376 vélemény alapján

Luxoryshop.hu webáruház (ASROM Hungary Kft.)

Luxoryshop.hu webáruház

2012 április   0 0
2012 március   1.3 6
2012 február   3.2 26
2012 január   3 50

Kuponos rendelésemre nem is reagáltak, a megrendelt terméket nem kaptam meg. Többszöri telefonos, email-es megkeresésre sem sikerült a boltot elérnem, nem kaptam semmilyen választ a rendelésem helyzetéről. Végül a kuponos cégtől kaptam csak vissza a pénzemet. Senkinek nem ajánlom, hogy ettől a bolttól vásároljon.
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
A megrendelt termék nem érkezett meg, kb. 3. e-mailre reagáltak, telefont nem veszik fel, hitegettek, hogy utánanéznek, hónapok teltek el, nem történt semmi, hamarosan feljelentem őket.

Kuponvilág oldalon találtam.

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

Semmiben, hatóságilag fel kellene számolni, mert nem teljeseítik a megrendelést.

1972
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
Az internetes oldalon nincs telefonos elérhetőség. A hibás szállítás jelzése után 32 napja nem cserélte ki az árut, más forrásból megszerzett magán-telefonszámon háromszori megkeresés ellenére sem történt semmi. Az áru értékét és a postaköltséget kifizettem az átvételkor. Jogi lépést fontolgatok.
Amiért tőlük vásároltam:

Itt találtam meg az árut, amit kerestem.

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

Nem a megrendelt terméket postázták, azonnali jelzés ellenére több mint 1 hónapja nem cserélnek, nem jelentkeznek, a megadott elérhetőségeken nem találhatók!!!!!!!!!!!!!!!!!

Horváth istván
Nem azt kézbesítették amit rendeltem. Próbáltam reklamálni, de semmi válasz nem jött rá. Telefonszámon senki nem volt elérhető.
Számlát se kaptam a megrendelésemről ami felháborító.
Főleg, hogy nem is volt rendben a csomag tartalma. Három termékből kettő volt helyes egy pedig egy olcsóbb termék volt. A rendelésről meg a kézbesítésről tudnak válasz e-mailt küldeni, de a reklamációmról semmit. Pedig háromszor is megreklamáltam az érkezés napján.
Horváth István
Online rendeltem a boltból. Sajnos nem azt kaptam amit rendeltem. 3 termék közül 2 volt amit rendeltem a 3. egy olcsóbb termék volt. (a drágább terméket fizettem).Természetesen megpróbáltam megreklamálni de a csomagban se számlát se elérhetőséget nem küldtek. Így a honlapjukon hagytam üzenetet és még írtam két e-mailt arra a címre ahonnan a rendelési értesítések jöttek. Semmi válasz nem jött a leveleimre mintha szándékosan csaptak volna be. Telefonszámot is sikerült szereznem de hiába ugyanis senki nem vette fel akárhányszor hívtam őket. Ráadásul tegnap kaptam egy e-mailt tölül hogy lezártnak tekintik ezt a rendelésem.
Sokat szoktam online rendelni nem is kevés pénzt szoktam vásárlásonként kifizetni. Eddig csak megbizható áruházaktól rendeltem most elöször próbáltam rendelni a luxuryshopból és nagyon megbántam.

Azt tanácsolom a boltnak hogy a vevőire egy kicsit nagyobb figyelmet fordítsanak hiszen szerintem így alakul ki a törzsvásárlói kör akik vissza - vissza térnek.
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
Összességében megérkezett a termék, a szállítók rugalmasak voltak, ami nagyon pozitív.
Amiért tőlük vásároltam:

Ők voltak ebben a legolcsóbbak.

Kiszállítás

Balage
11 napja várom a küldeményt, érdeklődésemre -telefon hiányában- emailben nem válaszoltak. Több esetben rendeltem már internetről, de ilyen magatartással még nem találkoztam. Ma írásban lemondtam a megrendelést.
Csalódott vásárló
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
Egy hét után visszaigazolták, hogy küldik a megrendelt termékeket, de a csomag tartalma és ára teljesen eltért a megrendelttől(és visszaigazolttól!!!), így nem vettem át. Sem telefonon, sem e-mailben nem közölték velem, hogy változna a csomag tartalma vagy ára! Többet nem rendelek innen, nem ajánlom senkinek. Több helyről rendeltem már, de ilyennel sehol sem találkoztam.
Amiért tőlük vásároltam:

Akciós terméket rendeltem volna, itt olcsóbb volt mint máshol.

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

Kommunikáció, odafigyelnek arra mit igazolnak vissza...

---

Másutt nem is kerestem..

----

adam_szaby
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
Elégedett vagyok a bolttal és nem bántam meg a vásárlást! Valószínűleg legközelebb is innen vásárolok, feltéve ha marad az ár/érték arány!
Amiért tőlük vásároltam:

A legjobb ár/érték arányt ítéltem meg!

Esetleg bővíthetné árukínálatát.