.hu webáruház

Céglogó: Luxoryshop.hu webáruház
Alapítás éve: 2012
Cégnév Luxoryshop Handels UG (Ez a bolt külföldi székhelyű cégként van bejegyezve. Vásárlás előtt érdeklődjön a kapott számla Áfa mértékével, a kiszállítási idővel, illetve a garanciális ügyintézéssel kapcsolatban!)
Cím: 2241 Sülysáp, Erkel Ferenc u. 74 (Nem átvételi pont)
Web: http://www.luxoryshop.com

2013 február   4.5 10

Összes vélemény

3 napja
alexa
amit elsőnek rendeltem parfümöt az jó volt, tartós méterekre lehetett érezni az illatát. amit most rendeltem az meg pff 10 perc múlva sehol az illat.
Barabás Ivett
Megbízható webáruház. Gyors, pontos szállítás.
K. Nikoletta
A termék egy héten belül megérkezett, de az e-mailemre nem válaszoltak, és a telefont sem vették fel.
Pogonyi Szilvia
Nagyon tetszett a megrendelt termék. Rendkívül elégedett vagyok a szállítással, nagyon pontosak : ) Máskor is fogok rendelni a weboldalról.
Török Edina
Gyors, pontos korrekt tájékoztatás és kiszállítás. A jövőben is vásárója kívánok maradni.
Kovács Béla
Korrekt ügyintézés, gyors szállítás.
2 hete
Ládi Beáta
Minden a lehető legjobban ment mind a rendelést, a fizetést, a kiszállítást illetőleg. Az árak is megfelelőek, a termék minőségi kiváló. Megbízhatóak, gyorsak, segítőkészek.
3 hete
Czupár Éva
Az árak kedvezőek. A visszaigazolással, a fizetéssel minden rendben volt. A szállító cég nem tartotta a szavát, mert a megígért időpontnál később hozták az árut. Ennek ellenére elégedett vagyok.
Éva
3 hete
Vigh Csaba
Nagyon korrekt pontos és gyors cég csak ajánlani tudom mindenkinek. termék csomagolása és minősége kifogástalan az árról nem is beszélve. Bőséges választékkal rendelkeznek. Csak ajánlani tudom őket
4 hete
Bakó Tímea
Minden korrekt módon történt, a rendelés leadásától, egészen a termék kiszállításáig. Ráadásul mindez korrekt áron.